QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 17, 16:43)
as niekada akivaizdziai nesu pasakius kad man kazkas striuka. apsimesti talenta as turiu.

Tad viskas pas mus buvo tarsi juoko forma. O kas islindo is mano elgesio, nu tai kam nepatiktu, kad moteriske virsta balute.
Sekso pazintyse tiketis is vyru gailestingumo... nu nezinau. Utopija. Zmones kartais ir santuokoje, su ilgameciais partneriais nesulaukia gailestingumo, tai ka kalbeti apie visiskai nesuinteresuotus santykiais asmenis.
daug kas per tiek metu nukarunuoja. gi vis tiek vyksta tam tikras pazinimas bendraujant. O atvirai bendraujant zmogaus silpnybes ir ydos tikrai gerai pasimato. bet tai nenuneigia tu dalyku, kurie i mane pataike.
Bet tai kas is to, kad pataike, kokia tau nauda is to dabar

. Manau, kad buvo klaida nieko neparodyti ir pabaiga daug sunkesne, kai visai negali atvirai apie savo jausmus kalbeti su juo. Na, cia mano toks grynai asmeninis pastebejimas, gal tau visai neaktualu, nepyk

.
Is viso as dabar galvoju, nacert tie seksai, kokia is ju nauda, kai nera emocinio zmonisko griztamojo rysio, kai negali tiketis nieko grazaus ir gero, eina jie naker tie visi seksuotojai, durniu iesko patys nieko emocionaliai (ir materialiai) neinvestuodami.