Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

QUOTE(Idem @ 2016 03 16, 16:58)
Dėl feminizmo: jie nekaltina vyrų (kažkodėl didžioji dauguma žmonių taip galvoja), o yra už lygias abiejų lyčių teises. Tai tikrai nėra moterų aukštinimas. Tiesiog tų feministų irgi yra įvairių pakraipų, kas ir iškreipia bendrą vaizdą. (cremaster, labai prašau, nesuvaryk manęs už šitą biggrin.gif) Kad lyčių skirtumai yra, net nesiginčiju, tiesiog man priimtinesnė mintis, kad vyrai ir moterys labiau panašūs, nei skirtingi. Nes visų pirma yra žmonės.

Tiesa, Kliomba, čia labai įdomų klausimą iškėlei. Ar esat kada patyrusios diskriminaciją dėl pinigų? Ir kokiose aplinkybėse?

Na taip, tu teisi, tikrieji feministai nekaltina. Tiesiog ju visokiu buna, net ir lietuvoj feminisciu grupuotes sugeba kaltis tarpusavyje del skirtingu dalyku interpretaciju.
Apie moteru kisima kalbu kai siekia ivesti kazkokias kvotas, kad ten ir ten turi buti po lygiai lyciu. Nu negali protas ir tinkamumas pagal lytis skirstytis.
Vyrai ir moterys panasus tuo, kuo jie abeji yra zmones. Bet as, nors nekenciu teisiu suvarzymo, vis tiek lieku prie tos romantines lyciu skirtingumo idejos, tam tikrose srityse. Pvz fiziniai duomenys ir galingumai, jie skirtingi. Nu neputojom mes mokykloj per fizini kodel mergaitems nereikia nubegt ar nusokt tiek daug kaip berniukams, o ir neimanoma tai. Be to ir emocine saranga lyciu skirtinga, nes ji itakojama hormonu, kurie savaime skirtingi. Taigi nereikia pykti kad kai kurie uzsiemimai tam tikroms lytims sekasi geriau.

Del pinigu, nezinau ko tiksliai klausi, bet jei taip tiesiogiai banaliai, tai pati dazniausia diskriminacija. Iseinu bet kur, istaigose, pardese, ir jeigu pasizymiu atrodymu, apranga ir daiktais kad pinigu neturiu, atitinkamai ir elgiasi. Nu ir atvirksciai.
Papildyta:
QUOTE(Nauja pradzia @ 2016 03 16, 22:45)
O cia paskaicius kai kuriu komentarus toks vaizdas,kad as bjaurybe emigrante visko noriu nelegalia,nemokamai smile.gif Perku vaistus per tarpininkus,nes kitokios iseities kolkas nerandu.

Neturi teisintis tikrai. Visi gyvena kur geriau, turi teise megt ar nemegt skirtingas salis. As tau tuose klausimuose visur pritariu. Bet tai padet gaut vaistu cia gi niekas negali. Cia tau su gydytojais reik aiskintis.
Galim patart tik teoriniais klausimais, arba padet issikalbet.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 16, 23:47)
Vairavimas tragedija. Ir nežinau, ar neprisidirbau kiemuose.  verysad.gif

Manai, galėjai nubraukt kam nors? Nebūtų galimybės kokius nebrangius parktronikus įsidėt į tą mašiną?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 16, 22:43)
Neveikia lexas.  unsure.gif Nžn., gal dar 1 kalt.  unsure.gif

Hmm, o tau jis nelėtina reakcijos? Mane taip įkvėpė Off-line vairavimo istorija, kad ir aš išlėksiu į gatves, tik prieš tai regėjimą susitvarkysiu. Teises turiu, išlaikytas prieš 15 metų, bet taip ir nevairavau.

QUOTE(kliomba @ 2016 03 17, 02:45)
Vyrai ir moterys panasus tuo, kuo jie abeji yra zmones. Bet as, nors nekenciu teisiu suvarzymo, vis tiek lieku prie tos romantines lyciu skirtingumo idejos, tam tikrose srityse. Pvz fiziniai duomenys ir galingumai, jie skirtingi. Nu neputojom mes mokykloj per fizini kodel mergaitems nereikia nubegt ar nusokt tiek daug kaip berniukams, o ir neimanoma tai. Be to ir emocine saranga lyciu skirtinga, nes ji itakojama hormonu, kurie savaime skirtingi. Taigi nereikia pykti kad kai kurie uzsiemimai tam tikroms lytims sekasi geriau.

