manų košė pusryčiams (oi, kaip seniai jos neviriau
) pietums - baltame padaže troškinti vištienos gabalėliai

QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 04 12, 11:42)
Aš va vakar kaip tik iš šviežio žalio kopūstėlio tokius miniatiūrinius dariau, tai tik su verdančiu vandeniu apiplikinau. 

QUOTE(Sunflowers @ 2016 04 12, 12:12)
As apverdu.
Apviriau gal 1-2 min tik

Pietums balandėliai su šv,bulvėmis, vakarienei vištienos maltiniai + apkeptos bulvės + šv.agurkų, salotų, ridikėlių, svogūnų laiškų salotos su grietine
Lietiniai, su kumpiu, virtu kiausiniu, krapais, majonesu. Desrele ir suriu. Varske. Keptais rudame cukruje obuoliais ir cinamonu. Valgysim kaip ir balandelius bent 2 dienas
beja, o kaip gaminate balandelius zinau vienos ivinioja ir istroskina, kitos dar i miltus pavolioja ir apkepa kelias min. Man patinka apkepti ir troskinti su daug paprikos ir morku. Mes velagom su laiskais ar paprastai svogunais. Vel as ju uzsimaniau.
Esu bandzius pekino kopuste balandelius, tai nepatiko, o va vyniogiu lapuose (bet cia nelabai balandeliai, o turkiskas lyg patiekalas, taip galvoju, nes ismokau is truko zmonos
) tikras geris. Idomu kaip savojos kopustu lapuose, nebandet?

beja, o kaip gaminate balandelius zinau vienos ivinioja ir istroskina, kitos dar i miltus pavolioja ir apkepa kelias min. Man patinka apkepti ir troskinti su daug paprikos ir morku. Mes velagom su laiskais ar paprastai svogunais. Vel as ju uzsimaniau.
Esu bandzius pekino kopuste balandelius, tai nepatiko, o va vyniogiu lapuose (bet cia nelabai balandeliai, o turkiskas lyg patiekalas, taip galvoju, nes ismokau is truko zmonos

Šiandien pietums maltos kalakutienos kukuliai
Ir galvoju kokią tai sriubytę padarius vakarienei

Ir galvoju kokią tai sriubytę padarius vakarienei

Aš balandėlius apkepinu ir tada troškinu gilioje keptuvėje įdėjusi morkyčių ir užpylusi grietinės- trintų pomidorų padažu.
Šiandien šviežių kopūstų sriuba su lydytu sūreliu
Šiandien šviežių kopūstų sriuba su lydytu sūreliu
Kadangi buvom ne namie, tai vakarienei dsrzovių sriuba, pagardinta grietinele.
Avižiniai blyneliai su vaisiais
Įdaryti cukinijų griežinėliai, virtos/apkeptos bulvės
Įdaryti cukinijų griežinėliai, virtos/apkeptos bulvės
siez kopustu sriuba su meiziniais perliukais
Bulviniai rageliai su mėsos įdaru. Padažui trpintas sviestas su grietine.
Vištiena įdarytų cannelloni apkepas grietinėlės padaže su daug sūrio ... Apsiėdimas

Šviežių kopūstų sriubą ir canelloni su varške ir špinatais