Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

QUOTE(cremaster @ 2016 04 02, 18:25)
ypac juokingi tie pasiklegejimai darbe "uiui siandien ryte paverkiau, o dabar juokiuos, hihi man gi pms", "xixi as tai valgau nesustodama, tuoj bus mano dienos". (>:vemiu)

Tokios nesąmonės tai taip.

Atsakyti
Jeigu hormonų kaitos ir disbalansai neveiktų mūsų nuotaikų, tai ir šitos temos ko gero nebūtų.

O nuotaikų kaitos hiperbolizavimas nepaneigia jos buvimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 02 balandžio 2016 - 18:29
Noris inkšt...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 02, 18:28)
nuotaikų kaitos hiperbolizavimas nepaneigia jos buvimo.

Paneigia moksliniai tyrimai.
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2016 04 02, 22:46)
Paneigia moksliniai tyrimai.

Puikiai žinau, kaip atliekami moksliniai tyrimai biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau anksčiau jau pagirt mylimukės avatarą. Tai giriu db. Toks jėė.
Tik 1 detalė trikdo - nuogų papų/apskritai nuogumo demonstravimas. Man tai toks atrodo pisamos mėsos turgus. blush2.gif Žinau, kad nesupyks už nuomonę. rolleyes.gif tongue.gif

Noriu žibučių. Nžn kas užėjo.
Šiek tiek užmušiau nerimą traleliuškėm. Vis patikiu, kad jau viskas man pakankamai gerai. Nerimo dienos bėgy visad būna, bet gi žmogiška. Jis man neatrodo neadekvatus. Gi žmonės jaučia ne tik gerus pojūčius, gyvenimas toks. Ir tik taukšt per galvą.... verysad.gif Tokia trapi ta riba nuo žibučių iki juodžiausios duobės.
Ačiū Dievui dar pasivelku. Ačiū Dievui...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 02, 21:49)
Puikiai žinau, kaip atliekami moksliniai tyrimai  biggrin.gif

Ir kaipgi? Butu smagu ir man suzinoti.

Aciu dievui uz narkotikus. Murr. Ale abstinencijos tai kosmariskos. Ar buvo kam nutraukiant, ar keiciant?

Visai netraukia tie "žibuoklėm pražydo šilelio, šilelio šlaitai. Tau mano mamyte pirmieji, pirmieji žiedai". Kosmar.
Atsakyti
Išsivoliot tuose šilelio šlaituose. Tik reik rast, kur dvikojų nėr. Pageidaučiau arti miesto/mieste. Mane dabar taip traukia. Pasimerkčiau viskio stiklinėj tų žibučių.

Abstinencija taip. Buvo ne kartą man. Buvo ir visai ne kažką. Bet kad ir mest nereikėjo tada man.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 02, 22:32)
Abstinencija taip. Buvo ne kartą man. Buvo ir visai ne kažką. Bet kad ir mest nereikėjo tada man.

Ar ne nuo venlafaxino buvo "smagu" itin?

Zibutes kalnu parke. Pavilniu parke.
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2016 04 02, 23:37)
Ar ne nuo venlafaxino buvo "smagu" itin?

Zibutes kalnu parke. Pavilniu parke.

Nuo to pačio.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 02, 22:44)
Nuo to pačio.

Ilgai truko?
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2016 04 02, 23:51)
Ilgai truko?

Mėn. Po to ėmiau vėl vartot. Abstinencija, matyt, buvo sumišus su apskritai atkryčiu. Nors tie patys man yra buvę ir risperidoną metus. Pamenu, kad užeidavo dvoko bangos (žinodavau, kad netikros) ir tokie labai nemalonūs kaip persislinkimai smegenyse (nemoku nupasakot to jausmo). Daugiau nemenu, bet lomkių aš turėjus kaip reikiant nuo kai kurių.
Beje, tą patį venlafaxiną metus kartą buvo taip, kaip aprašiau, o kitąkart beveik nieko.
Atsakyti