Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

QUOTE(PRANAITE @ 2016 03 29, 15:54)
Vartojau daugiau 3 metus AD. Gydė nerimo sutrikimą, kuris reiškėsi pusės galvos svaigimu ir pykinimu-vėmimu ir dar visokiom nenusakomom blogybėm. BE AD antras mėnuo vel  lyg ir blogiau.
Ir pagaliau šiandien radau fizinį trūkumą - didžiulę vitamino D stoką. Mažoji riba apie 70, pas mane tik apie 30. Tai greičiausiai dėl to, kad  po baziliomos gydytojai draudžia būti saulėje. Einu pirkti vitamino D ir tikiuosi būti sveika.(negaila net 14 eurų už vitamino pamatavimą)

Net tris metus gydetes unsure.gif ?
Del vit,D ir man truko,geriu jau 2 menuo
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 29, 16:32)
Dėl kojos reikėjo eiti staigiai , o ne kadanors . nu kodel saves taip nemyli?  doh.gif

Mano gydytoja serga,buvau uzsiregistravus treciadieniui,bet perkele.

Kaip as pavargau...
Atsakyti
tumba, ar tau geriau nuo vit D. ?
ilgai gėriau maks dozę 20 mg escitolopramo, po to sumažinau, po to vėl teko grįžti prie maksimalios. Po to baigėsi daugelis buitiškų problemų ir mokausi gyventi be jų. Psichiatė siūlė pabandyti be AD, bet kad gali būti, kad esu tokia, kas AD teks vartoti labai ilgai. Dabar dedu viltis į vitaminą D, gal net išlysiu iš drabužių ir kremų nuo saulės vasarą nepaisydama savo galimų vėžių , kad nereikėtų tų AD. Bet jei mano kūnas toks, kad reikės gerti AD, teks prisitaikyti ir gerti, analogiškai kaip diabetikams tenka leisti insuliną ir daugybė panašiu atvejų, Visos mes skirtingos ir nežinom, kas bus rytoj, bet linkiu mums gerų ir išmintingų gydytojų.
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 03 29, 16:54)
Vartojau daugiau 3 metus AD. Gydė nerimo sutrikimą, kuris reiškėsi pusės galvos svaigimu ir pykinimu-vėmimu ir dar visokiom nenusakomom blogybėm. BE AD antras mėnuo vel  lyg ir blogiau.
Ir pagaliau šiandien radau fizinį trūkumą - didžiulę vitamino D stoką. Mažoji riba apie 70, pas mane tik apie 30. Tai greičiausiai dėl to, kad  po baziliomos gydytojai draudžia būti saulėje. Einu pirkti vitamino D ir tikiuosi būti sveika.(negaila net 14 eurų už vitamino pamatavimą)

Beveik kiekvienam lietuviui truksta D, Mano organizmas apskritai jo nelaiko. Pasikeliu D , po to nustoju gerti ir vel nukrenta zemiau zemiausios ribos. Pas mus Vilniuje 21 eura sis tyrimas kainuoja, Dabar jau nezaidziu su tabletemis, nusipirkau ilgai veikiancia D ampule ir sugeriau.
http://www.vaistai.l...las-1ml-n1.html
O mano mamai miega sutvarke, kai pagere visa vit B kompleksa.
Atsakyti
gal ir man tą vitaminą D išsitikrt, kad visiems taip jo trūksta. g.gif
Atsakyti
Man endomrinologe buvo israsius D vitamina kai dar uk gyvenau,rudeni-ziema liepe gert.
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 03 29, 20:00)
tumba, ar tau geriau nuo vit D. ?
ilgai gėriau maks dozę 20 mg escitolopramo, po to sumažinau, po to vėl  teko grįžti prie maksimalios. Po to baigėsi daugelis buitiškų problemų ir mokausi gyventi be jų. Psichiatė siūlė pabandyti be AD, bet  kad gali būti, kad esu tokia, kas AD teks vartoti labai ilgai. Dabar dedu viltis į  vitaminą D, gal net išlysiu iš drabužių ir kremų nuo saulės vasarą nepaisydama savo galimų vėžių , kad nereikėtų tų AD. Bet jei mano kūnas toks, kad reikės gerti AD, teks prisitaikyti ir gerti, analogiškai kaip diabetikams tenka leisti insuliną ir daugybė panašiu atvejų, Visos mes skirtingos ir nežinom, kas bus rytoj, bet linkiu mums gerų ir išmintingų gydytojų.

