Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #63

QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 17, 16:05)
pataike. bet ne tik  del to, kad saulys. o del to, kad jis pats kaip asmuo ir jo aplinka pataike.  Ta prasme kad , net  dabar man vis tiek pataikytu. 

Bet tavo akyse jo nenukarunavo tai, kad jis megavosi, kai tau tapo striuka? As tokioje situacijoje atsidurusi galvociau: "O kur intelektas, kur branda (jo branda), is kuriu ateina gailestingumas?" blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 17 kovo 2016 - 16:14
QUOTE(viesnia @ 2016 03 17, 17:13)
Bet tavo akyse jo nenukarunavo tai, kad jis megavosi, kai tau tapo striuka? As tokioje situacijoje atsidurusi galvociau: "O kur intelektas, kur branda (jo branda), is kuriu ateina gailestingumas?"  blink.gif

as niekada akivaizdziai nesu pasakius kad man kazkas striuka. apsimesti talenta as turiu. biggrin.gif Tad viskas pas mus buvo tarsi juoko forma. O kas islindo is mano elgesio, nu tai kam nepatiktu, kad moteriske virsta balute.

Sekso pazintyse tiketis is vyru gailestingumo... nu nezinau. Utopija. Zmones kartais ir santuokoje, su ilgameciais partneriais nesulaukia gailestingumo, tai ka kalbeti apie visiskai nesuinteresuotus santykiais asmenis. doh.gif

daug kas per tiek metu nukarunuoja. gi vis tiek vyksta tam tikras pazinimas bendraujant. O atvirai bendraujant zmogaus silpnybes ir ydos tikrai gerai pasimato. bet tai nenuneigia tu dalyku, kurie i mane pataike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 17 kovo 2016 - 16:49
QUOTE(Nebbiolo @ 2016 03 17, 12:50)
Buna skirtingu asmenybiu tipu, vieniems supratimas, kad savidestrukcija nera normali ir pageidautina busena, ateina greiciau, kitiems gal veliau. Nekalbu apie tuos atvejus, kai toks suvokimas isvis neateina. Pasikeitusi nesimegauja savo skausmu, stumia ji tolyn, ir tai yra sveikimo pradzia. Reabilitacija ne visada yra tai, kas rupi ir malonu, bet imi ir darai. Darai. Tave durnina, pati nematai prasmes, bet vistiek darai. Ir ateina momentas, kai supranti, kad neveltui.

o judu su pagunda esat sutare kazkoki tai deadline, kuriam suejus padarysit vienoki ar kitoki sprendima del bendro gyvenimo? ar tiesiog plaukiat pasroviui ir laukiat, kas issivystys? nes mano supratimu tai tu dabar butent ir uzsiimi savidestrukcija. nes judu nelygiose salygose, juk tu laisva, o jis vedes. ir tu ji myli unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 03 17, 18:46)
o judu su pagunda esat sutare kazkoki tai deadline, kuriam suejus padarysit vienoki ar kitoki sprendima del bendro gyvenimo? ar tiesiog plaukiat pasroviui ir laukiat, kas issivystys? nes mano supratimu tai tu dabar butent ir uzsiimi savidestrukcija. nes judu nelygiose salygose, juk tu laisva, o jis vedes. ir tu ji myli  unsure.gif .

Bijo vyrai tu deadlinu...gali nert i krumus....
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 03 17, 22:07)
Bijo vyrai tu deadlinu...gali nert i krumus....

pfff tongue.gif , tokia ir meile, jei bijo. lb puikus budas patikrint ja. nekalbu apie kazkoki tai nelogiska termina, pvz per diena, ar savaite. bet vat metai is metu sedet ir laukt, kol vyras apsispres, nu mazochizmas grynas, jau net atmetus moralini situacijos aspekta. as tai nelaukciau tikrai schmoll.gif . jau ir taip jie metus bendrauja, tikrai sociai laiko buvo apsisprest ka jauti
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 17, 16:05)
pataike. bet ne tik  del to, kad saulys. o del to, kad jis pats kaip asmuo ir jo aplinka pataike.  Ta prasme kad , net  dabar man vis tiek pataikytu. 

