Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Makaronai su rūkyta vištiena, špinatais ir Džiugo sūriu
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 23, 22:17)

ir man bigsmile.gif
Atsakyti
juros lydekos ir darzoviu misraine
Atsakyti
paskaičiau, velykom ruošiatės wub.gif o mes ne... pas mus dieta, pasigavom (dukriukas parnešė iš daržo) žarnyno infekcija, tai nieko normalaus nevalgėm nuo penktadienio unsure.gif ir velykų nebus doh.gif užsiimsim kažkuom nešventišku kad galvos neskaudėtų ax.gif kaip tik sode jau darbų nemažai smile.gif

o valgom, trintas sriubas: moliūgų, žiedinių kopūstų doh.gif

šiandien galvoju kad būtų skanu bulvių košė su raugintais kopūstais, bet kaip ją daryt gal žinot? ir su kuom valgyt? g.gif
Atsakyti
MeSsS uzjauciu. unsure.gif Laikykites! 4u.gif

Silkute, morku - svogunu padazas, virtos bulves.
Iskeptas biskvitas obuoliu pyragui. Perteptas medaus tortas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 24 kovo 2016 - 14:48
Macarons sausainukai. Pertepinėsiu šeštadieni.
Vakarienei planavau spagečius, bet kai kas (pirštais nerodysim rolleyes.gif ) čia silkes demonstruoja...
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 24, 15:47)
Silkute....

mega_shok.gif
Baikit mus kankint toookiais vaizdais. O pas mane kaip tik silkė ir moooorkos laukia mano rankų doh.gif O taip nusikaliau... Tai dabar per jus turėsiu keltis ir eit daryt dry.gif O tai pilvas ramybės jau nebeduos dry.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 03 24, 16:01)
... (pirštais nerodysim  rolleyes.gif )...

lotuliukas.gif tongue.gif Cia MB porcija, as siandien ir (tikriausiai) rytoj likucius naikinsiu (virti ryziai, makaronai, salotos itt.), nes reikia saldytuve vietos Velykiniams patiekalams paruosti.

P.S. Merginos, reikia patarimo del meducio. Kada geriau ji apibarstyti trupiniais, is karto aptepus grietinele ar geriau para (iki rytojaus) leisti pabresti? Esu ji gaminus du kartus, bet pries simta metu. Pamenu, kad trupiniais barsciau is karto; pirma karta viskas gavosi puikiai, o antra, kai tortas pabrendo, matyt issiplete ir tas apibarstytas virsus labai sutrukinejo (kazkur net nuotrauka turiu). Jei laukt iki rytojaus, tai ar grietinele kazkaip neapdzius/nesudzius per daug?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 24 kovo 2016 - 18:10
Kada geriau ji apibarstyti trupiniais, is karto aptepus grietinele ar geriau para (iki rytojaus) leisti pabresti? Esu ji gaminus du kartus, bet pries simta metu. Pamenu, kad trupiniais barsciau is karto; pirma karta viskas gavosi puikiai, o antra, kai tortas pabrendo, matyt issiplete ir tas apibarstytas virsus labai sutrukinejo (kazkur net nuotrauka turiu). Jei laukt iki rytojaus, tai ar grietinele kazkaip neapdzius/nesudzius per daug?
4u.gif
[/quote]
ant rytojaus
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2016 03 24, 18:15)
ant rytojaus

O, labai dekui! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 24, 18:08)
Kada geriau ji apibarstyti trupiniais, is karto aptepus grietinele ar geriau para (iki rytojaus) leisti pabresti?

Iškart. Niekada nežaidžiu kelias dienas. Kad netrūkinėtų, reikia jau surinkto torto viršų aptepti tą pačia pertepimo mase - paviršius nebus sausas ir netrūkinės.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2016 03 24, 19:13)

Aciu uz patarimus! 4u.gif Bet va, nuomones issiskyre. unsure.gif Visu pirma, meduti pertepineju plakta grietinele, virsutini sluoksni visuomet irgi aptepu pakankamai. O antra, as kalbu apie meduti, kur kepami ne purus biskvitai, o kur paplociai kociojami ir iskepus jie buna kieti. Tai sie, kociojami gal labiau ir pleciasi brinkdami. Tepaluota, o jus su paplociais ar biskvitais gaminate meduti?
Atsakyti
Aš gaminau su kietais papločiais, apibarsčiau iškart, viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti