Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #63

QUOTE(given444 @ 2016 03 15, 22:47)
Ale kaip cia visos uzpavydejo, jog meiluzis ne tik piruetas daro, bet ir kelmus taiso....
atseit visos rupestingos, dalina patarimus, kad net miela....
kas bus lemta Nebiollo, ta ji iskentes, o jei ir aptures savo laime, vis tiek gi nesidziaugsit...sakysit, ant svetimu pelenu susikure...

Ne visiems tiems vyrams vien sekso reikia.
Aišku yra tokių, kuriems vien dėl to meilužės reikia..
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 03 15, 22:47)
Ale kaip cia visos uzpavydejo, jog meiluzis ne tik piruetas daro, bet ir kelmus taiso....
atseit visos rupestingos, dalina patarimus, kad net miela....
kas bus lemta Nebiollo, ta ji iskentes, o jei ir aptures savo laime, vis tiek gi nesidziaugsit...sakysit, ant svetimu pelenu susikure...

Viena karta grozio pavydejom, dabar pavydim meiluzio. Jus pagal save sprendziate? As neisivaizduoju kaip galima pavydeti grozio, kurio net nesi mates ir meiluzio, kuri tikrai lengva rasti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 16, 09:51)
Viena karta grozio pavydejom, dabar pavydim meiluzio. Jus pagal save sprendziate? As neisivaizduoju kaip galima pavydeti grozio, kurio net nesi mates ir meiluzio, kuri tikrai lengva rasti.  smile.gif

smile.gif Gal si moteris yra ta, kuri lipa per galvas ir ne tik ax.gif Nes kaskart tiek slovina ta laisva moters gyvenima ir savanaudiskus pasirinkimus.

Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 16, 00:24)
Dekoju  4u.gif
matyt del pazeidziamumo mane ta istorija labai smarkiai isvede is rikiuotes psichologiskai, emociskai ir visaip kaip. Iki liguistu busenu.  Ka cia plaksies.  Tiesiog  mano saviverte visiskai susilygino su zeme per tuos metus, o atsistato baisiai vangiai.  Kartais paejus zingsni i prieki, nusiridenu trim atgal ir kiaura vakara  zliumbiu galvodama kokia as durna ir niekam tikus. Tiesiog man reik laiko atsistatyt.

Tad jokio polekio momento ir istorijos grozio  tikrai dabar nesurasiu, reikalas eina kaip save isgelbet iki normaliai funkcionuojancios psichikos  busenos.  smile.gif

Turbūt visos taip jaučiamės.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 03 16, 10:47)
Turbūt visos taip jaučiamės.

drinks_cheers.gif bet laikas sustato viską į savo vietas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 03 13, 23:25)
Jūs jau antra, šitą klausimą nagrinėjanti šioje temoje. Nu, kaip jūs pačios ir sakot: nėra pasaulis vien balta ir juoda. Pilna jame visokių spalvų, tai reiškia visokių žmonių, visokių jų norų, galimybių, idėjų, tikslų. Tai, kad kažko pati nesupranti, nereiškia, kad to pasaulyje nėra. Tiesiog reiktų gal labiau praplėsti savo akiratį ir supratimą apie kitus žmones.
Aišku, keistoka būtų jeigu nenujaustų. Toks geras tėvas, o, bet tačiau, meilužė supažindinama ir laikas leidžiamas kartu su sesers šeima, savaitgalį meilužei sodą kasa, po Latviją keliauja. Ir, niekas niekur nieko neįtaria ir nieko nežino  g.gif Anas toks geras šeimos žmogus, ir šiaip žmogus, bet šitiek laiko skiria meilužei  g.gif ypač savaitgali, kuomet pati tinkamiausia galimybė skirti daug laiko savo vaikams. Skyrybos šiuo atveju, turbūt pati geriausia išeitis.

Praplėsti akiratį biggrin.gif. Aš akiratį plečiu skaitydama, mokydamasi, keliaudama ir panašiai, tikrai ne pseudomoalės pliūpsnius studijuodama, ypač kai dar moralizuotojų kompetencijos nėr kaip pasvert.

Given444, Off, ačiū už palaikymą.
Vaikus užjaunčiančiąsias gal kiek paguosiu, kad kai žmogus gali pats reguliuotis darbo laiką ir dėmesį skiria bendravimo kokybei, tai ryšys yra stipresnis už tą, kuris sukuriamas, kai tėvų nosys sukištos į kompiuterį, tv ar paskalų žurnalus. Tai, kad vaikai malasi apie iš forumų neišlendančią mamą, dar nereiškia, kad kažkoks bendravimas vyksta.

Taip, meilužis man padeda, ir ne tik sodyboje, bet ir pasirūpina mano mašina, motociklu. Ta replika „ar gavo atlygį” nuskambėjo apgailėtinai, nepamenu autorės. Ne, € nemokėjau. O jūs kažkuo kitu atsiskaitote? Susimokate?