Del pinigu, nezinau ko tiksliai klausi, bet jei taip tiesiogiai banaliai, tai pati dazniausia diskriminacija. Iseinu bet kur, istaigose, pardese, ir jeigu pasizymiu atrodymu, apranga ir daiktais kad pinigu neturiu, atitinkamai ir elgiasi. Nu ir atvirksciai.

Kad fiziniai duomenys skirtingi, tai savaime suprantama. Romantinės lyčių idėjos nesuprantu, nes esu absoliučiai neromantiška. Ir aš rimtai vyrų ir moterų skirtumus matau tik sekso metu.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 03 17, 07:16)
Manai, galėjai nubraukt kam nors? Nebūtų galimybės kokius nebrangius parktronikus įsidėt į tą mašiną?

Nemanau, bet žinau. Ant "mano" auto liko kito automobilio dažai. Ant ano neįžiūrėjau, bet buvo tamsu. Užmušti b*** tokias. Ką dabar daryt??!!!!! Turbūt nieko kito ir nereikėjo tikėtis. Parai tik nuomavaus, vakare grąžinsiu. verysad.gif verysad.gif
Anksti ryte dar prasinešiau. Eismo dar mažai buvo labai. Bet ir tai apipypino, nes 2 žioplas klaidas padariau. Be to, kol pamatau ženklą, kad jau sukti, pvz., nebespėju pristabdyt ir tada jau varau tiesiai ir ieškau kur apsisukt. doh.gif
QUOTE(Idem @ 2016 03 17, 09:15)
Hmm, o tau jis nelėtina reakcijos?

Kad fiziniai duomenys skirtingi, tai savaime suprantama. Romantinės lyčių idėjos nesuprantu, nes esu absoliučiai neromantiška. Ir aš rimtai vyrų ir moterų skirtumus matau tik sekso metu.

Didžiulis stresas, kai kojos ant pedalo nepataikai daug kenksmingesnis, nei reakcijos sulėtinimas švelniu raminamu. Lexas juk nėra kažin kokie vaistai. Xanaxu sąmoningai nesivaišinau, nes su tuo jaučiu, būtų nelabai gerai.
Kitoks vyrų mąstymas. Ypač tas jaučiama dirbant techninį darbą (net neturiu omeny fiziškai).
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 17, 10:35)

nuvalyk dazus nuo savo masinos pries grazinant.
ir kodel vaziuoji i kiemus, kur reik grustis ir sukinetis. statyk masina toliau. geriau paeisi, bet pastatysi paprasciau. gi ne kokioj subaciaus gatvej gyveni. visus miesto zenklus, kur ir kokie, atsiminsi laikui einant. svarbiausia pajusti masinos gabaritus.
negi nejautei, kad nubraukei? gal i kazka kita atsiremei, isdazyta. arba is vis neatsiremei, gal ten jau buvo tie dazai.

as esu neblogai kalus viena karta i stovincia ir pabegau. bet cia gilioj snargletoj jaunystej. po to terbas i kaliuze dejausi koki menesi.
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2016 03 17, 11:52)
nuvalyk dazus nuo savo masinos pries grazinant.
ir kodel vaziuoji i kiemus, kur reik grustis ir sukinetis. statyk masina toliau. geriau paeisi, bet pastatysi paprasciau. gi ne kokioj subaciaus gatvej gyveni. visus miesto zenklus, kur ir kokie, atsiminsi laikui einant. svarbiausia pajusti masinos gabaritus.
negi nejautei, kad nubraukei? gal i kazka kita atsiremei, isdazyta. arba is vis neatsiremei, gal ten jau buvo tie dazai.

as esu neblogai kalus viena karta i stovincia ir pabegau. bet cia gilioj snargletoj jaunystej. po to terbas i kaliuze dejausi koki menesi.