Bendra savijauta pagerėjo.nuovargis nekamuoja ant kiekviebo kampo.linkiu kuo ilgiau isbuti be AD.wink.gif
Pas mus tyrimas vit.D 8 e kainuoja
Atsakyti
Jau buvau beužmieganti kaip pašokau ir nebegalėjau įkvėpti..pasidarė baisu verysad.gif staigiai paėmiau relaniumo puselę.bet vistiek liko diskomfortas įkvėpti..žiovauju,žiovauju įkvėpdama
Îdomu ar galiu dar prie relanium paimti ir Zolpidemo ,kad užmigt?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 29, 10:37)
Aš irgi. Bet nepasakyčiau, kad dauguma, kai kurie labai megsta bendravima ir zmones.

Žiūrint koks darbas. Man atrodo dauguma. Bet gal todėl ir atrodo, nes pati esu tokia, kuriai sunku. Nieko aš prieš tuos žmones neturiu, bet darbe gyvas bendravimas mane labai nuvargina, išsunkia. Net nerandu tikslaus žodžio nusakyt, bet jaučiuos kaip išgręžta. Ne visi taip veikia, bet didesnė dauguma.

QUOTE(off-line @ 2016 03 29, 13:03)
Man va įdomu pasidarė - kada psichiatrai skiria AD, o kada leksą? 

Reiktų jų ir paklaust.
Aš suprantu taip: leksas yra raminamieji vaistai trumpalaikiam vartojimui, jei, pvz., numano, kad pagers, praeis kokia gyvenimiška situacija ir žmogus atsigaus. Lexas negydo, tik ramina tam kartui. Tai kaip vaistai nuo skausmo. Išgeri - nustoja skaudėt - priežasties negydo, todėl pasibaigus poveikiui vėl skauda. AD bent teoriškai turėtų IR gydyti, ne tik raminti. Tai kaip vitaminai - kad pajusti poveikį, turi gerti reguliariai, ilgesnį laiką (tuo tarpu, kai lexo ar kt. raminamų kaip tik nerekomenduoja gerti ilgai ar reguliariai). Lexą rašo ir prie AD, tam, kad, kol nesuveikė AD, ar per silpnai veikia, ar jei žmogus jautriau reaguoja į gyvenimiškas situacijas, ar "iš niekur nieko" labai neramu, ar pan., galėtų kokybiškiau tą laiką išgyventi, kad mažiau trikdytų įprastą veiklą, etc.
Čia iš mano patirties. Tikiu, kad kažkaip pan. ir specai nupasakotų tik gal suprantamiau.

QUOTE(Mama liala @ 2016 03 29, 13:06)
aciu  4u.gif
augau atrodytu pavyzdingoj seimoj,mama mokytoja,tetis vadovas,o smurto maciau,kaip pas asocialius kokius  verysad.gif tevas jei isgerdavo ( o gerdavo kone kasdien ir dabar dar tebegeria  verysad.gif ) mama kaip zaisla po kambarius metydavo  doh.gif

Tragedija. Tavo. Ir visų mūsų. T.y., visuomenės. Man smurtas šeimoj, tuolab neasocialioj atrodo vienas siaubingiausių dalykų. Turbūt net karas ne toks baisus. Nes kare artimas tavo rankos prieš tave nepakels.
Pati augau šeimoj, kur tėtis turėjo problemų su tuo alko. Ačiūdie, būdavo tik barniai, be smurto.

QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 29, 17:32)
Dėl kojos reikėjo eiti staigiai , o ne kadanors . nu kodel saves taip nemyli?  doh.gif

Jei paeina, nesutrikdo darbo, tokiu atveju ir aš neičiau. Dėl šuns įkandimo pas gyd. ką ten padarys? Nebent yra įtarimų, kad šuo kokia rimta liga serga.
QUOTE(Tumba @ 2016 03 29, 19:54)
Net tris metus gydetes unsure.gif ?

Tai skaitei, yra kas 10. biggrin.gif Aš gal 7. Jei gydymusi galima pavadint vaistų gėraliojimą ir įsmukus giliai įduobę pasivaikščiojimus po psichuškę.

