Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 19, 15:28)
Labai labai liūdna....  verysad.gif laikykitės  4u.gif
Papildyta:

Ačiū Rasiux  wub.gif

Matai taisau info kai būnu prie kompo... Nes būtent kada taisau tą pirmą puslapį kažkodėl man ten rašant telefonu pradeda šokinėti kursorius per tekstą ir pradeda rašyti bet kur..  Tai bijodama sugadinti ką ne taip redagavus nepastebėjus nusprendžiau taisyti tik ant kompo.. Todėl kitą kartą būna va susivėlinu  blush2.gif

Ačiū tikrai kad vis primeni  wub.gif
Laukiu trečiadienio kumščius suspaudus!  wub.gif
Papildyta:

thumbup.gif  thumbup.gif kumščiai mergyt  wub.gif

wub.gif 4u.gif
Atsakyti
[COLOR=red] angelas sargas, ar tu gavai mano a.z.?? Kazkaip man rods, kad SM grybauja... :unsure
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 19 kovo 2016 - 17:01
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 19, 16:59)
[COLOR=red] angelas sargas, ar tu gavai mano a.z.?? Kazkaip man rods, kad SM grybauja...  :unsure

Zinok negavau tavo zinutes i a.z
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 03 19, 16:27)
Zinok negavau tavo zinutes i a.z

Na, pameginsiu atrasti, gal pavyks nukopijuoti. As sakau, kad kazkas yra negerai tikriausiai su SM... nes man is taves atejo tuscia zinute su musu jau kalbetais plepaliukais... g.gif
Parasiau tau, pasitikrink mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 19 kovo 2016 - 17:50
Pupienėms ir belaukiančioms savo pupsikų - didžiausios sėkmės! 4u.gif

Aš noriu paprašyti, kad dar kartelį pasipasakotumėt, kokius papildus vartojat prieš IVF, kaip ruošiatės? Žinau buvo kalbėta šimtą kartų, bet ne visada užfiksuoji viską ax.gif mergaitės geria ovaboost, folio rūgštį, B grupės vitaminus (beje ką jie daro procese?). Kokius dar papildus, vitaminų kompleksus vertėtų? Q3, Q10 ir kiti Q..? Kam šitie? Karpenko rekomendavo seleną, vit. D ir vit. E (tiesa vit E, ar jis geriamas pirmoj ciklo pusėj ar antroj - kas žino?) Visos rašo, kad saujom geria, o kam ir ką? g.gif
Kitas klausimas - ką geria vyrai, kokius papildus? Turiu minty ne tik spermos gerinimui, bet kitus vitaminus? g.gif B, C, Q ir t.t. blush2.gif
Nesmerkit, jei atrodo, kad klausiu kaip blondinė, bet man visada norisi logikos, ką duoda ta sauja papildų... g.gif blush2.gif vakar vakarojau iherbe, bet ten visko tiek, kad... blink.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 20 kovo 2016 - 10:32
As kadangi saujom negeriu, tai daug nepasakysiu. Bet gydyt pries IVF man sake vartoti "multivitamins". Tai as sau issirasiau 3 men Ovaboost, o ji pabaigus Folbiol+Ferum+B grupes vit, nes jie nervams gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 03 17, 17:05)

kada jus planuojat lekt?

Mes rudeniop blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 03 20, 10:31)
Pupienėms ir belaukiančioms savo pupsikų - didžiausios sėkmės! 4u.gif

Aš noriu paprašyti, kad dar kartelį pasipasakotumėt, kokius papildus vartojat prieš IVF, kaip ruošiatės? Žinau buvo kalbėta šimtą kartų, bet ne visada užfiksuoji viską ax.gif  mergaitės geria ovaboost, folio rūgštį, B grupės vitaminus (beje ką jie daro procese?). Kokius dar papildus, vitaminų kompleksus vertėtų? Q3, Q10 ir kiti Q..? Kam šitie? Karpenko rekomendavo seleną, vit. D ir vit. E (tiesa vit E, ar jis geriamas pirmoj ciklo pusėj ar antroj - kas žino?) Visos rašo, kad saujom geria, o kam ir ką? g.gif

