Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

Mirstu kaip noriu kokio pyrago 😁
Mano velykos tai prieglaudoj bus 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 26 kovo 2016 - 21:45
Apie priklausomybę nuo cukraus - gal bus įdomu. ACeit nesunkiai atsisakoma ir mikroelementų trūksta.
Aš, žiū, irgi sūrelius jau vėl kasdien ėdu. fool.gif Reik mest šitą durną įprotį. unsure.gif Dabar pas mamą kol buvau irgi ėdžiau saldėsių, kurių šiaip neėsčiau. unsure.gif
O db ėdu šaldytas braškes (ačiū mamai)! essen.gif Pasileidau per atostogas, šiaip taip vėlai neėsčiau. Vienužo pasikartoju, kad reik susiimt dėl tų lašinių (čia kad pati nepamirščiau). unsure.gif

Buvau Velyknakčio mišiose. Nežinau, kodėl jos vadinas Velyknakčio, nes buvo vakare. Žmonių daug daug, net lauke, ne visi tilpo. Visi tokie šilti ir geranoriški atrodė. Net vaikų nors mačiau nemažai, nebliovė. Tik senukų gaila, kurie stovėjo. Iš pradžių žvakių jūra, o po to po truputį uždegamos šviesos, smilkymas - įspūdingai taip. wub.gif Nors išėjau su nerimu. Paprastai būna atvirkščiai. Gal kad daug galvojau apie savo nuodėmes. Ypač ramybės neduoda tie automobiliai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 26 kovo 2016 - 22:46
QUOTE(Night13 @ 2016 03 26, 22:44)
Apie priklausomybę nuo cukraus - gal bus įdomu. ACeit nesunkiai atsisakoma ir mikroelementų trūksta.
Aš, žiū, irgi sūrelius jau vėl kasdien ėdu.  fool.gif Reik mest šitą durną įprotį.  unsure.gif Dabar pas mamą kol buvau irgi ėdžiau saldėsių, kurių šiaip neėsčiau.  unsure.gif
O db ėdu šaldytas braškes (ačiū mamai)!  essen.gif Pasileidau per atostogas, šiaip taip vėlai neėsčiau. Vienužo pasikartoju, kad reik susiimt dėl tų lašinių (čia kad pati nepamirščiau).  unsure.gif

Buvau Velyknakčio mišiose. Nežinau, kodėl jos vadinas Velyknakčio, nes buvo vakare. Žmonių daug daug, net lauke, ne visi tilpo. Visi tokie šilti ir geranoriški atrodė. Net vaikų nors mačiau nemažai, nebliovė. Tik senukų gaila, kurie stovėjo. Iš pradžių žvakių jūra, o po to po truputį uždegamos šviesos, smilkymas - įspūdingai taip.  wub.gif Nors išėjau su nerimu. Paprastai būna atvirkščiai. Gal kad daug galvojau apie savo nuodėmes. Ypač ramybės neduoda tie automobiliai...

Paskaitysiu.
Telefe laikrodis kazin pats persisuks ar persukt reik?9is namu turiu iseit... doh.gif

Pas tave tik braskes,pas mane neklausk kas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 27, 00:32)
Paskaitysiu.
Telefe laikrodis kazin pats persisuks ar persukt reik?9is namu turiu iseit... doh.gif 

Pas tave tik braskes,pas mane neklausk kas... blush2.gif

Dabar teisinu save, kad vakar ir šiandien, kaip didi ūkiška boba nešiojau malkas, tai galima daugiau suėst. blush2.gif Bet čia, žinoma, melas - kad suėst sūrelį ir sudegint reikia 15min gan intensyvaus sporto, kiek pamenu, pagal treniruoklių rodmenis; o čia gi tiek to judesio, tik kad sunkiau pakilnojau. Beje, forume dažnai deklaruoju tikėjimą Dievu (gal todėl, kad man tai tikrai labai svarbu), bet pasninko nesilaikau jokiom prasmėm, tame tarpe, mėsos ėdime. unsure.gif Teisinuos, kad juk savaime būna periodų, kai tos mėsos neėdu, bet čia irgi toks savanaudiškumas - nuo seno pasninko valgyme prasmė buvo ta, kad sutaupyt ir tą sumelę paaukot vargšui (mūsų laikais gal nebūtinai tai labai tiesiogiai suprast, galioja ir tos pačios gyvūnų prieglaudos). Pati įžvelgiu ir kitų prasmių.

