Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #63

QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 17, 12:21)
Nu kaip ziauru.  Gyvenimiska sakyciau.
Nieks nekaltas, kad hyperjautri moteriske naturaliai prisirisa.

Normali moteris prisirisa, jokia nehyper jautri schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 17, 12:21)
Nu kaip ziauru.  Gyvenimiska sakyciau.
Nieks nekaltas, kad hyperjautri moteriske naturaliai prisirisa.

O kiek jau laiko jus bandote grizti i normalia busena? As nezinau jusu istorijos, bet jau gana seniai kitos nares vis kazka abstraktaus numeta. Jeigu jusu sita busena tesiasi ilgai, tai gal tikrai reiktu paieskoti pagalbos, o ne toliau kankintis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebbiolo @ 2016 03 17, 11:04)
as visiskai nezinau tavo istorijos, bet kokia ji bebutu, net nedrisk taip apie save galvoti ar juolab rasyti, kaip rasei kelis psl atgal... Juk saule kas ryta kyla ir tau, tikiuosi turi sveikas rankas ir kojas, yra bent vienas zmogus siam pasauly, kuris dziaugiasi tavo buvimu, ir tai jau yra visas burys priezasciu gyvent. Man asmeniskai kai budavo labiausiai sunku (mano seimos istorija labai liudna, teko palaidot visus artimiausius zmones) labiausiai padejo ankstyvas kelimasis ir sportas. Atrodo gal kvaila, bet is tikro, prisiverti, atsikeli penkta, vasara net ketvirta, ir eini begt, cerez ne mogu, dantis sukandus. Ir paskui pradeda svieset, tiek lauke svisti, tiek po kokio menesio ir sirdelej. Susidelioja kazkaip viskas.

Būna gyvenime periodų, kai nerūpi nei sportas, nei dar kas, išbandai save maksimaliai, bet turi vis tiek išgyvent visas tau skirtas emocijas ir pereiti tau skirtus takus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 17 kovo 2016 - 12:31
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 17, 13:23)
O kiek jau laiko jus bandote grizti i normalia busena? As nezinau jusu istorijos, bet jau gana seniai kitos nares vis kazka abstraktaus numeta. Jeigu jusu sita busena tesiasi ilgai, tai gal tikrai reiktu paieskoti pagalbos, o ne toliau kankintis.  4u.gif

Oi, palyginus as jau geriau jauciuosi. smile.gif grizti as bandau ne taip ilgai. pries tai as tiesiog buvau toje busenoje nebandydama grizti.

ir tikrai maziausiai noreciau, kad kazkas rakinetusi tame. schmoll.gif

Tai ka dabar rasau, nera pagalbos sauksmas, o daugiau zvilgsnis i praeiti.
Kai jau buvo visiskai sakes, nelabai kam apie tai ir pasakojau. tiesiog butu buvus baisine geda.Dabar kazkokel jau negeda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 17 kovo 2016 - 12:52
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 03 17, 12:26)
Būna gyvenime periodų, kai nerūpi nei sportas, nei dar kas, išbandai save maksimaliai, bet turi vis tiek išgyvent visas tau skirtas emocijas ir pereiti tau skirtus takus.

Buna skirtingu asmenybiu tipu, vieniems supratimas, kad savidestrukcija nera normali ir pageidautina busena, ateina greiciau, kitiems gal veliau. Nekalbu apie tuos atvejus, kai toks suvokimas isvis neateina. Pasikeitusi nesimegauja savo skausmu, stumia ji tolyn, ir tai yra sveikimo pradzia. Reabilitacija ne visada yra tai, kas rupi ir malonu, bet imi ir darai. Darai. Tave durnina, pati nematai prasmes, bet vistiek darai. Ir ateina momentas, kai supranti, kad neveltui.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 17, 12:27)
Oi, palyginus as jau geriau jauciuosi.  smile.gif grizti as bandau ne taip ilgai. pries tai as tiesiog buvau toje busenoje nebandydama grizti.

ir tikrai maziausiai noreciau, kad kazkas rakinetusi tame.  schmoll.gif

Kartais kai pasirakinėja viskas greičiau praeina
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 17, 10:27)
viskas susimaise. bet jo, turbut saviverte visa sita kose padare.  tiesiog sveikos savivertes zmones atsistato normaliai. jie net nedaeina iki to.

