Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

QUOTE(Night13 @ 2016 03 30, 00:51)
Ne į temą. Kad lievai tai žinau, bet ar LABAI lievai, jei vakarienei suvartojau jogurto indelį (saldėsinio kažkokio) ir 3 nemenkus obuolius.
Žinau, kad vaisiai vakare blogai ir išvis visa ta vakarienė cukrŪs. Bet ar ne geriau, nei kokie varškėčiai blynai, pvz.? Po to dar vaisiai. Vakare visad ėdu kokius nors vaisius.  doh.gif

Obuoliai nk labai blogo manau, gal ner daug cukro. Ale nemazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 30, 00:29)
Obuoliai nk labai blogo manau, gal ner daug cukro. Ale nemazai  biggrin.gif

Geriau obuoliai nei sokoladai 😉
Atsakyti
vakare reikia ne angliavandenius esti, nes jie teikia energijos ir neleidzia normaliai uzmigti (juk vakare reikia save ruosti poilsiui, o ne energijos uztaisa susiversti, nebent i naktini kluba ruosiesi). Nakciai reikia baltymini maista valgyti, nes jis neteikia energijos ir butinas organizmo atstatomieeiems darbams, remontui. O remontuojasi organizmas nakti ir statybines medziagas ima is baltymo. Jei nakciai valgai obuolius ar kazka miltinio, pasikrauni energija ir niekur jos neiseikvoji, tai visi tie obuoliai ir eina i lasiakus.
Meja, mesk tu lauk tuos saldesius ir saldytos teslos kepinius, bulkas ir t.t., nes nuo tavo dejoniu, kad storeji, niekas nepasikeis tik sekmingai ir toliau storesi. Pagailek savo stuburo ir sanariu.
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 29, 22:47)
Jau buvau beužmieganti kaip pašokau ir nebegalėjau įkvėpti..pasidarė baisu verysad.gif  staigiai paėmiau relaniumo puselę.bet vistiek liko diskomfortas įkvėpti..žiovauju,žiovauju įkvėpdama
Îdomu ar galiu dar prie relanium paimti ir Zolpidemo ,kad užmigt?

relaniumas gi raminamas ane? kaip xanaxas,tranxenas ir t,t? man su xanaxu leido zolpidema nes jie gi skirtingo veikimo,o komplektas sake dar geriau,vienas nuima nerima kitas padeda uzmigti ( man tai jis neveike,bet gal todel,kad as i taip miegu) tai manau tikrai gali isgert ir nieko nenutiks smile.gif kaip NIcht sake,nuo tabletes tikrai nenumirsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Eisiu ir aš rytoj vitamino D tirtis, kaip tik akcija mūsų med. centre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 29, 23:28)
Gal ir nereikia maišyti. Bet nuo 2 tabl. dar niekas nemirė. Ir nuo 1 pakuotės, turbūt, nemirė. Gerk, nesikankink.
Papildyta:

Vakar buvo greitoji
geda man ,kad nesusitvarkiau
susere 2 relaniumo ir dar kazko
ilgokai pasedejo felceriukas,kol nusiraminau ir patrauke ant miego doh.gif
pagailo jam manes labai\sake,kad nesikankink ,eik pas gyd imk AD
ir jau turiu AD rankose
paroksetinas
QUOTE(Night13 @ 2016 03 29, 23:51)
Ne į temą. Kad lievai tai žinau, bet ar LABAI lievai, jei vakarienei suvartojau jogurto indelį (saldėsinio kažkokio) ir 3 nemenkus obuolius.
Žinau, kad vaisiai vakare blogai ir išvis visa ta vakarienė cukrŪs. Bet ar ne geriau, nei kokie varškėčiai blynai, pvz.? Po to dar vaisiai. Vakare visad ėdu kokius nors vaisius.  doh.gif

jogurtas tai liuks,jeigu dar koks naturalus
obuoli tai tik viena suryt galejai
ale,ka as cia aiskinu ,kai uzvakar pati puse kg vynyogiu lovoj vakare suryjau
Atsakyti
Nidulia,zinau.siand neturiu nieko skanaus,tai nerandu sau vietos.bet kai ziauriai pavargus esu,atsigulau jau.
Ziauriai koja skauda...
Atsakyti
As ir sian nerandu sau vietis, bet samoningai nepirkau nieko saldaus, tai namie pasikankinu ir praeis...daug vandens gerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 30, 20:54)
Nidulia,zinau.siand neturiu nieko skanaus,tai nerandu sau vietos.bet kai ziauriai pavargus esu,atsigulau jau.
Ziauriai koja skauda...

tai zaizda gal uzsikrete kad skauda taip unsure.gif
reiktu kuo uzsiimti kad nesinoretu apie saldumynus galvot.
o jei kramsnot, tai morkos, salierai, agurkai, cukinijas grauzk.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 30, 19:54)
Ziauriai koja skauda...

tai nieko baisaus, palauk kol koja gangrenuoti prades. greitaja issikviesi, sutaupysi ant truliko.
Atsakyti
Vilniuje ir Kaune akcija gyvunu cipavimas tik1 euras.jei kam reikia,ryt ikelsiu nuoroda kur registruotis.as saviski jau uzregistravau 😊

Na darbas ant koju,tai skauda labiau,ypac kai vaikstau.uzsitrauke jau tos zaizdos,uzsideje sasiukai.

Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 30, 14:41)
Vakar buvo greitoji
geda man ,kad nesusitvarkiau
susere 2 relaniumo ir dar kazko
ilgokai pasedejo felceriukas,kol nusiraminau ir patrauke ant miego doh.gif
pagailo jam manes labai\sake,kad nesikankink ,eik pas gyd imk AD
ir jau turiu AD rankose
paroksetinas

jogurtas tai liuks,jeigu dar koks naturalus
obuoli tai tik viena suryt galejai
ale,ka as cia aiskinu ,kai uzvakar pati puse kg vynyogiu lovoj vakare suryjau

O tai kas tau konkrečiai darės, kad net greituškę kvietėt? blink.gif
Sušėrė, ne suleido? unsure.gif Gi tas pat, kas būtum pati porą zolpidemo ar kito raminančio įkalus.

Nu tai kartą per sav. gal ne tragedija tų vaisių apsiryt. Bet aš kas vakarą nepamažinu. Tik padaugint galiu. Ryte aš jų nenoriu. Bet pas mane čia blogas įprotis ir tiek.
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 30, 20:54)
Ziauriai koja skauda...

Ne man, bet gi nemesi taip staigiai, jei pripratus kramsnot. Po truputį mažink. Buvai daug numetus, rašei, reiškia, gali. showoff.gif
Aš, va, irgi. Pasidėjo darbas, stresai ir dieną nenoriu ėst, o vakare galiu vilką praryt. Bandau tvardytis, bet, man atrodo, vis tiek nepamažinau ir šiandien.
Jei ryčiau, kaip tu, turbūt, dar ne tiek sverčiau.

Vėl triedžiu dėl darbo. Pridirbau, aišku, nedadielkų prieš atostogas. Nei nžn., ar galėjo kitaip būt. Db kiti turi dadaryt, į kurių funkcijas tai neįeina. Žo. Anam darbe būčiau nepašliaužus jau. Čia kažkaip dirikas ramiai, tai ir aš tvardaus visai į duobę, kad neįgriūčiau. Bet nedaug man reik. Oi nedaug.
Atsakyti