Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

QUOTE(Night13 @ 2016 03 25, 21:24)
Imk mane!!!!! Aš visa tavo!!!  biggrin.gif  biggrin.gif Tik jau neliepk man gamint. Nu košę gali liept ar ten kokias salotas, tik, prašyčiau, ne kasdie. tongue.gif

jamkit ir mane-as galeciau gamint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 26, 02:02)

Aš tai jamu. biggrin.gif Aš neišranki, sunku nebus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 25, 22:24)
Imk mane!!!!! Aš visa tavo!!!  biggrin.gif  biggrin.gif Tik jau neliepk man gamint. Nu košę gali liept ar ten kokias salotas, tik, prašyčiau, ne kasdie. tongue.gif

tu tokia drasi, nezinai, ka galiu sugalvoti baisiau uz gaminima devil.gif

QUOTE(meja82meja @ 2016 03 26, 02:02)

gerai, tu gaminsi, o mes kol valgysim, priversim tave begioti krosus aplink rajona biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 26, 02:20)
gerai, tu gaminsi, o mes kol valgysim, priversim tave begioti krosus aplink rajona  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš užpakalį kilnot pati sutinku. Nors čia kaip pasakiau, turbūt surasi kokį seną diedą ir liepsi su juo "miegot", kad kcal degtų. Biškį bijau.
Jo. Gerai. Aš sutinku. Aš ėsiu tol, kol Mėja nubėgs 5km.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 26, 02:30)
Aš užpakalį kilnot pati sutinku. Nors čia kaip pasakiau, turbūt surasi kokį seną diedą ir liepsi su juo "miegot", kad kcal degtų. Biškį bijau.
Jo. Gerai. Aš sutinku. Aš ėsiu tol, kol Mėja nubėgs 5km.

gerai, kad tik 5 km, o ne visa maratona, nes tiek meja nespes gaminti tarp begiojimu biggrin.gif biggrin.gif
sakai, kcal greiciau dega su senais ne su jaunais? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 26, 02:35)
gerai, kad tik 5 km, o ne visa maratona, nes tiek meja nespes gaminti tarp begiojimu  biggrin.gif  biggrin.gif
sakai, kcal greiciau dega su senais ne su jaunais?  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš tave žinau. unsure.gif cool.gif Dar ir motyvą pasakysi, kad "sportuot" reik pradėt neintensyviai, tai tik senas ir baisus tiks. Vienužo aš tavęs jau bijau.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 25, 22:24)
Imk mane!!!!! Aš visa tavo!!!  biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(Night13 @ 2016 03 26, 02:43)
Aš tave žinau.  unsure.gif  cool.gif Dar ir motyvą pasakysi, kad "sportuot" reik pradėt neintensyviai, tai tik senas ir baisus tiks. Vienužo aš tavęs jau bijau.

man prireike tiek nedaug laiko tave ibauginti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
prisiduodu, nuodemingoji as, issikepiau sokoladini keksa, vidury nakties biggrin.gif biggrin.gif surijau du dydelius gabalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 26, 01:20)
gerai, tu gaminsi, o mes kol valgysim, priversim tave begioti krosus aplink rajona  biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 26, 02:27)
prisiduodu, nuodemingoji as, issikepiau sokoladini keksa, vidury nakties  biggrin.gif  biggrin.gif  surijau du dydelius gabalus  biggrin.gif

Nespesiu gamint-nebus ka valgyt😀-visos kudesim😀

As tai saldziai neturejau,todel vidury nakties silke valgiau.
Atsakyti
Bet, pastebėjot - prieš Velykas nėr tokio ažiotažo, kaip prieš Kalėdas. Tai ne dovanų šventė, bet krikščionims, drįsčiau sakyti, daug didesnė, nei Kalėdos. Gi, kas tikime prisikėlimu iš mirusių, tai ir yra liudijimas atpirkimo, motyvas tikėti tuo, kurio gimimas žymimas per Kalėdas. Man šita "vieta" toks hm hm... Žemėj taip sunku rasti tikrumą daros.
Atsakyti
Nešvęsiu Velykų. Pirmadienį praleisiu budistinėj meditacijoj.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 26, 13:01)
Nešvęsiu Velykų. Pirmadienį praleisiu budistinėj meditacijoj.

Tu tai nei krikščione save laikai, nei pagone, turbūt. Bet kiti šventėjai vad. save pvz., katalikais. Aš švęsiu - eisiu į šventovę. Kiaušų man tam nereik. Tuolab, vyro neturiu, tai nėr kam juos nudažyt. Nu bet už tai pailsėsiu. Greit į darbą. Kažkaip mažai man tų atostogų atrodo mažai.
Atsakyti