Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

QUOTE(Night13 @ 2016 03 17, 16:47)
Duos Dievas, nereiks. Pasivažinėjau dar. Kiek kartų užpypino ir jungiau avarinį neskaičiavau. Makaluojuos prie šviesoforų, kai pasukt reikia arba apsisukt ir nėr rodyklės. Porą k. sudariau gan avarines situacijas, ačiūdie, kiti ne tokie žiopliai. Nesuprantu aš ten kada man pravažiuot, jei pilna tų važiuotojų man iš dešinės.  unsure.gif
Apvaliau, bet vis tiek matos įbrėžimai ir juose dažo brūžiai. O ir, įtariu, menkas įlenkimas, atsiradęs irgi nuo manęs. Ir dar ant borto užvažiavau galu (vėl svetimam kieme).  doh.gif
Nu ką, susiplosiu jei reiks, ką dabar. Tikiuos nereiks bele kiek.  unsure.gif Nu o kaip man išmokt.  verysad.gif Instruktorių tai imsiu.
Bet aš atkakli buvau. Pasistačiau kiek tolėliau kieme, bet prisiparkavau galu tarp 2jų tačkių. Ir visai neblogai, nesakyčiau, kad šleivai. Ir mano abejos, ir jų durys atsidaro.  thumb_yello.gif
Ir tas tiesa, kai pavyksta apsispakajint, viskas ne taip blogai. Tik kad čia sėkmės reikalas, ar pavyks.  unsure.gif

Jeigu matosi kiti dazai, uzvaryk nagu laku tokios spalvos, kokios masina ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2016 03 17, 08:15)
Mane taip įkvėpė Off-line vairavimo istorija, kad ir aš išlėksiu į gatves, tik prieš tai regėjimą susitvarkysiu. Teises turiu, išlaikytas prieš 15 metų, bet taip ir nevairavau.

Oho, aš kažką įkvėpiau bigsmile.gif Malonu, sakyčiau rolleyes.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 17, 12:18)
jeigu ką, tai kreipkis, tik aisku ne viesai sm  biggrin.gif  biggrin.gif

Šiaip paklausčiau, ar turi lavonų slėpimo patirties, bet pagalvojau, kad gal susilaikysiu biggrin.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 17, 11:07)
Turim nusikaltėlę, bendrininkaujam laugh.gif

Jo. Kažin, čia didesnis nusikaltimas už svetimus kursinius, ar ne hihihi.gif

QUOTE(Night13 @ 2016 03 17, 15:47)
Duos Dievas, nereiks. Pasivažinėjau dar. Kiek kartų užpypino ir jungiau avarinį neskaičiavau. Makaluojuos prie šviesoforų, kai pasukt reikia arba apsisukt ir nėr rodyklės. Porą k. sudariau gan avarines situacijas, ačiūdie, kiti ne tokie žiopliai. Nesuprantu aš ten kada man pravažiuot, jei pilna tų važiuotojų man iš dešinės.  unsure.gif
Apvaliau, bet vis tiek matos įbrėžimai ir juose dažo brūžiai. O ir, įtariu, menkas įlenkimas, atsiradęs irgi nuo manęs. Ir dar ant borto užvažiavau galu (vėl svetimam kieme).  doh.gif
Nu ką, susiplosiu jei reiks, ką dabar. Tikiuos nereiks bele kiek.  unsure.gif Nu o kaip man išmokt.  verysad.gif Instruktorių tai imsiu.
Bet aš atkakli buvau. Pasistačiau kiek tolėliau kieme, bet prisiparkavau galu tarp 2jų tačkių. Ir visai neblogai, nesakyčiau, kad šleivai. Ir mano abejos, ir jų durys atsidaro.  thumb_yello.gif
Ir tas tiesa, kai pavyksta apsispakajint, viskas ne taip blogai. Tik kad čia sėkmės reikalas, ar pavyks.  unsure.gif

Nelabai supratau, kokios ten problemos prie šviesoforo. Kai suki į kairę, tuo pačiu srautas iš kitos gatvės į tavo norimą pasukt gatvę dešinėn varo, ar kaip?

