Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

QUOTE(Night13 @ 2016 04 03, 13:31)
Kaip neramu... KAIP.  verysad.gif

parasyk kaip neramu.
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2016 04 03, 14:44)
parasyk kaip neramu.

Kaip šmaikštu.
Gal geriau forume pazyst, nei gyviems žmonėms, jei jau nesusituriu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 03, 09:35)
Buna, priklausomai nuo mokslininko noru ( ar finansuotojo uzsakymo) ir tyrimu budu, kad ta pacia teorija gali ir patvirtinti, ir paneigti.

Kaip tik, ex draugas yra keletą kartų mestelejes, kad va, pyksti, turbūt tau pms'as, tai mane tokie dalykai dar labiau pykdo.  biggrin.gif

cia katroj sferoj tokie dalykai? nebent sociologijoj/psichologijoj (bet as situ sferu is vis kaip mokslu net nevertinu) galima butu kazka daugiau maziau panasaus nuveikti ir tai. kitu atveju skamba kaip burtai.
tai visiskai neimanoma jokioj tiksliuju mokslu sferoj.
gal pamestum bent viena pavyzdi? su normaliais saltiniais.

tai ne tik bobos naudojasi pms, cia visuotinis reikalas. labai macho yra numesti fraze: "ai jai pms". abipusis dudos putimas. o kaip reaguotum, jeigu tavo pripazistamu(esamu) pms metu tau taip pasakytu? turetu buti ok, jeigu sita logika vadovautis.
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2016 04 03, 14:55)
cia katroj sferoj tokie dalykai? nebent sociologijoj/psichologijoj (bet as situ sferu is vis kaip mokslu net nevertinu) galima butu kazka daugiau maziau panasaus nuveikti ir tai. kitu atveju skamba kaip burtai.
tai visiskai neimanoma jokioj tiksliuju mokslu sferoj.
gal pamestum bent viena pavyzdi? su normaliais saltiniais.

tai ne tik bobos naudojasi pms, cia visuotinis reikalas. labai macho yra numesti fraze: "ai jai pms". abipusis dudos putimas. o kaip reaguotum, jeigu tavo pripazistamu(esamu) pms metu tau taip pasakytu? turetu buti ok, jeigu sita logika vadovautis.

dirbu tiksliuju mokslu srityje, matau, kaip kas vyksta, bet negi tu tikiesi, kad kas nors oficialiai tai skelbs, kad prasai saltiniu? biggrin.gif
o ka tu laikai mokslu ar nelaikai, tai maza ka irnesakyk.gif
kadangi pms pozymiais nesinaudoju noredama pasilengvinti sau gyvenima, tai nepatiktu, kad kas prikaisiotu sita dalyka. jausti(s) yra viena, o taskytis aplink emocijom, jau kas kita.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 03, 13:50)
Kaip šmaikštu.

nieko panasaus.
tiesiog man idomu(nelabai tinkamas zodis) KAIP tau neramu. as neabejoju, kad tau neramu.

man sian visai ok. bet del to, kad stresas del suskraidymu, pasiruosimu jiems, milziniskas kiekis info ir panasiai, pereme visa nerima. jis konkretizavosi ir man tiesiog reikia tai nudirbineti. lopetos terapija. as visiems savo kosuliu/snabzdesiu dievams meldziu buitines depresijos, jeigu jau ji klupdo mane priesais.

o pries kelias dienas man buvo krutinej/gerklej istriges kamuolio dydzio oro balionas, niekaip negalejau jo atrugti. bandziau begale budu. vienu metu atrode, kad nebeliks vietos plauciams per ji.

Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2016 04 03, 15:04)
o pries kelias dienas man buvo krutinej/gerklej istriges kamuolio dydzio oro balionas, niekaip negalejau jo atrugti. bandziau begale budu. vienu metu atrode, kad nebeliks vietos plauciams per ji.

Kažkas pan. man, tik kiek kitaip nupasakočiau. Gal kaip plytų krūvos spaudimą ir sunkumą kvėpuot, ar šunų pjovimąsi viduj, raižymą peiliais viduj. Pagalvojus rasčiau ir kaip kitaip apdainuot, bet kas iš to.
Dar fiziniai pojūčiai - jausmas, kaip apgirtusios, drebančios rankos - kojos (nestipriai lyg), jausmas, kad nori vemt, kad smegenys iškristų, gal galvoj persisukę smegenys ir noris juos atryt/išvemt. Ėst aš galiu. Alkis net užeina, jei neėdu.

Tos godos išsireiškimu "KAIP", reiškia "nežinau ką daryt".
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 03, 14:16)
Tos godos išsireiškimu "KAIP", reiškia "nežinau ką daryt".

tai nesipriesink. leisk save palei nerima, su sunim, peiliais ir visom maziausiom detalem. dazniausia, kuo daugiau priesinies, tuo labiau jis pjausto viduj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cremaster: 03 balandžio 2016 - 15:12
Aš suprantu, kad bijau pati savęs. Kad nerimauju iš egoizmo. Nieks po lova nekosti - stogas nenuvažiavo dar taip toli. Bet kas iš to supratimo..
Papildyta:
Kokia nesąmonė - būna 1 elementaraus lexo ratukas ir akyse šviesiau. Būna gali maukt kiek nori. 0 emocijų tie ratukai.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 03, 15:11)
Aš suprantu, kad bijau pati savęs. Kad nerimauju iš egoizmo. Nieks po lova nekosti - stogas nenuvažiavo dar taip toli. Bet kas iš to supratimo..

ne is egoizmo.
"savęs" yra dalis kuri bijo ir kuri gąsdina. aisku visu pirma reikia įžiūrėti jas atskirai. teoriskai tariant, jeigu matytum ta kurios bijai, tai galetum sportuoti tol kol nebijotum. bet cia mega darbas. esminis uzsiemimas nesipriesinti. toks dzenbudistinis plavinejimas/plazdenimas.

o kai nebeimanoma leisti save paskui sunis, paivairinimui paimk kruopu maiseli ir perskaiciuok. skaiciai mane veikia magiskai. dazniausia visur viska esu suskaiciavusi. pirmyn atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cremaster: 03 balandžio 2016 - 15:25
user posted image

va cia tau apie sunis(nerima).
“An ordinary object [could be] elevated to the dignity of a work of art by the mere choice of an artist.”
The readymade also defied the notion that art must be beautiful. Duchamp claimed to have chosen everyday objects “based on a reaction of visual indifference, with at the same time a total absence of good or bad taste….<...>"

gerai.

Atsakyti
Nighr, aš nuo panašių bėdų ginuosi sulpiridu=eglonyl. Ar tau kada juos siūlė?
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 04 03, 16:42)
Nighr, aš nuo panašių bėdų ginuosi sulpiridu=eglonyl. Ar tau kada juos siūlė?

Kad eglonyl nuo vemimo, viduriavimo, kai tokie pasireiskia nuo nerimo
Nezinau ar sutapimas, bet kai sugeriau vitamino D ampule, man pasidare ramiau ant dusios, nebedrasko stiprus nerimas, kazkaip aprimau. Daugiau ramybes dabar mano sieloje.
Atsakyti