QUOTE(Tumba @ 2016 03 29, 22:47)
Îdomu ar galiu dar prie relanium paimti ir Zolpidemo ,kad užmigt?

O kodėl galėtum negalėt?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 29, 22:26)
Žiūrint koks darbas. Man atrodo dauguma. Bet gal todėl ir atrodo, nes pati esu tokia, kuriai sunku. Nieko aš prieš tuos žmones neturiu, bet darbe gyvas bendravimas mane labai nuvargina, išsunkia. Net nerandu tikslaus žodžio nusakyt, bet jaučiuos kaip išgręžta. Ne visi taip veikia, bet didesnė dauguma.
Reiktų jų ir paklaust.
Aš suprantu taip: leksas yra raminamieji vaistai trumpalaikiam vartojimui, jei, pvz., numano, kad pagers, praeis kokia gyvenimiška situacija ir žmogus atsigaus. Lexas negydo, tik ramina tam kartui. Tai kaip vaistai nuo skausmo. Išgeri - nustoja skaudėt - priežasties negydo, todėl pasibaigus poveikiui vėl skauda. AD bent teoriškai turėtų IR gydyti, ne tik raminti. Tai kaip vitaminai  - kad pajusti poveikį, turi gerti reguliariai, ilgesnį laiką (tuo tarpu, kai lexo ar kt. raminamų kaip tik nerekomenduoja gerti ilgai ar reguliariai). Lexą rašo ir prie AD, tam, kad, kol nesuveikė AD, ar per silpnai veikia, ar jei žmogus jautriau reaguoja į gyvenimiškas situacijas, ar "iš niekur nieko" labai neramu, ar pan., galėtų kokybiškiau tą laiką išgyventi, kad mažiau trikdytų įprastą veiklą, etc.
Čia iš mano patirties. Tikiu, kad kažkaip pan. ir specai nupasakotų tik gal suprantamiau.
Tragedija. Tavo. Ir visų mūsų. T.y., visuomenės. Man smurtas šeimoj, tuolab neasocialioj atrodo vienas siaubingiausių dalykų. Turbūt net karas ne toks baisus. Nes kare artimas tavo rankos prieš tave nepakels.
Pati augau šeimoj, kur tėtis turėjo problemų su tuo alko. Ačiūdie, būdavo tik barniai, be smurto.
Jei paeina, nesutrikdo darbo, tokiu atveju ir aš neičiau. Dėl šuns įkandimo pas gyd. ką ten padarys? Nebent yra įtarimų, kad šuo kokia rimta liga serga.

Tai skaitei, yra kas 10.  biggrin.gif Aš gal 7. Jei gydymusi galima pavadint vaistų gėraliojimą ir įsmukus giliai įduobę pasivaikščiojimus po psichuškę.
O kodėl galėtum negalėt?

Man vis dar sunku kvėpuoti!
Nezinau gal maisyti negalima
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 30, 00:12)
Man vis dar sunku kvėpuoti!
Nezinau gal maisyti negalima

Gal ir nereikia maišyti. Bet nuo 2 tabl. dar niekas nemirė. Ir nuo 1 pakuotės, turbūt, nemirė. Gerk, nesikankink.
Papildyta:
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 29, 20:16)
Mano gydytoja serga,buvau uzsiregistravus treciadieniui,bet perkele.

Jei nepasiūlo, visada gali paprašyt pas kitą gydytoją vizito tuo, ar panašiu metu, kai buvai užsirašius pas sergantį. Bent su psichiatrais man ir vienoj, ir kitoj poliklinikoj paskambino pasakyt, kad serga, ar tiks pas kitą, ar galiu atidėt vizitą kol pasveiks pas kurią lankiaus.
Aišku, turbūt, šeimos gyd. labiau užkrauti. Gal todėl nesiūlė?
Gydytojai šiais laikais nėra "mano" - "tavo".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 29 kovo 2016 - 23:46
Ne į temą. Kad lievai tai žinau, bet ar LABAI lievai, jei vakarienei suvartojau jogurto indelį (saldėsinio kažkokio) ir 3 nemenkus obuolius.
Žinau, kad vaisiai vakare blogai ir išvis visa ta vakarienė cukrŪs. Bet ar ne geriau, nei kokie varškėčiai blynai, pvz.? Po to dar vaisiai. Vakare visad ėdu kokius nors vaisius. doh.gif
Atsakyti