Aciu orya, Rudsiuke
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 14, 22:28)
Gavau info, kad du mano kleckiukai atitinka 4 dieną, bes tiek žemutine riba. O kiti vystosi lėčiau... Embrionologė siūlo rytoj sodinti kleckiuką be PGD tyrimo, nes yra tikimybė, kad ir jo vystymasis sulėtės. Tai mes "pasirašėm" iš karto...
QUOTE(rneringa @ 2016 03 14, 22:30)
Dar norėjau paklausti dėl ovaboost vartojimo. Kiek tablečių, kokiu dažnumu ir kuriio metu geriate, prieš valgį po valgio. Jei geriate prieš valgį, po kiek laiko praėjus valgote?
Ovaboostą gėriau po 4 tabletes per dieną. Neskyriau joms konkretaus laiko, nes visokių kitokių papildų dar "saujom" gėriau (dėl MTHFR geno). Tai tiesiog susimesdavau viską į indelį, laikydavau prieš akis ir laikas nuo laiko išgerdavau ...
Mergaitės, pakonsultuokit dėl PGD, jeigu kuriai dar darė... Kiek mokėjot? Kaina duodama "už 1 embrioną". O tai jeigu juos tirs kelis? Kiek ir ar didėja tyrimo kaina?
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 15, 12:23)
Gavau info, kad du mano kleckiukai atitinka 4 dieną, bes tiek žemutine riba. O kiti vystosi lėčiau... Embrionologė siūlo rytoj sodinti kleckiuką be PGD tyrimo, nes yra tikimybė, kad ir jo vystymasis sulėtės. Tai mes "pasirašėm" iš karto...
O kitus, jeigu gerai suprantu, stebės ar atsigauna ir tada jau kažką spręs. taigi kol kas planuose įsodinimas rytoj
Laikom toliau kumštukus
Na ir visoms besiruošiančioms, esančioms ar dar tik galvojančioms
Lalabamba, o gal galėtumėt plačiau parašyti kokią turit MTHFR geno mutaciją? Kokius papildus vartojot? Vakar gavau ir aš atsakymą, kad turiu "1298A>C in gene MTHFR (heterozygous one allele contains the mutation)".
Bandau rinktis info, bet man čia toks kosmosas, neverda smegenėlės.
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 14, 19:07)
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Kaip tu siandien jautiesi? Gal NT bandei pagadinti ar HCG dareisi?
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 15, 13:23)
O kitus, jeigu gerai suprantu, stebės ar atsigauna ir tada jau kažką spręs. taigi kol kas planuose įsodinimas rytoj
Ovaboostą gėriau po 4 tabletes per dieną. Neskyriau joms konkretaus laiko, nes visokių kitokių papildų dar "saujom" gėriau (dėl MTHFR geno). Tai tiesiog susimesdavau viską į indelį, laikydavau prieš akis ir laikas nuo laiko išgerdavau ...
Mergaitės, pakonsultuokit dėl PGD, jeigu kuriai dar darė... Kiek mokėjot? Kaina duodama "už 1 embrioną". O tai jeigu juos tirs kelis? Kiek ir ar didėja tyrimo kaina?
man darė pgd,vieno embriono kaina 1000 tl,man tyre 4,tai sumokejom 4000 tl.
sėkmės kuo didziausios ir laukiu tik gerų zinių
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 03 14, 22:54)
Sveikute, o GN dareisi jau ten vietoj nuvykus? Buvai susiderinus laika is anksto? As irgi planuoju konsuktaijai vaziuot, bet apie GN Mastura nieko nesake. Kaip greit padaro AHM?
Tai kadangi po mano siustos GN darytos Vk! jems nebuvo aisku, jie prase pasidaryti dinamine GN, nebuvau tikra, kad rasiu kas cia kokybiskai ja padarytu. Kaina ir laika derinau is anksto. Masturai parasiau savo sprendma del GN ir konsultacijos, nusiunciau bilietu kopijas ir ji mane uzregistravo konsultacijoms. AMH atsakymo, anei spermogramos dar neturiu.
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 15, 13:23)
Įtempta ir sunki diena jūsų laukia rytoj
O kokius dar papildus gėrėte? Aš irgi turiu MTHRF geno heterozigotinėj formoj mutaciją.
Lalabamba, o jūs prieš šį IVF buvot pas gyd. Karpenko?
Man irgi įdomu apie MTHRF geno mutacija. Kurios turit, kodėl ir kur tyrėtės? Ar visos, kurios turit šio geno mutaciją, leidžiatės skystinančius? Galvoju, gal ir man reiktų išsitirti?
dėl viso pikto
nu koks kakas.... Dvi žinutes didžiausias parašiau, ir viskas dingsta..
Bandau dar kartą, jeigu nepavyks, nežinau kas bus...
Papildyta:
Pas mane heterozigotinė mutacija. Mergaitės, aš parašysiu ką aš gėriau. Bet į klausimą KODĖL, aš neatsakysiu, nesu tiek pasikausčiusi... Dėka Afroditė69 surinktos info, juos ir geriu. Ji, savo metu, labai daug mūsų temose apie tai rašė. Taigi: "B" kompleksas, "D", "C" prolong, Q10, Omega, Aspirinas, Folbiolas, Ovaboostas.
