nu koks kakas.... Dvi žinutes didžiausias parašiau, ir viskas dingsta..
Bandau dar kartą, jeigu nepavyks, nežinau kas bus...
Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2016 03 15, 13:54)
Lalabamba, o gal galėtumėt plačiau
QUOTE(rneringa @ 2016 03 15, 17:16)
O kokius dar papildus gėrėte? Aš irgi turiu MTHRF geno heterozigotinėj formoj mutaciją.
Lalabamba, o jūs prieš šį IVF buvot pas gyd. Karpenko?
Pas mane heterozigotinė mutacija. Mergaitės, aš parašysiu ką aš gėriau. Bet į klausimą KODĖL, aš neatsakysiu, nesu tiek pasikausčiusi... Dėka Afroditė69 surinktos info, juos ir geriu. Ji, savo metu, labai daug mūsų temose apie tai rašė. Taigi: "B" kompleksas, "D", "C" prolong, Q10, Omega, Aspirinas, Folbiolas, Ovaboostas.
Pas Karpenko buvau rudens pradžioje. Ji man sustatė planą iki IVF ir jau po įsodinimo ką leistis/gert. Šiandien dar norėjau daugiau užsipirkti clexane 0,2, ale neradom nė vienoj klaustoj vaistinėj...

jaučiu neapsieita be Lietuvaičių..
QUOTE(LISKAUS @ 2016 03 15, 15:06)

labai labai linkiu kad pagaliau taptum laiminga
man darė pgd,vieno embriono kaina 1000 tl,man tyre 4,tai sumokejom 4000 tl.
sėkmės kuo didziausios ir laukiu tik gerų zinių
Ačiū!

Ir jums sklandaus puškavimo link tikslo!
Pabandysiu kitam laiške prikabinti Masturos laišką dėl kainų, gal kam bus aktualu...
Цена генетическиго теста со свежей подсадкой стоит 350 долларов за эмбрион, это делается если эмбрион/ы доходят до стадии бластоциста утром 5-ого дня, так они делают биопсию и ответ выходит утром 6-ого дня. Если находится нормальный эмбрион сразу же делают подсадку, и если также остаются еще нормальные эмбрионы их замораживают.
Цена генетическиго теста с последующей заморозкой стоит 280 долларов за эмбрион, так подсадку переносят на последующие циклы, ответ теста выходит в течении 2-х недель, если находится нормальный эмбрион, в последующие месяца (когда вы хотите) делается подсадка замороженных эмбрионов.
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 03 15, 18:03)
Man visu tuos tyrimus liepė atlikti turkai, nes buvo darytas ne vienas IVF, bet nesėkmingas. Dariausi dalį tyrimų Lt, o kurių nedarė LT dariausi Tr.
O mano tyrimų dėl šios mutaciją, jie beveik neakcentavo...

Aš per pirmą apžiūrą apsimečiau kvailele ir paklausiau kokia jų nuomonė dėl Clexane leidimosi. Tai jie pasakė, kad tam, kad juos skirti, reikia daryti eilė tyrimų, kai šeimose insultai, trombozės, persileidimai ir t.t. ir pan. Davė suprast, kad man jų neskirs... Bet aš pagal karpeno planą juos leisiuosi.