Ačiū 4u.gif

As irgi ne is tu kur saujom geria ir nesu tikra kaip viskas veikia, bet as geriau taip su zabulienes palaiminimu ir pasidarius tyrimus:
- vit D (vienkartini naudoju bon ampule pora kartu per metus). Sake, kad trukumas trukdo pastojimui. Kaip yra nzn, pas mane zemutine normos riba, liepe gert.
- ovaboost, Q10, biciu pienelis, maca prie progos - kiausialasciu kokybei gerinti.
- selena skydliaukes veiklai - turiu bedu, zabiliene liepe nuolat vartot.
- vit B kompleksa - tiksliau jau net ne vitaminus, bet didelem dozem taippat geriau po kraujo tyr. Ka jie daro be nervu sistemos nzn, bet buvo zemisu normos pas mane. Kaip suprantu folio rugsties dideli kiekiai isstumia B6, jeigu nemaisau.
- zinoma folbiol
- geriau gelezi. Bet as vel esu su zemu feritinu, tai profilaktiskai. Nzn ar reikia visoms masiskai gert..
Pasidalinau ziniom. Nezinau, ar visur teisingai, bet mano supratimas toks.
Papildyta:
Beje, buvau siandien vel pas gydytoja. Lyg ir 10 geru foliu turetu buti. Maziai vejasi. Laukiu ziniu ka toliau, nes gal jau ovitrelis siandien.

Ir man pamazino dozes gonalio, tai turiu viena nepraimta saltai (kas be ko), laikyta svirksta. Gal norit kuri? Atiduosiu pigiau nei vaistinej, uz 200 tl (mokejau 240).

Ir beje, gal zinot budincia vaistine? Bijo del hyper, reiks Lucrino turbut. Visos uzdaryros aplink, gal patarsit kur ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 20, 14:02)
Beje, buvau siandien vel pas gydytoja. Lyg ir 10 geru foliu turetu buti. Maziai vejasi. Laukiu ziniu ka toliau, nes gal jau ovitrelis siandien.

Ir man pamazino dozes gonalio, tai turiu viena nepraimta saltai (kas be ko), laikyta svirksta. Gal norit kuri? Atiduosiu pigiau nei vaistinej, uz 200 tl (mokejau 240).

Ir beje, gal zinot budincia vaistine? Bijo del hyper, reiks Lucrino turbut. Visos uzdaryros aplink, gal patarsit kur ieskoti?

Kaip smagu del foliu thumbup.gif Tai ir dar plius bent pora ras wink.gif

Jei niekas nepaims Gonal, as perpirksiu. Kad tik startuot leistu unsure.gif
Vaistiniu deja visai nezinau, lapkriti vaistukus merginoms klinikoj pirkau.. Todel ir man butu idomu suzinoti smile.gif O tu i kuria puse nuo Taksim gyveni - Cumhuriyet g, kur nuo parko link Hilton viesbucio, ar paraleliai Istiklal kazkur?
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 03 20, 14:52)
Kaip smagu del foliu  thumbup.gif Tai ir dar plius bent pora ras wink.gif

Jei niekas nepaims Gonal, as perpirksiu. Kad tik startuot leistu  unsure.gif
Vaistiniu deja visai nezinau, lapkriti vaistukus merginoms klinikoj pirkau.. Todel ir man butu idomu suzinoti smile.gif O tu i kuria puse nuo Taksim gyveni - Cumhuriyet g, kur nuo parko link Hilton viesbucio, ar paraleliai Istiklal kazkur?

Va kaip puiku del vaistuku smile.gif

As gyvenu praktiskai priesais hiltona, tik pora gatvelii zemyn. As irgi vaistus prie ligonines perku, bet cia salia viena yra kur irgi daro nuolaidas ir puikiai sngliskai kalba. Galesiu uzrodyt, jeigu ko prireiks. Tik va budincios dar neradau..

O kur tu apsistosi?
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 20, 15:02)

Puikiausios žinios smile.gif
Budinčių vaistinių sąrašas būna užklijuotas ant kiekvienos vaistinės sekmadieniais, jos keičiasi kiekvieną savaitę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 03 20, 15:00)
Puikiausios žinios smile.gif
Budinčių vaistinių sąrašas būna užklijuotas ant kiekvienos vaistinės sekmadieniais, jos keičiasi kiekvieną savaitę  4u.gif

Aciu!!! 4u.gif
Dar neturiu ziniu ar reiks. Eisiu ieskoti smile.gif
Atsakyti