Pas Karpenko buvau rudens pradžioje. Ji man sustatė planą iki IVF ir jau po įsodinimo ką leistis/gert. Šiandien dar norėjau daugiau užsipirkti clexane 0,2, ale neradom nė vienoj klaustoj vaistinėj...
jaučiu neapsieita be Lietuvaičių..
labai labai linkiu kad pagaliau taptum laiminga
Ačiū!
Ir jums sklandaus puškavimo link tikslo!
Pabandysiu kitam laiške prikabinti Masturos laišką dėl kainų, gal kam bus aktualu...
Цена генетическиго теста со свежей подсадкой стоит 350 долларов за эмбрион, это делается если эмбрион/ы доходят до стадии бластоциста утром 5-ого дня, так они делают биопсию и ответ выходит утром 6-ого дня. Если находится нормальный эмбрион сразу же делают подсадку, и если также остаются еще нормальные эмбрионы их замораживают.
Цена генетическиго теста с последующей заморозкой стоит 280 долларов за эмбрион, так подсадку переносят на последующие циклы, ответ теста выходит в течении 2-х недель, если находится нормальный эмбрион, в последующие месяца (когда вы хотите) делается подсадка замороженных эмбрионов.
Papildyta:
O mano tyrimų dėl šios mutaciją, jie beveik neakcentavo...
Aš per pirmą apžiūrą apsimečiau kvailele ir paklausiau kokia jų nuomonė dėl Clexane leidimosi. Tai jie pasakė, kad tam, kad juos skirti, reikia daryti eilė tyrimų, kai šeimose insultai, trombozės, persileidimai ir t.t. ir pan. Davė suprast, kad man jų neskirs... Bet aš pagal karpeno planą juos leisiuosi.
Bandau dar kartą, jeigu nepavyks, nežinau kas bus...
Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2016 03 15, 13:54)
Lalabamba, o gal galėtumėt plačiau
QUOTE(rneringa @ 2016 03 15, 17:16)
O kokius dar papildus gėrėte? Aš irgi turiu MTHRF geno heterozigotinėj formoj mutaciją.
Pas mane heterozigotinė mutacija. Mergaitės, aš parašysiu ką aš gėriau. Bet į klausimą KODĖL, aš neatsakysiu, nesu tiek pasikausčiusi... Dėka Afroditė69 surinktos info, juos ir geriu. Ji, savo metu, labai daug mūsų temose apie tai rašė. Taigi: "B" kompleksas, "D", "C" prolong, Q10, Omega, Aspirinas, Folbiolas, Ovaboostas.
Pas Karpenko buvau rudens pradžioje. Ji man sustatė planą iki IVF ir jau po įsodinimo ką leistis/gert. Šiandien dar norėjau daugiau užsipirkti clexane 0,2, ale neradom nė vienoj klaustoj vaistinėj...
QUOTE(LISKAUS @ 2016 03 15, 15:06)
Ačiū!
Pabandysiu kitam laiške prikabinti Masturos laišką dėl kainų, gal kam bus aktualu...
Цена генетическиго теста со свежей подсадкой стоит 350 долларов за эмбрион, это делается если эмбрион/ы доходят до стадии бластоциста утром 5-ого дня, так они делают биопсию и ответ выходит утром 6-ого дня. Если находится нормальный эмбрион сразу же делают подсадку, и если также остаются еще нормальные эмбрионы их замораживают.
Цена генетическиго теста с последующей заморозкой стоит 280 долларов за эмбрион, так подсадку переносят на последующие циклы, ответ теста выходит в течении 2-х недель, если находится нормальный эмбрион, в последующие месяца (когда вы хотите) делается подсадка замороженных эмбрионов.
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 03 15, 18:03)
Man visu tuos tyrimus liepė atlikti turkai, nes buvo darytas ne vienas IVF, bet nesėkmingas. Dariausi dalį tyrimų Lt, o kurių nedarė LT dariausi Tr.
O mano tyrimų dėl šios mutaciją, jie beveik neakcentavo...
[quote=Lalabamba,2016 03 15, 17:15]
Papildyta:
Wow!!! Kaip gera sužinot, kad po PGD nebereikia būtinai šaldyti ir važiuot kitą kartą įsodinimui, kad atsakymas gali būti ir šeštą dieną bei sodinimas taip pat!!
Aš kai buvau Medicanoj sausio mėn, tai sakė, kad reikia 48 valandų atsakymui gauti ir būtinas šaldymas po PGD. Tik PGD man neprireikė
Papildyta:
Wow!!! Kaip gera sužinot, kad po PGD nebereikia būtinai šaldyti ir važiuot kitą kartą įsodinimui, kad atsakymas gali būti ir šeštą dieną bei sodinimas taip pat!!
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 15, 16:15)
. Šiandien dar norėjau daugiau užsipirkti clexane 0,2, ale neradom nė vienoj klaustoj vaistinėj...
jaučiu neapsieita be Lietuvaičių..
Bandykit nueiti i vaistine kuri randasi nuo Istiklal gatvele kairiau esančia ir ja eiti i apačia kol kairės pusės name pamatysit E vaistine