Dar griztu prie to. Man cia kazkas panasaus i gyvenimiska krize. Ar nemanai, kad tavo saviverte daugmaz normali, bet galbut norejai kazkokiu nauju jausmu bei isgyvenimu ir jis galejo tau juos inspiruoti? Kazko naujo, nepatirto. Nauju patirciu, kurios praplestu gyvenimo pajautima ir supratima? Cia retoriniai klausimai, tik svarstau. Buna, kad zmones iseina is nusibodusiu ribu paziureti, gal uz tvoros zole idomesne, ir nudega g.gif .
Atsakyti
QUOTE(viesnia @ 2016 03 17, 13:51)
Dar griztu prie to. Man cia kazkas panasaus i gyvenimiska krize. Ar nemanai, kad tavo saviverte daugmaz normali, bet galbut norejai kazkokiu nauju jausmu bei isgyvenimu ir jis galejo tau juos inspiruoti? Kazko naujo, nepatirto. Nauju patirciu, kurios praplestu gyvenimo pajautima ir supratima? Cia retoriniai klausimai, tik svarstau. Buna, kad zmones iseina is nusibodusiu ribu paziureti, gal uz tvoros zole idomesne, ir nudega g.gif .

nenorejau. nes ikritau absoliuciai atsitiktinai ir ilgam. bet neatmetu, kad neisisamoninti procesai galejo tokie buti.
Saviverte visada buvo sluba. Todel jis mane taip lengvai paciupo.

o zole... ji vienoj pusej zalia, kitoj melyna. Visiskai skirtinga, tad ju net neimanoma sulygint.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 17, 12:57)
nenorejau. nes ikritau absoliuciai atsitiktinai ir ilgam. bet neatmetu, kad neisisamoninti procesai galejo tokie buti.
Saviverte visada buvo sluba.  Todel jis mane taip lengvai paciupo.

o zole... ji vienoj pusej zalia, kitoj melyna. Visiskai skirtinga, tad ju net neimanoma sulygint.

O gal patyres saulys ir pataike tiesiai i silpnas vietas ax.gif .
Man atrodo, kad daug kas turi silpnu vietu, tik jos yra latentines, kol gyvenimo issukiai ju neiskelia i dienos sviesa.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 17, 10:57)
nenorejau. nes ikritau absoliuciai atsitiktinai ir ilgam.

g.gif kad kiek as pamenu paieska meiluziui su konkreciu tikslu buvo, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(viesnia @ 2016 03 17, 15:46)
O gal patyres saulys ir pataike tiesiai i silpnas vietas ax.gif .
Man atrodo, kad daug kas turi silpnu vietu, tik jos yra latentines, kol gyvenimo issukiai ju neiskelia i dienos sviesa.

pataike. bet ne tik del to, kad saulys. o del to, kad jis pats kaip asmuo ir jo aplinka pataike. Ta prasme kad , net dabar man vis tiek pataikytu.

QUOTE(Limcamca @ 2016 03 17, 16:33)
g.gif kad kiek as pamenu paieska meiluziui su konkreciu tikslu buvo, ar ne?

neee blink.gif nebuciau tokia naivi durnele sugalvojus ieskoti meiluzio. nezinociau nei kaip jo ieskoti nei ka su juo kalbeti nei ka daryti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 17, 14:05)

neee blink.gif  nebuciau tokia naivi durnele sugalvojus ieskoti meiluzio.  nezinociau nei kaip jo ieskoti nei ka su juo kalbeti nei ka daryti.  doh.gif

Na, gal as sumaisiau su kazkuom, kad buvo registruojamasi pazinciu puslapyje. biggrin.gif
Atsakyti