QUOTE(Limcamca @ 2016 03 13, 23:25)
Jūs jau antra, šitą klausimą nagrinėjanti šioje temoje. Nu, kaip jūs pačios ir sakot: nėra pasaulis vien balta ir juoda. Pilna jame visokių spalvų, tai reiškia visokių žmonių, visokių jų norų, galimybių, idėjų, tikslų. Tai, kad kažko pati nesupranti, nereiškia, kad to pasaulyje nėra. Tiesiog reiktų gal labiau praplėsti savo akiratį ir supratimą apie kitus žmones.
Aišku, keistoka būtų jeigu nenujaustų. Toks geras tėvas, o, bet tačiau, meilužė supažindinama ir laikas leidžiamas kartu su sesers šeima, savaitgalį meilužei sodą kasa, po Latviją keliauja. Ir, niekas niekur nieko neįtaria ir nieko nežino

Anas toks geras šeimos žmogus, ir šiaip žmogus, bet šitiek laiko skiria meilužei

ypač savaitgali, kuomet pati tinkamiausia galimybė skirti daug laiko savo vaikams. Skyrybos šiuo atveju, turbūt pati geriausia išeitis.
Praplėsti akiratį

. Aš akiratį plečiu skaitydama, mokydamasi, keliaudama ir panašiai, tikrai ne pseudomoalės pliūpsnius studijuodama, ypač kai dar moralizuotojų kompetencijos nėr kaip pasvert.
Given444, Off, ačiū už palaikymą.
Vaikus užjaunčiančiąsias gal kiek paguosiu, kad kai žmogus gali pats reguliuotis darbo laiką ir dėmesį skiria bendravimo kokybei, tai ryšys yra stipresnis už tą, kuris sukuriamas, kai tėvų nosys sukištos į kompiuterį, tv ar paskalų žurnalus. Tai, kad vaikai malasi apie iš forumų neišlendančią mamą, dar nereiškia, kad kažkoks bendravimas vyksta.
Taip, meilužis man padeda, ir ne tik sodyboje, bet ir pasirūpina mano mašina, motociklu. Ta replika ar gavo atlygį nuskambėjo apgailėtinai, nepamenu autorės. Ne, nemokėjau. O jūs kažkuo kitu atsiskaitote? Susimokate?