Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #63

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 14, 12:36)
O neteko sutikti meiluziu, kurios niekaip nekomentuoja meiluzio zmonos? Yra tokiu.

Yra aišku, bet kadangi čia forumas, tai kodėl tų žmonų čia nepakomentavus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 03 14, 12:39)
Yra aišku, bet kadangi čia forumas, tai kodėl tų žmonų čia nepakomentavus lotuliukas.gif

Komentuokit. As komentuosiu jusu komentarus. smile.gif
Atsakyti
Tiesiog dvigubi standartai vėl...meilužiaujančią arba susidėjusią su vedusiu, tai reikia nuplakti, o žmonoms, tai matai forume neliečiamybė...
jei paskaityti senesniąsias temas, buvo tos žmonos apkalbėtos jau čia ir ne kartą..
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 03 14, 12:48)
Tiesiog dvigubi standartai vėl...meilužiaujančią arba susidėjusią su vedusiu, tai reikia nuplakti, o žmonoms, tai matai  forume neliečiamybė...
jei paskaityti senesniąsias temas, buvo tos žmonos apkalbėtos jau čia ir ne kartą..

Kokie dar dvigubi standartai? Uz ka tas zmonas plakti? g.gif
Sioje situacijoje net ir meiluzes niekas neplaka, sakyciau kaip tik dalina patarimus geranoriskai.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 14, 11:51)
Kokie dar dvigubi standartai? Uz ka tas zmonas plakti?  g.gif
Sioje situacijoje net ir meiluzes niekas neplaka, sakyciau kaip tik dalina patarimus geranoriskai.

drinks_cheers.gif Apie tuos kelmus gerai pastebejai. thumbup.gif Norejau vakar pakomentuoti, bet bijojau, kad sodybos savininke supras tai kaip pagieza.
Bet va man idomu. Ji vaziavo i savo sadyba 100km. Jis atseit nieko nezinodamas atvaziavo kelmus rauti? Tiesa pries tai dar spejo su vaikais pabendrauti. Idomu gavo priza uz kelmus? Ar ne to vaziavo?
Autore paskutines temos, nepykite. As siaip nepiktai. Zinau, kad dabar, siuo metu jums mano zodziai kaip zirniai i siena.
Pavydziu to jausmo. Bet geriau, kad jis butu abipusis. T.y. su laisvu vyru. thumbup.gif Ko ir linkiu jums.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 14, 12:51)
Kokie dar dvigubi standartai? Uz ka tas zmonas plakti?  g.gif

aš ir nešneku apie žmonų plakimą, o tiesiog, kad diskusija ir apie žmonas gali būti šiame forume
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 03 14, 12:48)
Tiesiog dvigubi standartai vėl...meilužiaujančią arba susidėjusią su vedusiu, tai reikia nuplakti, o žmonoms, tai matai  forume neliečiamybė...

Mano kuklia nuomone, čia kalčiausias yra vyras - mazgotė - uodas -3,14suoklis. Nei žmonos, nei meilužės šioje istorijoje kaltinti nesiruošiu.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2016 03 13, 13:15)

Empatija laba naudinga savybė bendraujant su žmonėmis, kai gali įsijausti į kito žmogaus situaciją. Kai kuriuose darbuose tai būtina.(ne tik senelių prieglaudose smile.gif )

Ypac naudinga bendraujant su meiluziu, pvz biggrin.gif Galima geriau isijausti i jo situacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 14, 21:35)
Ypac naudinga bendraujant su meiluziu, pvz  biggrin.gif  Galima geriau isijausti i jo situacija  biggrin.gif

thumbup.gif ir ka pajauti?
Atsakyti
Ale kaip cia visos uzpavydejo, jog meiluzis ne tik piruetas daro, bet ir kelmus taiso....
atseit visos rupestingos, dalina patarimus, kad net miela....
kas bus lemta Nebiollo, ta ji iskentes, o jei ir aptures savo laime, vis tiek gi nesidziaugsit...sakysit, ant svetimu pelenu susikure...