Kiek laiko jau visiskai nekontaktuojat, jei tai ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 03 17, 22:29)
pfff tongue.gif , tokia ir meile, jei bijo. lb puikus budas patikrint ja. nekalbu apie kazkoki tai nelogiska termina, pvz per diena, ar savaite. bet vat metai is metu sedet ir laukt, kol vyras apsispres, nu mazochizmas grynas, jau net atmetus moralini situacijos aspekta. as tai nelaukciau tikrai schmoll.gif . jau ir taip jie metus bendrauja, tikrai sociai laiko buvo apsisprest ka jauti

Nediskutuoju, ar tai meilė ar ne. Tiesiog vyrams bet kokį tokį sprendimą dėl pokyčių yra sunkiau priimti, bent jau man taip atrodo, ir iš savo patirties, kiek matau.
Metai iš metų laukti ir tikėtis, aišku yra nesąmonė, nes visumoje, tokie santykiai yra ydingi, ir vienareikšmiškai vieno asmens nenaudai.
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 03 18, 09:37)
Nediskutuoju, ar tai meilė ar ne. Tiesiog vyrams bet kokį tokį sprendimą dėl pokyčių yra sunkiau priimti, bent jau man taip atrodo, ir iš savo patirties, kiek matau.
Metai iš metų laukti ir tikėtis, aišku yra nesąmonė, nes visumoje, tokie santykiai yra ydingi, ir vienareikšmiškai vieno asmens nenaudai.

Betgi niekas neverčia ištikimai laikytis įsikibus to vienintelio nelaisvo varianto. Galima juo skaidrint vienišas dienas, ir tuo pat metu pamažėle dairytis kito, laivo ir geresnio. Gyvenimiška patirtis sako, kad nieks nieko neapsisprendžia, jei jaučiamasi saugiai ir ramiai - maždaug - sėdi sau patogi meilužė, laukia, tikisi, tai lai ir sėdi bei laukia. O va jos laisvė ir paieškos būna, kad ir paskatina apsispręst, o jei ir ne, tai bent pati moteris nesijaučia kažką paaukojusi dėl nieko.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 03 18, 09:29)
Betgi niekas neverčia ištikimai laikytis įsikibus to vienintelio nelaisvo varianto. Galima juo skaidrint vienišas dienas, ir tuo pat metu pamažėle dairytis kito, laivo ir geresnio. Gyvenimiška patirtis sako, kad nieks nieko neapsisprendžia, jei jaučiamasi saugiai ir ramiai - maždaug - sėdi sau patogi meilužė, laukia, tikisi, tai lai ir sėdi bei laukia. O va jos laisvė ir paieškos būna, kad ir paskatina apsispręst, o jei ir ne, tai bent pati moteris nesijaučia kažką paaukojusi dėl nieko.

drinks_cheers.gif
Pritariu 100%
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 03 17, 23:57)
Kiek laiko jau visiskai nekontaktuojat, jei tai ne paslaptis?

nelygu ka laikysime "visiskai"
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 18, 10:12)
nelygu ka laikysime "visiskai"

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 17, 16:43)
as niekada akivaizdziai nesu pasakius kad man kazkas striuka.  apsimesti talenta as turiu.  biggrin.gif  Tad viskas pas mus buvo tarsi juoko forma. O kas islindo is mano elgesio, nu tai kam nepatiktu, kad moteriske virsta balute.

Sekso pazintyse  tiketis is vyru gailestingumo... nu nezinau.  Utopija.  Zmones kartais ir santuokoje, su ilgameciais partneriais nesulaukia gailestingumo, tai ka kalbeti apie  visiskai nesuinteresuotus santykiais asmenis.  doh.gif

daug kas per tiek metu nukarunuoja. gi vis tiek vyksta tam tikras pazinimas bendraujant.  O atvirai bendraujant zmogaus silpnybes ir ydos tikrai gerai pasimato.  bet tai nenuneigia tu dalyku, kurie i mane pataike.

Bet tai kas is to, kad pataike, kokia tau nauda is to dabar verysad.gif . Manau, kad buvo klaida nieko neparodyti ir pabaiga daug sunkesne, kai visai negali atvirai apie savo jausmus kalbeti su juo. Na, cia mano toks grynai asmeninis pastebejimas, gal tau visai neaktualu, nepyk 4u.gif .
Is viso as dabar galvoju, nacert tie seksai, kokia is ju nauda, kai nera emocinio zmonisko griztamojo rysio, kai negali tiketis nieko grazaus ir gero, eina jie naker tie visi seksuotojai, durniu iesko patys nieko emocionaliai (ir materialiai) neinvestuodami. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 18 kovo 2016 - 12:15