QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 03 20, 10:31)
Pupienėms ir belaukiančioms savo pupsikų - didžiausios sėkmės!
Aš noriu paprašyti, kad dar kartelį pasipasakotumėt, kokius papildus vartojat prieš IVF, kaip ruošiatės? Žinau buvo kalbėta šimtą kartų, bet ne visada užfiksuoji viską

mergaitės geria ovaboost, folio rūgštį, B grupės vitaminus (beje ką jie daro procese?). Kokius dar papildus, vitaminų kompleksus vertėtų? Q3, Q10 ir kiti Q..? Kam šitie? Karpenko rekomendavo seleną, vit. D ir vit. E (tiesa vit E, ar jis geriamas pirmoj ciklo pusėj ar antroj - kas žino?) Visos rašo, kad saujom geria, o kam ir ką?
Ačiū
As irgi ne is tu kur saujom geria ir nesu tikra kaip viskas veikia, bet as geriau taip su zabulienes palaiminimu ir pasidarius tyrimus:
- vit D (vienkartini naudoju bon ampule pora kartu per metus). Sake, kad trukumas trukdo pastojimui. Kaip yra nzn, pas mane zemutine normos riba, liepe gert.
- ovaboost, Q10, biciu pienelis, maca prie progos - kiausialasciu kokybei gerinti.
- selena skydliaukes veiklai - turiu bedu, zabiliene liepe nuolat vartot.
- vit B kompleksa - tiksliau jau net ne vitaminus, bet didelem dozem taippat geriau po kraujo tyr. Ka jie daro be nervu sistemos nzn, bet buvo zemisu normos pas mane. Kaip suprantu folio rugsties dideli kiekiai isstumia B6, jeigu nemaisau.
- zinoma folbiol
- geriau gelezi. Bet as vel esu su zemu feritinu, tai profilaktiskai. Nzn ar reikia visoms masiskai gert..
Pasidalinau ziniom. Nezinau, ar visur teisingai, bet mano supratimas toks.
Papildyta:
Beje, buvau siandien vel pas gydytoja. Lyg ir 10 geru foliu turetu buti. Maziai vejasi. Laukiu ziniu ka toliau, nes gal jau ovitrelis siandien.
Ir man pamazino dozes gonalio, tai turiu viena nepraimta saltai (kas be ko), laikyta svirksta. Gal norit kuri? Atiduosiu pigiau nei vaistinej, uz 200 tl (mokejau 240).
Ir beje, gal zinot budincia vaistine? Bijo del hyper, reiks Lucrino turbut. Visos uzdaryros aplink, gal patarsit kur ieskoti?
Gyvenimą susikuri iš to, ką turi, o ne iš to, ko neturi.