Bet šiaip - tikrai kamikadzė. Vietoj to, kad pasiimtų instruktorių su nuliu moralinės ir finansinės atsakomybės, ana išsinuomavo mašiną ir po tokios važinėjimo pertraukos pasileido Vilniaus gatvėmis ir kiemais biggrin.gif

Žinai, žiūriu į tave kaip į ekstremalų sportininką. Su tokia baiminga pagarba. Šaunuolė. Tavo atkaklumas tave išgelbės 4u.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 17, 16:47)
Jeigu matosi kiti dazai, uzvaryk nagu laku tokios spalvos, kokios masina  ax.gif  biggrin.gif

Konspektuojuos thumbup.gif
Atsakyti
Nidulia dingus.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 17 kovo 2016 - 20:53
QUOTE(off-line @ 2016 03 17, 20:05)
Konspektuojuos  thumbup.gif

Aš patirties jokios neturiu, bet esu kūrybinga asmenybė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 03 17, 20:05)
-Jo. Kažin, čia didesnis nusikaltimas už svetimus kursinius, ar ne  hihihi.gif
Nelabai supratau, kokios ten problemos prie šviesoforo. Kai suki į kairę, tuo pačiu srautas iš kitos gatvės į tavo norimą pasukt gatvę dešinėn varo, ar kaip?

--Bet šiaip - tikrai kamikadzė. Vietoj to, kad pasiimtų instruktorių su nuliu moralinės ir finansinės atsakomybės, ana išsinuomavo mašiną ir po tokios važinėjimo pertraukos pasileido Vilniaus gatvėmis ir kiemais  biggrin.gif

---Žinai, žiūriu į tave kaip į ekstremalų sportininką. Su tokia baiminga pagarba. Šaunuolė. Tavo atkaklumas tave išgelbės  4u.gif
Konspektuojuos  thumbup.gif

