Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 16, 22:19)
as jus kartais skaitau ir manau, kad jus dar ne taip sergat, kaip galvojat. vis tik gebejimas ironizuoti yra sveikos galvos pozymis.

nu tai ir valio ir aciu dievui ir visam kam. tai to proto sveiko tikrai gausybe dar pas mane. bet ta nesveikoji kapitaliai uzkniso
Atsakyti
Jei dar prie kompų sugebam lįst, tai suprantama, kad nepaskutinė stadija. Tik aš ironijos tokiuose postuose neįžvelgiu. Nežinau, ar ir kitus pagal save matuoju, ar taip ir yra.
Ir Bučkio postas man alsuoja skausmu.

Man tai tikrai lengviausias periodas, lyginant su paskutiniais bent 6m. Durnai skamba tiek metų, bet kad taip yra. Net nesisekantis vairavimas nenustūmė manęs nuo skardžio.

Bučki, mano vaizduotėj tai kapoja su dviem skerdiko peiliais tuos kūbelius. Nei nežinau, ko pasąmoningai tikiuos - kad pakentėsiu, kol sukapos, o po mirties bus lengviau, ar kad nukreipti dvasinius skaudulius į fizinius, atseit, dūšiai pailsėt.

Nors nėr šiandien neramu. Tas toks kitas išprotėjimas. Einu ratuko.

Košmar, kokia aš beraštė. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 16 balandžio 2016 - 22:57
As tai siand ir kirpykloj pabuvau😊 nusipirkau is grupinis.lt kupona kirpimui karstom zirklem,kauke,kazkoki ypatinga dziovinima.laaaabai patiko.ir lb nebrangiai
Atsakyti
As karta nuejau su kuponu kirptis. Viskas normaliai. Kt karta dazyt, nes norejau pasikeist jau, tai is mano prasytos sodrios raudonos i ryzuma padare kazkokia nublukusia ruzava. Pipiec.... Ir dukart ten ejau...dukart ta pati nesamone ant galvos biggrin.gif
Dabar nesiskundziu, bet gera kirpeja ir ima gerai...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 16, 22:19)
as jus kartais skaitau ir manau, kad jus dar ne taip sergat, kaip galvojat. vis tik gebejimas ironizuoti yra sveikos galvos pozymis.

o kaip ta pamatuoti? kaip mes galvojam ir kaip is sono esantys galvoja kad mes galvojam. ir kiek kur ko yra adekvataus ir ne. cia tokie neapciuopiamumai. gal tas neramumas uzmima 20 proc. mano gyvenimo bet kai sioje temoje tik apie juos ir kalbi tai gal atrodo kad labai viska juodini ir isivaizduoji daug. nu bet tai jei pasakot likusius 80 proc gyvenimo tai kokie cia romanai butu.....or kokia prasme. pasiguodi pasitari apie tuos 20 proc ir kaip is ju isbristi. man nerimu ir depresiju tema aplamai toks plaukiojimas yra,kad pasakymas "ne taip sergat" yra nulinis. nu ne taip. ir vaikais uzsiimi ir valgyt darai ir kikeni ir baliavoji ir i kinus eini. nu begalybiu begalybe dalyku darai. su amzinu neriimu viduje. tai kas cia ismatuos .
dikutavau su vyru karta kad jo darbas daugiau itampos o mano ne. bet sakau zinai vienam varo varo varo ir jis jauciasi vistiek pasitikintis galintis ir neima i sirdi. o ant manes ir varyt nereikia as pati sau stresa susikuriu. tai kam cia sunkiau. kaip ta ismatuoti. tau daug itampos bet nei vaistus geri nei psichuoji. man atrodo maziau bet dozes dideja nerimas stipreja iseities nerandu.
Atsakyti
bučki, tu teisi, tiesiog pasidalinau , matyt, pernelyg abstrakčiu psichologų teiginiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2016 04 16, 21:10)

as ateive. nu kada jie pasiims mane atgal.as nesuprantu. kiek galima cia su manim bandymus atlikinet.

Aš tai kelionę laiku strateguoju. Galvoju, kaip čia padaryt, kad mano mama su tėvu niekada nebūtų susitikę.
Atsakyti
Fantazijų pasaulyjeeee.

Aš maukiu alų viena. Man nebūdinga.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 17, 19:11)
Fantazijų pasaulyjeeee.

Aš maukiu alų viena. Man nebūdinga.

As tai komoj.suo valanda numigo ir vel gyvas buvo lotuliukas.gif

Gryzus puse sokolado suryjau.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 04 17, 21:53)
As tai komoj.suo valanda numigo ir vel gyvas buvo lotuliukas.gif 

Gryzus puse sokolado suryjau.

Net nežinau. Sveikinu, kad ne visą. Kitąkart lipsim į abu kalnus. Atgal leisiu nusirident.

Prisigėriau nuo skardinės. Jau visai. Apsipyliau kava, paskui ja dar apspjoviau kompą. O jau kad juokinga pačiai buvo...
Gerai alko suveikė.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 17, 20:59)
Net nežinau. Sveikinu, kad ne visą. Kitąkart lipsim į abu kalnus. Atgal leisiu nusirident.

Prisigėriau nuo skardinės. Jau visai. Apsipyliau kava, paskui ja dar apspjoviau kompą. O jau kad juokinga pačiai buvo...
Gerai alko suveikė.

Nesveikink-ka tik likuso suryjau.drauge man atsiunte 4kg sokolado... rolleyes.gif
Buciau as zinijos kad yra kitas normalus takas,tai ant tu laiptu nei kojis nebuciau kelus. ax.gif as bijau auskcio tai vienu metu lb panika buvo apemus.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 04 17, 23:13)
Nesveikink-ka tik likuso suryjau.drauge man atsiunte 4kg sokolado... rolleyes.gif

na kokia ji tau drauge... unsure.gif
Atsakyti