Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

Aciu orya, Rudsiuke mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 14, 22:28)
Lalabamba, kada isodinimas??  wub.gif

Gavau info, kad du mano kleckiukai atitinka 4 dieną, bes tiek žemutine riba. O kiti vystosi lėčiau... Embrionologė siūlo rytoj sodinti kleckiuką be PGD tyrimo, nes yra tikimybė, kad ir jo vystymasis sulėtės. Tai mes "pasirašėm" iš karto... smile.gif O kitus, jeigu gerai suprantu, stebės ar atsigauna ir tada jau kažką spręs. taigi kol kas planuose įsodinimas rytoj wub.gif
QUOTE(rneringa @ 2016 03 14, 22:30)
Dar norėjau paklausti dėl ovaboost vartojimo. Kiek tablečių, kokiu dažnumu ir kuriio metu geriate, prieš valgį po valgio. Jei geriate prieš valgį, po kiek laiko praėjus valgote?

Ovaboostą gėriau po 4 tabletes per dieną. Neskyriau joms konkretaus laiko, nes visokių kitokių papildų dar "saujom" gėriau (dėl MTHFR geno). Tai tiesiog susimesdavau viską į indelį, laikydavau prieš akis ir laikas nuo laiko išgerdavau ... ax.gif

Mergaitės, pakonsultuokit dėl PGD, jeigu kuriai dar darė... Kiek mokėjot? Kaina duodama "už 1 embrioną". O tai jeigu juos tirs kelis? Kiek ir ar didėja tyrimo kaina?
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 15, 12:23)
Gavau info, kad du mano kleckiukai atitinka 4 dieną, bes tiek žemutine riba. O kiti vystosi lėčiau... Embrionologė siūlo rytoj sodinti kleckiuką be PGD tyrimo, nes yra tikimybė, kad ir jo vystymasis sulėtės. Tai mes "pasirašėm" iš karto...  smile.gif  O kitus, jeigu gerai suprantu, stebės ar atsigauna ir tada jau kažką spręs. taigi kol kas planuose įsodinimas rytoj  wub.gif

Laikom toliau kumštukus 4u.gif
Na ir visoms besiruošiančioms, esančioms ar dar tik galvojančioms 4u.gif

Lalabamba, o gal galėtumėt plačiau parašyti kokią turit MTHFR geno mutaciją? Kokius papildus vartojot? Vakar gavau ir aš atsakymą, kad turiu "1298A>C in gene MTHFR (heterozygous – one allele contains the mutation)".
Bandau rinktis info, bet man čia toks kosmosas, neverda smegenėlės. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 14, 19:07)
4u.gif po ryt man hcg.kraujuoju.pilvas ispustas kaip per mmm...taip nesinori tiket, kad jau viskas verysad.gif
Papildyta:

4u.gif saunuoliai zirniukai.liks visi, pamatysi wub.gif kumstukai uz astuntuka wub.gif
Papildyta:

wub.gif na gi super wub.gif grazios pabaigos jusu seimai wub.gif  4u.gif
Papildyta:

blush2.gif jauciuosi sugedinta blush2.gif na as tokia pasimetus, nei tai tikiu nei netikiu doh.gif

Kaip tu siandien jautiesi? Gal NT bandei pagadinti ar HCG dareisi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 15, 13:23)
Gavau info, kad du mano kleckiukai atitinka 4 dieną, bes tiek žemutine riba. O kiti vystosi lėčiau... Embrionologė siūlo rytoj sodinti kleckiuką be PGD tyrimo, nes yra tikimybė, kad ir jo vystymasis sulėtės. Tai mes "pasirašėm" iš karto...  smile.gif  O kitus, jeigu gerai suprantu, stebės ar atsigauna ir tada jau kažką spręs. taigi kol kas planuose įsodinimas rytoj  wub.gif

Ovaboostą gėriau po 4 tabletes per dieną. Neskyriau joms konkretaus laiko, nes visokių kitokių papildų dar "saujom" gėriau (dėl MTHFR geno). Tai tiesiog susimesdavau viską į indelį, laikydavau prieš akis ir laikas nuo laiko išgerdavau ...  ax.gif

Mergaitės, pakonsultuokit dėl PGD, jeigu kuriai dar darė... Kiek mokėjot? Kaina duodama "už 1 embrioną". O tai jeigu juos tirs kelis? Kiek ir ar didėja tyrimo kaina?

