Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

manų košė pusryčiams (oi, kaip seniai jos neviriau ax.gif ) pietums - baltame padaže troškinti vištienos gabalėliai
Atsakyti
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 04 12, 11:42)
Aš va vakar kaip tik iš šviežio žalio kopūstėlio tokius miniatiūrinius dariau, tai tik su verdančiu vandeniu apiplikinau.  thumbup.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2016 04 12, 12:12)
As apverdu.

Apviriau gal 1-2 min tik thumbup.gif dar virtos/apkeptos bulvės šalia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 12 balandžio 2016 - 17:49
Pietums balandėliai su šv,bulvėmis, vakarienei vištienos maltiniai + apkeptos bulvės + šv.agurkų, salotų, ridikėlių, svogūnų laiškų salotos su grietine
Atsakyti
Lietiniai, su kumpiu, virtu kiausiniu, krapais, majonesu. Desrele ir suriu. Varske. Keptais rudame cukruje obuoliais ir cinamonu. Valgysim kaip ir balandelius bent 2 dienas biggrin.gif

beja, o kaip gaminate balandelius zinau vienos ivinioja ir istroskina, kitos dar i miltus pavolioja ir apkepa kelias min. Man patinka apkepti ir troskinti su daug paprikos ir morku. Mes velagom su laiskais ar paprastai svogunais. Vel as ju uzsimaniau.
Esu bandzius pekino kopuste balandelius, tai nepatiko, o va vyniogiu lapuose (bet cia nelabai balandeliai, o turkiskas lyg patiekalas, taip galvoju, nes ismokau is truko zmonos smile.gif ) tikras geris. Idomu kaip savojos kopustu lapuose, nebandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 13 balandžio 2016 - 09:44
Šiandien pietums maltos kalakutienos kukuliai smile.gif
Ir galvoju kokią tai sriubytę padarius vakarienei g.gif
Atsakyti
Aš balandėlius apkepinu ir tada troškinu gilioje keptuvėje įdėjusi morkyčių ir užpylusi grietinės- trintų pomidorų padažu.

Šiandien šviežių kopūstų sriuba su lydytu sūreliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 13 balandžio 2016 - 17:27
Kadangi buvom ne namie, tai vakarienei dsrzovių sriuba, pagardinta grietinele.
Atsakyti
Avižiniai blyneliai su vaisiais
Įdaryti cukinijų griežinėliai, virtos/apkeptos bulvės
Atsakyti
siez kopustu sriuba su meiziniais perliukais
Atsakyti
Bulviniai rageliai su mėsos įdaru. Padažui trpintas sviestas su grietine.
Atsakyti
Vištiena įdarytų cannelloni apkepas grietinėlės padaže su daug sūrio ... Apsiėdimas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šviežių kopūstų sriubą ir canelloni su varške ir špinatais smile.gif
Atsakyti