Makaronai su rūkyta vištiena, špinatais ir Džiugo sūriu
juros lydekos ir darzoviu misraine
paskaičiau, velykom ruošiatės
o mes ne... pas mus dieta, pasigavom (dukriukas parnešė iš daržo) žarnyno infekcija, tai nieko normalaus nevalgėm nuo penktadienio
ir velykų nebus
užsiimsim kažkuom nešventišku kad galvos neskaudėtų
kaip tik sode jau darbų nemažai
o valgom, trintas sriubas: moliūgų, žiedinių kopūstų
šiandien galvoju kad būtų skanu bulvių košė su raugintais kopūstais, bet kaip ją daryt gal žinot? ir su kuom valgyt?

o valgom, trintas sriubas: moliūgų, žiedinių kopūstų

šiandien galvoju kad būtų skanu bulvių košė su raugintais kopūstais, bet kaip ją daryt gal žinot? ir su kuom valgyt?

Macarons sausainukai. Pertepinėsiu šeštadieni.
Vakarienei planavau spagečius, bet kai kas (pirštais nerodysim
) čia silkes demonstruoja...
Baikit mus kankint toookiais vaizdais. O pas mane kaip tik silkė ir moooorkos laukia mano rankų
O taip nusikaliau... Tai dabar per jus turėsiu keltis ir eit daryt
O tai pilvas ramybės jau nebeduos
Vakarienei planavau spagečius, bet kai kas (pirštais nerodysim

QUOTE(Renata123 @ 2016 03 24, 15:47)
Silkute....

Baikit mus kankint toookiais vaizdais. O pas mane kaip tik silkė ir moooorkos laukia mano rankų

QUOTE(pašnekutė @ 2016 03 24, 16:01)
... (pirštais nerodysim
)...

P.S. Merginos, reikia patarimo del meducio. Kada geriau ji apibarstyti trupiniais, is karto aptepus grietinele ar geriau para (iki rytojaus) leisti pabresti? Esu ji gaminus du kartus, bet pries simta metu. Pamenu, kad trupiniais barsciau is karto; pirma karta viskas gavosi puikiai, o antra, kai tortas pabrendo, matyt issiplete ir tas apibarstytas virsus labai sutrukinejo (kazkur net nuotrauka turiu). Jei laukt iki rytojaus, tai ar grietinele kazkaip neapdzius/nesudzius per daug?

Kada geriau ji apibarstyti trupiniais, is karto aptepus grietinele ar geriau para (iki rytojaus) leisti pabresti? Esu ji gaminus du kartus, bet pries simta metu. Pamenu, kad trupiniais barsciau is karto; pirma karta viskas gavosi puikiai, o antra, kai tortas pabrendo, matyt issiplete ir tas apibarstytas virsus labai sutrukinejo (kazkur net nuotrauka turiu). Jei laukt iki rytojaus, tai ar grietinele kazkaip neapdzius/nesudzius per daug?

[/quote]
ant rytojaus

[/quote]
ant rytojaus
QUOTE(GITALE @ 2016 03 24, 18:15)
ant rytojaus
O, labai dekui!

QUOTE(Renata123 @ 2016 03 24, 18:08)
Kada geriau ji apibarstyti trupiniais, is karto aptepus grietinele ar geriau para (iki rytojaus) leisti pabresti?
Iškart. Niekada nežaidžiu kelias dienas. Kad netrūkinėtų, reikia jau surinkto torto viršų aptepti tą pačia pertepimo mase - paviršius nebus sausas ir netrūkinės.
QUOTE(Tepaluota @ 2016 03 24, 19:13)
Aciu uz patarimus!

Aš gaminau su kietais papločiais, apibarsčiau iškart, viskas buvo gerai