Hm. Anas auto išvažiavęs. Su kuo valyt tuos dažus?? Nagų lako valiklis tiks įdomu. ph34r.gif Skaičiau, kad poliruot reikia.
Jaučiau. Įsirėmiau vos vos, o po to iš tos panikos braukiau. doh.gif
Tai kad nėr kur statyt tuose miegamuosiuose rajonuose. Po rytinio pasivažinėjimo numečiau prie kito namo kiemo. Šonu neprisiparkuočiau. Man net galu nepavyko. biggrin.gif
Papildyta:
Nu dėl tiek į kaliūzę gal nereiks. Galimai pasilengvinsiu piniginę.
Atsakyti
Turim nusikaltėlę, bendrininkaujam laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 17, 11:02)
Hm. Anas auto išvažiavęs. Su kuo valyt tuos dažus?? Nagų lako valiklis tiks įdomu.

pabandyk pradzioj su slapiu skuduru. ir nagu (turiu omeny nagu pabandyk nubruzint). jeigu pavirsius, turetu nusivalyt. lako valikli gali pasiimti in case. tik nevalyk toj pacioj vietoj, pavaziuok kur nors kitur.
miegamuosiuose gali statyt gatvej arba prie parduotuviu. jeigu lendi nakti i miegamuju kiemus, tai esi tikra kamikadze. kokie 3metai vairavimo turi praeiti, kad galetum ramiai i juos ivaziuoti, bet kuriuo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cremaster: 17 kovo 2016 - 11:10
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 17, 12:07)
Turim nusikaltėlę, bendrininkaujam laugh.gif

Visa laimė, kad lavono nereik slėpt. Kol kas. sad.gif
Papildyta:
Gatvės šalimais užstatytos buvo arba per mažas man tarpas. (T.y., šiaip pakankamas, bet man, didžiai vairuotojai per mažas).
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 17, 12:15)
Visa laimė, kad lavono nereik slėpt. Kol kas. sad.gif

jeigu ką, tai kreipkis, tik aisku ne viesai sm biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 17, 13:18)
jeigu ką, tai kreipkis, tik aisku ne viesai sm  biggrin.gif  biggrin.gif

Duos Dievas, nereiks. Pasivažinėjau dar. Kiek kartų užpypino ir jungiau avarinį neskaičiavau. Makaluojuos prie šviesoforų, kai pasukt reikia arba apsisukt ir nėr rodyklės. Porą k. sudariau gan avarines situacijas, ačiūdie, kiti ne tokie žiopliai. Nesuprantu aš ten kada man pravažiuot, jei pilna tų važiuotojų man iš dešinės. unsure.gif
Apvaliau, bet vis tiek matos įbrėžimai ir juose dažo brūžiai. O ir, įtariu, menkas įlenkimas, atsiradęs irgi nuo manęs. Ir dar ant borto užvažiavau galu (vėl svetimam kieme). doh.gif
Nu ką, susiplosiu jei reiks, ką dabar. Tikiuos nereiks bele kiek. unsure.gif Nu o kaip man išmokt. verysad.gif Instruktorių tai imsiu.
Bet aš atkakli buvau. Pasistačiau kiek tolėliau kieme, bet prisiparkavau galu tarp 2jų tačkių. Ir visai neblogai, nesakyčiau, kad šleivai. Ir mano abejos, ir jų durys atsidaro. thumb_yello.gif
Ir tas tiesa, kai pavyksta apsispakajint, viskas ne taip blogai. Tik kad čia sėkmės reikalas, ar pavyks. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 17, 16:47)
Duos Dievas, nereiks. Pasivažinėjau dar. Kiek kartų užpypino ir jungiau avarinį neskaičiavau. Makaluojuos prie šviesoforų, kai pasukt reikia arba apsisukt ir nėr rodyklės. Porą k. sudariau gan avarines situacijas, ačiūdie, kiti ne tokie žiopliai. Nesuprantu aš ten kada man pravažiuot, jei pilna tų važiuotojų man iš dešinės.  unsure.gif
Apvaliau, bet vis tiek matos įbrėžimai ir juose dažo brūžiai. O ir, įtariu, menkas įlenkimas, atsiradęs irgi nuo manęs. Ir dar ant borto užvažiavau galu (vėl svetimam kieme).  doh.gif
Nu ką, susiplosiu jei reiks, ką dabar. Tikiuos nereiks bele kiek.  unsure.gif Nu o kaip man išmokt.  verysad.gif Instruktorių tai imsiu.
Bet aš atkakli buvau. Pasistačiau kiek tolėliau kieme, bet prisiparkavau galu tarp 2jų tačkių. Ir visai neblogai, nesakyčiau, kad šleivai. Ir mano abejos, ir jų durys atsidaro.  thumb_yello.gif
Ir tas tiesa, kai pavyksta apsispakajint, viskas ne taip blogai. Tik kad čia sėkmės reikalas, ar pavyks.  unsure.gif

Aišku,kad pavyks mirksiukas.gif negali amžinai nesisekti doh.gif
Atsakyti