Tavo gi naujas tel., tai turėtų persisukt. Kad lyg ir visi dabar persisuka.
Atsakyti
Vajėtau,gi laikrodį pasukt reikėss!!! Buvau pamiršus.
Ryt darban.

Šiandien dar prisidėjo 2 pojūčiai.Darbe įlindo nerimas ir taip nerimaujant pradëjo nosies galiukas šąlt...O prieš einant gult galvoj taip karšta pasidarė,kad rodos net smegenys virė

Kuri vartojot Zolpidem?
Atsiliepimai ir kurį laika vartojot?
Papildyta:
Ryt darban.

Šiandien dar prisidėjo 2 pojūčiai.Darbe įlindo nerimas ir taip nerimaujant pradëjo nosies galiukas šąlt...O prieš einant gult galvoj taip karšta pasidarė,kad rodos net smegenys virė

Kuri vartojot Zolpidem?
Atsiliepimai ir kurį laika va
rtojot?

Ir dar radau savo diagnozę!- generalizuoto nerimo sutrikimas.cviskas atitinka

Ir dar reikia gero psihco viln,kas zino?
Atsakyti
Ar krikscioniskoj praktikoj neturetu buti dziugesys uz mirusi, kad baige savo sios zemes kancias? Ir belikes liudesys yra is esmes tik saves likusio gailestis, nes neaisku kiek dar kesti sita "dovanota" kosmara teks.
Galiu painiot, nes krikscionybe su logika benrumu ir negali turet.

Beje, ar ne su kancia yra dorybe lengviau pasiekiama?

O siaip, tas dede ne prie ko. Kaip ir tavo tevas. Jie nugyveno ir mire.

Gavosi night skirtas postas.

As sventes leidziu su jais. Tai yra isbandymas. Visus juos papjauciau, meh.
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2016 03 27, 02:55)
As sventes leidziu su jais. Tai yra isbandymas. Visus juos papjauciau, meh.

Ne pirmi metai apmąstau - kam tai, kodėl? Šiais nešvenčiu. Vardan ko tas išbandymas ir kam dar save papildomai pjaustyt? Darysiu tai, kas malonu.
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 27, 01:28)
Ryt darban.

iandien dar prisidėjo 2 pojūčiai.Darbe įlindo nerimas ir taip nerimaujant pradëjo nosies galiukas šąlt...O prieš einant gult galvoj taip karšta pasidarė,kad rodos net smegenys virė
Kuri vartojot Zolpidem?
rtojot?

As tau sakiau jau anksciau,kad tau generalizuotas nerimas,kaip kr man sad.gif del zolpidemo as gal viso labo 2 tabletes teisgeriau,nes manuzmigt nesunku man rytai buvo baisus sad.gif bet va 10 dienu AD geriu ir ka galiu pasakyt,xanaxa tik rytui 0,25 isgeriu,nuotaika 80% pasitaisius,atsikeliu anksti,bet is lovos jau nebemeto smile.gif ir salutiniai visi dingo smile.gif man pavasaris jau ir sirdy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 27, 00:28)

Kuri vartojot Zolpidem?
rtojot?

as geriu,man jis lb geras,dave vietoj somnolio,nes pigesnis.

persisuko,tai keikiaus,kad is ryto uzsimaniau eit kazkur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 27, 01:28)

Geras - kažkiek subjektyvu. Man patiko Jolanta Skrebienė, Antakalnio pkc dirba. Bet ji tokia gal smarkoka biškį.

Aš šiandien atsikėliau 5 val naujuoju laiku, sutikau saulėtekį miške ir dar 3 val gamtoje - kažkokia pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 27, 04:46)
Ne pirmi metai apmąstau - kam tai, kodėl? Šiais nešvenčiu. Vardan ko tas išbandymas ir kam dar save papildomai pjaustyt? Darysiu tai, kas malonu.

As turiu snarglius ir dieda.
Nors dazniausia irgi darau ne tai kas jiems malonu.
Atsakyti
Uzpuole suo mane,perkando ranka,koja,pilva.issikandau ziauriai,skauda ziauriai,koja istinus.nu zodziu...
Pirma k gyvenime suo ikando.
Atsakyti