4u.gif labai labai linkiu kad pagaliau taptum laiminga nestuke.gif
man darė pgd,vieno embriono kaina 1000 tl,man tyre 4,tai sumokejom 4000 tl.
sėkmės kuo didziausios ir laukiu tik gerų zinių nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 03 14, 22:54)
Sveikute,  o GN dareisi jau ten vietoj nuvykus? Buvai susiderinus laika is anksto?  As irgi planuoju konsuktaijai vaziuot, bet apie GN Mastura nieko nesake. Kaip greit padaro AHM?

Tai kadangi po mano siustos GN darytos Vk! jems nebuvo aisku, jie prase pasidaryti dinamine GN, nebuvau tikra, kad rasiu kas cia kokybiskai ja padarytu. Kaina ir laika derinau is anksto. Masturai parasiau savo sprendma del GN ir konsultacijos, nusiunciau bilietu kopijas ir ji mane uzregistravo konsultacijoms. AMH atsakymo, anei spermogramos dar neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 15, 13:23)

Ovaboostą gėriau po 4 tabletes per dieną. Neskyriau joms konkretaus laiko, nes visokių kitokių papildų dar "saujom" gėriau (dėl MTHFR geno). Tai tiesiog susimesdavau viską į indelį, laikydavau prieš akis ir laikas nuo laiko išgerdavau ...  ax.gif

Įtempta ir sunki diena jūsų laukia rytoj 4u.gif. Spaudžiam kumščius už visus kleckiukus: ir atitinkančius laiką, ir sulėtėjusio augimo wub.gif.

O kokius dar papildus gėrėte? Aš irgi turiu MTHRF geno heterozigotinėj formoj mutaciją.
Lalabamba, o jūs prieš šį IVF buvot pas gyd. Karpenko?
Atsakyti
Man irgi įdomu apie MTHRF geno mutacija. Kurios turit, kodėl ir kur tyrėtės? Ar visos, kurios turit šio geno mutaciją, leidžiatės skystinančius? Galvoju, gal ir man reiktų išsitirti? g.gif dėl viso pikto
Atsakyti
Suklydau, pas mane PAI-1 4g/5g Polimorfizm heterozigotinėj formoj.
Man visu tuos tyrimus liepė atlikti turkai, nes buvo darytas ne vienas IVF, bet nesėkmingas. Dariausi dalį tyrimų Lt, o kurių nedarė LT dariausi Tr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rneringa: 15 kovo 2016 - 17:04
nu koks kakas.... Dvi žinutes didžiausias parašiau, ir viskas dingsta.. doh.gif doh.gif
Bandau dar kartą, jeigu nepavyks, nežinau kas bus... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2016 03 15, 13:54)
Lalabamba, o gal galėtumėt plačiau

QUOTE(rneringa @ 2016 03 15, 17:16)
O kokius dar papildus gėrėte? Aš irgi turiu MTHRF geno heterozigotinėj formoj mutaciją.
Lalabamba, o jūs prieš šį IVF buvot pas gyd. Karpenko?