Atsakyti
Kokių žmonių tik nebūna šiame pasaulyje g.gif Pati parašo, pati urzgia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 03 16, 10:10)
eik tu....bet kodel??? ar cia prisidejo meiluzio grubumas....juk labai priklauso, siaip su kokiu zmogum susidedi - meiluzis (atmetus meiluziavimo aspekta) netgi dar labiau gali padidinti verte, isplesti zvilgsni, apvalyti prota....
ar tu cia plakies del to, kad dabar tapatini save su VIENA nuodeme...juk nuo to nedingsta tavo visos kitos savybes.... gal tu net simtakart uz vyra geresne...
pasikeitusi,
veikia vis del to visuomenes normos, veikia....poziruis i moteri niekad nesikeis jauciu, bus toks kaip Veronikos laiku...
o kur tas islaisvintas seksualumas, kur kalbame Cl. Estes "Beganciose su vilkais". nereiskia, jog mtoersi turi eit kairen/desinen, bet ten labai graziai kalbama apie moterisko sexualumo neslopinima, apie "pasiemima taipogi to, ko nori" - ne vien macho medziotojams tas galioja.
Ksenos tipo moteris, Amazone... wub.gif reikia visu....visokiu busenu....per gyvenima mes galime pabuti ir tokios, ir tokios, ir visokios...

db istverk si laikotarpi...bet zinok ir jis baigsis....tavo siekis - neistrigti jame.
o durnumas - ka turi minty?
kad isvis atsidavei?
ar butent tokiam grubiam avinui?

cia prisidejo mano skystumas ir hyperemocionalumas bei jautrumas.

nuodemiu prasme as saves nesiplaku. na, neturiu stipraus pojucio del nuodemes nors ir suprantu ja padarius.

Seksualumo islaisvinimas man pridare gerokai streso kaip jau ir minejau. smile.gif

durnumas del daug ko. kad neturejau valios nutraukti visko pacioje pradzioje. durnumas del tos pacios empatijos, parodyto svelnumo. na toks mazgotes skystumas uz kuri mometais saves nekenciu. tiesiog slyksciuosi. plius nepakankami seksualiniai gebejimai, nu ir galeciau dar vardint ir vardint visas savo ydas, bet negalima taip. neleidziu sau klimpti i savidestrukcija, nes jau pakankamai ten prabuvau.
Atsakyti
nesuprantu...tpatikslink. tai plaki save kad jam buvai per daug svelni, per daug mylejai, o jis tuo tarpu buvo dalykiskas sexo liutas?
jautrumas - turiu daug geru pusiu.
baisu butu bendraut su zmonem/zombiais.
aisku, kai esi jautrus, ir kankinies labiau.
turbut faina butum mano drauge wub.gif
as pati tokia - su mot terese sirdim...kur reikia ir kur nereikia...

kur knox dingus>
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 03 16, 14:26)
Pati parašo, pati urzgia  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Būtent dėl to nesikomentuoja man visiškai ta situacija..

Tarp eilučių jaučiasi kitų žeminimas ir saves išaukštinimas. Atseit kitos neišlendančios iš forumų paromis, vaikus apleidusios ir pačios apkiautusios, o va pati super duper šaunuolė motociklistė, kokybiškai su vaiku bendraujanti, keliaujanti ir visokia kitokia wow. Fui.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 03 16, 14:26)
Kokių žmonių tik nebūna šiame pasaulyje  g.gif Pati parašo, pati urzgia  rolleyes.gif

Kas šuniui pakels uodegą, jei ne jis pats?
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 16, 15:04)
durnumas del daug ko. kad neturejau valios nutraukti visko pacioje pradzioje. durnumas del tos pacios empatijos, parodyto svelnumo.    na toks mazgotes skystumas uz kuri mometais saves nekenciu. tiesiog slyksciuosi.  plius nepakankami seksualiniai gebejimai, nu ir galeciau dar vardint ir vardint visas savo ydas, bet negalima taip. neleidziu sau klimpti i savidestrukcija, nes  jau pakankamai ten prabuvau.

Moterie! Kas čia do per mintys apie save? Baik tuoj pat. Esi šauni, nuostabi, linksma ir tikrai įdomi. Prisigalvoji tikrai kažkokias nesąmones. Prieštarauju visom keturiom galūnėm.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 03 16, 21:10)
nesuprantu...tpatikslink. tai plaki save kad jam buvai per daug svelni, per daug mylejai, o jis tuo tarpu buvo dalykiskas sexo liutas?
jautrumas - turiu daug geru pusiu.
baisu butu bendraut su zmonem/zombiais.
aisku, kai esi jautrus, ir kankinies labiau.
turbut faina  butum mano drauge  wub.gif
as pati tokia - su mot terese sirdim...kur reikia ir kur nereikia...

kur knox dingus>

Given, as nenoriu komentuoti to zmogaus. Nieko blogo tikrai neparasysiu.
Tai mano ir tik mano problema, kad sokau kazkoki setoniska priklausomybes soki.

man regis mes kazkur netoliese su tavim ir gyvename g.gif gal g.gif smile.gif

na as tai tikrai nesu terese. butu kazkaip nei sis nei tas save taip vadinti su tokia biografija biggrin.gif

apie knox nieko nezinau senokai. Bet manau, kad ji liko savo gyvenime, o jis sukure nauja.
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 16, 22:37)

Moterie! Kas čia do per mintys apie save? Baik tuoj pat. Esi šauni, nuostabi, linksma ir tikrai įdomi. Prisigalvoji tikrai kažkokias nesąmones.  Prieštarauju visom keturiom galūnėm.

Ooo. mano mergos. Pacios to nezinodamos tempia uz ausu i pavirsiu wub.gif
Atsakyti