Pasikeitusi,
ta pati apie tave manau 4u.gif tu is savo postu - tokia faina, meniska, panasi i mane (nuemus mano arsumo kauke).
del ko save plaki, tik, neisivaizduoju - argi del praeities?
vienu metu jau man pasivaideno - negi neturejai to dalykisko ne monstro, ne kaimo jurgio, to saunuolio apskritai? bigsmile.gif
gal tavo vyras senai apturejes tris sesias penkias - betgi is jo ka nors suzinosi?
kiekvienas viduj turbut jauciames pazeidziami - ir tarp kitko, pazeidzimumas - labai svarbi dovana ir savybe. 4u.gif

p.s. laaabai gaila, kad dingo knox nikas. ar ji pasikeite ji? jau jos istorija - irgi nereali. wub.gif :wuib: kur ji prapuolus su visa savo istorija?

p.s. wixxx, dziaugiuos tavim. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 15 kovo 2016 - 22:48
QUOTE(given444 @ 2016 03 15, 23:47)
Ale kaip cia visos uzpavydejo, jog meiluzis ne tik piruetas daro, bet ir kelmus taiso....
atseit visos rupestingos, dalina patarimus, kad net miela....
kas bus lemta Nebiollo, ta ji iskentes, o jei ir aptures savo laime, vis tiek gi nesidziaugsit...sakysit, ant svetimu pelenu susikure...

Pasikeitusi,
ta pati apie tave manau  4u.gif tu is savo postu - tokia faina, meniska, panasi i mane (nuemus mano arsumo kauke).
del ko save plaki, tik, neisivaizduoju - argi del praeities?
vienu metu jau man pasivaideno - negi neturejai to dalykisko ne monstro, ne kaimo jurgio, to saunuolio apskritai? bigsmile.gif
gal tavo vyras senai apturejes tris sesias penkias - betgi is jo ka nors suzinosi?
kiekvienas viduj turbut jauciames pazeidziami - ir tarp kitko, pazeidzimumas - labai svarbi dovana ir savybe.  4u.gif

p.s. laaabai gaila, kad dingo knox nikas. ar ji pasikeite ji? jau jos istorija - irgi nereali.  wub.gif  :wuib: kur ji prapuolus su visa savo istorija?
p.s. wixxx, dziaugiuos tavim. drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Dekoju 4u.gif
matyt del pazeidziamumo mane ta istorija labai smarkiai isvede is rikiuotes psichologiskai, emociskai ir visaip kaip. Iki liguistu busenu. Ka cia plaksies. Tiesiog mano saviverte visiskai susilygino su zeme per tuos metus, o atsistato baisiai vangiai. Kartais paejus zingsni i prieki, nusiridenu trim atgal ir kiaura vakara zliumbiu galvodama kokia as durna ir niekam tikus. Tiesiog man reik laiko atsistatyt.

Tad jokio polekio momento ir istorijos grozio tikrai dabar nesurasiu, reikalas eina kaip save isgelbet iki normaliai funkcionuojancios psichikos busenos. smile.gif

galbut ir apturejes mano vyras. tikrai nesigilinau niekad i tai ir negalvojau.
Atsakyti
eik tu....bet kodel??? ar cia prisidejo meiluzio grubumas....juk labai priklauso, siaip su kokiu zmogum susidedi - meiluzis (atmetus meiluziavimo aspekta) netgi dar labiau gali padidinti verte, isplesti zvilgsni, apvalyti prota....
ar tu cia plakies del to, kad dabar tapatini save su VIENA nuodeme...juk nuo to nedingsta tavo visos kitos savybes.... gal tu net simtakart uz vyra geresne...
pasikeitusi,
veikia vis del to visuomenes normos, veikia....poziruis i moteri niekad nesikeis jauciu, bus toks kaip Veronikos laiku...
o kur tas islaisvintas seksualumas, kur kalbame Cl. Estes "Beganciose su vilkais". nereiskia, jog mtoersi turi eit kairen/desinen, bet ten labai graziai kalbama apie moterisko sexualumo neslopinima, apie "pasiemima taipogi to, ko nori" - ne vien macho medziotojams tas galioja.
Ksenos tipo moteris, Amazone... wub.gif reikia visu....visokiu busenu....per gyvenima mes galime pabuti ir tokios, ir tokios, ir visokios...

db istverk si laikotarpi...bet zinok ir jis baigsis....tavo siekis - neistrigti jame.
o durnumas - ka turi minty?
kad isvis atsidavei?
ar butent tokiam grubiam avinui?
Atsakyti