QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 29, 10:37)
Aš irgi. Bet nepasakyčiau, kad dauguma, kai kurie labai megsta bendravima ir zmones.
Žiūrint koks darbas. Man atrodo dauguma. Bet gal todėl ir atrodo, nes pati esu tokia, kuriai sunku. Nieko aš prieš tuos žmones neturiu, bet darbe gyvas bendravimas mane labai nuvargina, išsunkia. Net nerandu tikslaus žodžio nusakyt, bet jaučiuos kaip išgręžta. Ne visi taip veikia, bet didesnė dauguma.
QUOTE(off-line @ 2016 03 29, 13:03)
Man va įdomu pasidarė - kada psichiatrai skiria AD, o kada leksą?
Reiktų jų ir paklaust.
Aš suprantu taip: leksas yra raminamieji vaistai trumpalaikiam vartojimui, jei, pvz., numano, kad pagers, praeis kokia gyvenimiška situacija ir žmogus atsigaus. Lexas negydo, tik ramina tam kartui. Tai kaip vaistai nuo skausmo. Išgeri - nustoja skaudėt - priežasties negydo, todėl pasibaigus poveikiui vėl skauda. AD bent teoriškai turėtų IR gydyti, ne tik raminti. Tai kaip vitaminai - kad pajusti poveikį, turi gerti reguliariai, ilgesnį laiką (tuo tarpu, kai lexo ar kt. raminamų kaip tik nerekomenduoja gerti ilgai ar reguliariai). Lexą rašo ir prie AD, tam, kad, kol nesuveikė AD, ar per silpnai veikia, ar jei žmogus jautriau reaguoja į gyvenimiškas situacijas, ar "iš niekur nieko" labai neramu, ar pan., galėtų kokybiškiau tą laiką išgyventi, kad mažiau trikdytų įprastą veiklą, etc.
Čia iš mano patirties. Tikiu, kad kažkaip pan. ir specai nupasakotų tik gal suprantamiau.
QUOTE(Mama liala @ 2016 03 29, 13:06)
aciu
augau atrodytu pavyzdingoj seimoj,mama mokytoja,tetis vadovas,o smurto maciau,kaip pas asocialius kokius

tevas jei isgerdavo ( o gerdavo kone kasdien ir dabar dar tebegeria

) mama kaip zaisla po kambarius metydavo
Tragedija. Tavo. Ir visų mūsų. T.y., visuomenės. Man smurtas šeimoj, tuolab neasocialioj atrodo vienas siaubingiausių dalykų. Turbūt net karas ne toks baisus. Nes kare artimas tavo rankos prieš tave nepakels.
Pati augau šeimoj, kur tėtis turėjo problemų su tuo alko. Ačiūdie, būdavo tik barniai, be smurto.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 29, 17:32)
Dėl kojos reikėjo eiti staigiai , o ne kadanors . nu kodel saves taip nemyli?
Jei paeina, nesutrikdo darbo, tokiu atveju ir aš neičiau. Dėl šuns įkandimo pas gyd. ką ten padarys? Nebent yra įtarimų, kad šuo kokia rimta liga serga.
QUOTE(Tumba @ 2016 03 29, 19:54)
Net tris metus gydetes

?
Tai skaitei, yra kas 10.

Aš gal 7. Jei gydymusi galima pavadint vaistų gėraliojimą ir įsmukus giliai įduobę pasivaikščiojimus po psichuškę.
QUOTE(Tumba @ 2016 03 29, 22:47)
Îdomu ar galiu dar prie relanium paimti ir Zolpidemo ,kad užmigt?
O kodėl galėtum negalėt?