Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2016 04 17, 23:13)
Nesveikink-ka tik likuso suryjau.drauge man atsiunte 4kg sokolado... rolleyes.gif
Buciau as zinijos kad yra kitas normalus takas,tai ant tu laiptu nei kojis nebuciau kelus. ax.gif  as bijau auskcio tai vienu metu lb panika buvo apemus.

Dar šokolado paėsi - turėsi kelis k. pirmyn - atgal tais laiptukais. Kasdien. Aš galėsiu kartu. Man ir be šokoladų reik.
Durna, kad, galima sakyt, užrodžiau tą "normalų" taką. doh.gif
O jei rimtai, tai tau dėl sveikatos reiktų susiimt kažkaip. unsure.gif Maniau, kad aš jau nepasivelku, bet man nebūtų reikėję ilsėtis. unsure.gif
Ar tu ir nesistengi susiimt?
Aš, tiesą sakant, truputį bijau, kad tie šokoladai ir bandelės neprikaustytų tavęs prie lovos. unsure.gif
Nežinau, ar tai iš tikro taip rimta, kaip man atrodo, bet man taip atrodo, kad negerai visa tai. Nu nes ir sąnariai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 17, 22:25)
Dar šokolado paėsi - turėsi kelis k. pirmyn - atgal tais laiptukais. Kasdien. Aš galėsiu kartu. Man ir be šokoladų reik.
Durna, kad, galima sakyt, užrodžiau tą "normalų" taką.  doh.gif
O jei rimtai, tai tau dėl sveikatos reiktų susiimt kažkaip.  unsure.gif Maniau, kad aš jau nepasivelku, bet man nebūtų reikėję ilsėtis.  unsure.gif
Ar tu ir nesistengi susiimt?
Aš, tiesą sakant, truputį bijau, kad tie šokoladai ir bandelės neprikaustytų tavęs prie lovos.  unsure.gif
Nežinau, ar tai iš tikro taip rimta, kaip man atrodo, bet man taip atrodo, kad negerai visa tai. Nu nes ir sąnariai ir pan.

Nesistengiu,nes jei stengciaus ,tai sokoladams atsispirciau...
***** dar tik savaites pradzia o man jau koma,visiskai pailsejus nesijauciu.
Cenzura uzdejo 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 18 balandžio 2016 - 08:23
QUOTE(meja82meja @ 2016 04 18, 09:22)
Nesistengiu,nes jei stengciaus ,tai sokoladams atsispirciau...
***** dar tik savaites pradzia o man jau koma,visiskai pailsejus nesijauciu.
Cenzura uzdejo 😁

o kodėl nesistengi? Juk zinai, kaip sau kenki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 18 balandžio 2016 - 09:02
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 18, 09:02)
o kodėl nesistengi? Juk zinai, kaip sau kenki?

Bevale as situo klausimu...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 04 18, 15:23)
Bevale as situo klausimu...

tai juk sakei atsispirtum, jeigu stengtumeis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 18, 14:46)
tai juk sakei atsispirtum, jeigu stengtumeis.  g.gif

Neprisimenu 😊 geriausias atsispyrimas kai nieko saldaus ner ir nenusimato.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 04 18, 16:49)
Neprisimenu 😊 geriausias atsispyrimas kai nieko saldaus ner ir nenusimato.

Kaip neprisimeni, siandien ryte rasei biggrin.gif
Atsakyti
meja, tu nebijai diabetu susirgti? Nu nenormalu tiek sokoladu esti. Nepyk. Bet tau dar tik cukrinio diabeto betruko prie visu bedu. Susiimk, mergina.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 18, 16:05)
Kaip neprisimeni, siandien ryte rasei biggrin.gif

Neprisimenu kad taip rasius buciau 😁
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 04 18, 19:36)
Neprisimenu kad taip rasius buciau 😁

auksciau keliais postais pasiziurek
Atsakyti
Keliasdešimt kg antsvoris, spėju, daug kuo gresia, ne vien diabetu.
Iš šono skaitant turbūt atrodo, kad kabinėjamės prie Mėjos. unsure.gif Bet iš tikro, išvydęs, turbūt, daug kas pasisakytų griežčiau.

Bet tai nei ji klausys, nei ką. Kol nepaguldys į lovą tas antsvoris.

Nors ką aš čia. Pati riebiakulšė. Kartą per dieną vis tiek suėdu kokią nesąmonę, žiūriu. Visa mano laimė, kad šokoladai netraukia, o tešliniai visokie dalykai kone vimdo pažiūrėjus.

Vėl važinėjau su instruktorium. Šiandien ramiau, bet vis tiek krataus. Skerdžiuos mintyse kiekvieną laisvą minutę visą dieną. doh.gif Prisimenu nubrozdinimus, darbinės maškės apkūlimą. Aj...

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 18, 20:29)
Keliasdešimt kg antsvoris, spėju, daug kuo gresia, ne vien diabetu.
Iš šono skaitant turbūt atrodo, kad kabinėjamės prie Mėjos.  unsure.gif Bet iš tikro, išvydęs, turbūt, daug kas pasisakytų griežčiau. 

Bet tai nei ji klausys, nei ką. Kol nepaguldys į lovą tas antsvoris.

Nors ką aš čia. Pati riebiakulšė. Kartą per dieną vis tiek suėdu kokią nesąmonę, žiūriu. Visa mano laimė, kad šokoladai netraukia, o tešliniai visokie dalykai kone vimdo pažiūrėjus.

Vėl važinėjau su instruktorium. Šiandien ramiau, bet vis tiek krataus. Skerdžiuos mintyse kiekvieną laisvą minutę visą dieną.  doh.gif Prisimenu nubrozdinimus, darbinės maškės apkūlimą. Aj...

Siandien as be jokiu saldesiu,nusprendziau kad dantims nesveika biggrin.gif 2 val pas dantiste praleidau,isejau patenkinta ir net negaila pinigu,palyginus su tuo kokia nuejau tai kaip nauja isejau thumbup.gif
Atsakyti