Pas mane heterozigotinė mutacija. Mergaitės, aš parašysiu ką aš gėriau. Bet į klausimą KODĖL, aš neatsakysiu, nesu tiek pasikausčiusi... Dėka Afroditė69 surinktos info, juos ir geriu. Ji, savo metu, labai daug mūsų temose apie tai rašė. Taigi: "B" kompleksas, "D", "C" prolong, Q10, Omega, Aspirinas, Folbiolas, Ovaboostas.
Pas Karpenko buvau rudens pradžioje. Ji man sustatė planą iki IVF ir jau po įsodinimo ką leistis/gert. Šiandien dar norėjau daugiau užsipirkti clexane 0,2, ale neradom nė vienoj klaustoj vaistinėj... doh.gif jaučiu neapsieita be Lietuvaičių.. lotuliukas.gif

QUOTE(LISKAUS @ 2016 03 15, 15:06)
4u.gif  labai labai linkiu kad pagaliau taptum laiminga  nestuke.gif
man darė pgd,vieno embriono kaina 1000 tl,man tyre 4,tai sumokejom 4000 tl.
sėkmės kuo didziausios ir laukiu tik gerų zinių  nestuke.gif

Ačiū! 4u.gif biggrin.gif Ir jums sklandaus puškavimo link tikslo! mirksiukas.gif
Pabandysiu kitam laiške prikabinti Masturos laišką dėl kainų, gal kam bus aktualu...
Цена генетическиго теста со свежей подсадкой стоит 350 долларов за эмбрион, это делается если эмбрион/ы доходят до стадии бластоциста утром 5-ого дня, так они делают биопсию и ответ выходит утром 6-ого дня. Если находится нормальный эмбрион сразу же делают подсадку, и если также остаются еще нормальные эмбрионы их замораживают.
Цена генетическиго теста с последующей заморозкой стоит 280 долларов за эмбрион, так подсадку переносят на последующие циклы, ответ теста выходит в течении 2-х недель, если находится нормальный эмбрион, в последующие месяца (когда вы хотите) делается подсадка замороженных эмбрионов.

Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 03 15, 18:03)
Man visu tuos tyrimus liepė atlikti turkai, nes buvo darytas ne vienas IVF, bet nesėkmingas. Dariausi dalį tyrimų Lt, o kurių nedarė LT dariausi Tr.

O mano tyrimų dėl šios mutaciją, jie beveik neakcentavo... g.gif Aš per pirmą apžiūrą apsimečiau kvailele ir paklausiau kokia jų nuomonė dėl Clexane leidimosi. Tai jie pasakė, kad tam, kad juos skirti, reikia daryti eilė tyrimų, kai šeimose insultai, trombozės, persileidimai ir t.t. ir pan. Davė suprast, kad man jų neskirs... Bet aš pagal karpeno planą juos leisiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 15 kovo 2016 - 17:11
[quote=Lalabamba,2016 03 15, 17:15]

Цена генетическиго теста со свежей подсадкой стоит 350 долларов за эмбрион, это делается если эмбрион/ы доходят до стадии бластоциста утром 5-ого дня, так они делают биопсию и ответ выходит утром 6-ого дня. Если находится нормальный эмбрион сразу же делают подсадку, и если также остаются еще нормальные эмбрионы их замораживают.
Цена генетическиго теста с последующей заморозкой стоит 280 долларов за эмбрион, так подсадку переносят на последующие циклы, ответ теста выходит в течении 2-х недель, если находится нормальный эмбрион, в последующие месяца (когда вы хотите) делается подсадка замороженных эмбрионов.
Papildyta:

Wow!!! Kaip gera sužinot, kad po PGD nebereikia būtinai šaldyti ir važiuot kitą kartą įsodinimui, kad atsakymas gali būti ir šeštą dieną bei sodinimas taip pat!! thumbup.gif bigsmile.gif Aš kai buvau Medicanoj sausio mėn, tai sakė, kad reikia 48 valandų atsakymui gauti ir būtinas šaldymas po PGD. Tik PGD man neprireikė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 15, 16:15)
. Šiandien dar norėjau daugiau užsipirkti clexane 0,2, ale neradom nė vienoj klaustoj vaistinėj...  doh.gif  jaučiu neapsieita be Lietuvaičių..  lotuliukas.gif

Bandykit nueiti i vaistine kuri randasi nuo Istiklal gatvele kairiau esančia ir ja eiti i apačia kol kairės pusės name pamatysit E vaistine mirksiukas.gif aš ten visada randu ko reikia wub.gif
Atsakyti