-ŽINOMA, KAD MANO DIDESNIS NUSIKALTIMAS. Aš tą visiškai nuoširdžiai pripažįstu. Kursinių nerašo šiaip - kažkas to prašo, yra paklausa. O čia svetimo turto gadinimas ir dar chuliganiškas pasprukimas iš įvykio vietos. Ne vienkartinis. Galit užmėtyt akmenimis. Jei kas įduos, gręsia teisių atėmimas.
Dėl srauto teisingai supratai.
Be to vakare pasivažinėjau į bažnyčią melstis. Tolokai. Teises pamiršau namie. Kai neradau piniginės jau nuvažiavus, pagalvojau, kad pofig. Vis tiek nesiseka. Viena bėda daugiau, ar mažiau. Nei nervinaus, nei kračiaus. Gal ratukai užvežė. Nes ir dabar spakaina.
--Jei nesibaigs blogiau, nei baigės (liksiu su teisėm, nereikės perlaikinėt ir t.t.), egoistiškai man atrodo, kad būsiu gavus geros patirties ir nudobus nesveikas baimes. Vėliau jau nebesikračiau ir tikrai stabiliau vairavau ir avarinio nebereikėjo, negesinėjau. Dabar tikiu, kad galiu vairuoti. Man to reikėjo. Kadais šėriau ir šėriau dvišimtinėm (dar litais) instruktorius, todėl man buvo svarbu pabandyt pačiai. Nuomota tai ne darbinė - atsiskaitėm ir bent dėl to ramu bus.
Šlykščiai pasielgiau su kažkieno turtu. Dėl to ėsiuos. Žinau, kad nieko rimto nepridirbau, bet tai gal tik man taip atrodo. Ieškoti gal jų kažkaip, nžn. Nes, kažin, ar ramiai gyvensiu.
---Aš linkus į ekstremalumus. Pvz., galiu šokt parašiutu (ir esu šokus). Po to matavaus tiltus be parašiuto. Kol kas nešokau.
Keista, kad vairavimo bijojau. Daugiau neturėsiu baimės. Įsitikinau, kad ir vienai važiuojant žmogų nudaužti nėr taip paprasta.
Atsakyti
Sveikos,visos cia jus fainos 4u.gif
Norejau parasyt savo sita rasineli tom kurios man parase I AZ,bet nusprendziau parasyt cia,gal kuriom atrodys kvaila,o gal kurios paskaitys ir nuspres pabandyt irgi. Bet tik nepradekit saipytis prasau,jei manot ,kad tai psichines pezalai apeikit,o jei manot,kad nieks per galva netrenks ir pabandyt issiaiskint verta taip ir padarykit ax.gif
Kolkas nusprendziau but be vaistu,nes atkapsciau mintyse savo metus trukusia psichologine kova su savim ir surisau kai kuriuos veiksnius kurie mane paskatino pasidomet placiau.
Paprasiau kraujo tyrimu,man jie cia daromi kazkur kas 3 menesius,nes vis buvo ieskoma,kodel as be jegu,mieguista,raumenu skausmai ir ttt, dabar isprasiau ,kad padarytu,skydliaukei,ir viskam kas imanoma,o paemus ju atsakyma sedejau studijavau internete ir atradau,kad dauguma ko mano organizme mazai(prie ribos) gali ir sukelt depresija. O tai yra skydliaukes veikla,vitaminas D,per daug gelezies ir ttt. Pasiemiau kopijas visu man darytu kraujo tyrimu per paskutinius 2 metus ir googlinau.
Skaitydama ir ieskodama pagalbos sau padariau isvada,kad labia patogu turet jiems depresiniu zmoniu su visokiais nerimo,baimes ir tt sindromasi,nes giliau pakapscius paaiskeja,kad tai dazniausia organizmo sutirkimas,kai truksta kazkokios medziagos ir idejus darbo ir pastangu galima zmogui padet paprasciausiais vitaminais ar hormonais,bet tai kainuoja daug laiko ir reikia sveikatos sistemai investuot daug pinigu I ta viena pacienta,kad issiaiskint ko butent jo organizmui truksta.Pigiau ir greiciau israsyt antidepresantu,ar skirt pokalbi su psichologu,o juo labiau dauguma visa si gydyma renkasi privaciai ir valstybem tai tik I nauda. Juk viskas matuojama isvedus vidurki,bet mes juk kiekvienas individualus organizmas. Pvz norma '' thyroid'' nzn kaip lietuviskai ,tai tyrimas skydliaukes veiklai yra 0.34-5 ,o pvz pas mane 0,5, bet nieks jokiu veiksmu nesiema nes as pataikau I norma,o kokia garantija,kad visgi toks zemas skaicius man tikrai gerai,jei as jau turiu simptomus kurie istikro atitinka skydliaukes veiklos sutrikimams(vienas is ju depresija). Pvz gelezies norma yra 32,o pas mane ji virsija beveik dvigubai ta norma. Zodziu giliau pasikapscius atradau,kad yra dar toks vitaminas b3 (niacinas) arba dar kitaip nikotino rugstis,kurio trukumas irgi sukelia depresija,mieguistuma,nuovargi,nerima,raumenu skausmus , as kaip tik pries pora menesiu meciau rukyt ir be vaistu negalejau issilaikyt daugiau kaip pora valandu neuzmigus,bet sestadieni pradejau rukyt ir nusipirkau niacin(vit b3) ir nuo pirmadienio nebuvo nei karto,kad uzmikciau dienos metu,o vaistu jokiu nebegeriu.
Aisku tai tik mano teorijos ir kapstymasis,bet manau racijos tame yra,juk negali is niekur nieko veikliam zmogui,kuris neturejo jokio gilaus streso(mirtis,isdavyste ir tt) staiga issivystyt depresija be priezasties,mano logika nesa,kad tai kazkokio organo trigdzius,ale trumpas sujungimas. Tai jei pabandyt atrast ko butent tam organizmui pradejo trukt gal istiesu galima ir apseit be jokiu stipresniu vaistu. Arba vaistai skiriami pakelt serotonino kiekiui gali but duodami laikinai,kad issiaiskint ko buten zmogui truksta,kad serotoninas ir treptopam pradetu vel gamintis naturaliai. O gal jum lietuvoje prie israsomu antidepresantu ir skiria visapusiska gydyma,kraujo tyrimus,vitaminu atsatatyma,dietos plana ir ttt ? Ir tik man cia tokia atrodo naujove atrasta smile.gif Dar man atradimas ,kad sportas-judejimas didina serotonino kieki,o juk dabar zmones vis maziau juda ir depresiniu darosi vis daugiau.

Tai va merginos surasiau rasineli ir daugiau I sita tema neuzeisiu, jum visom palinkesiu sekmes,sveikatos ir kuo daugiau pozityvo 4u.gif
Atsakyti
Mergos,kas man galit paaiskint kaip su 7 troleibusu arba kuriuo kitu pasiekt mindaugo maxima.?nesigaudau!beveik valanda studijavau zemelapi ir nusprendziau dzin,netandu ir neinu.ten darbo pokalbis...
Atsakyti
Teisybė visa tai, bet man atrodo, kad čia labiau galioja lengvesnio tipo (ar kaip pavadint) depresijoms. Sportas, vitaminai ir pan. Na nes aš neatsistačiau niekaip, tik grimzdau. Tiesa, negaliu sakyt, kad tokios jau visai neobjektyvios priežastys mano atveju.
Kraujo tyrimų tam tikslui nedaro. Gal reikia prašyt, nžn. Ir nemokamus psichologus kažkam skiria, kažkam ne. Psichoterapeutus ar psichologus ir LT žmonės labiau renkas privačius. Dar yra visokios grupinės terapijos, meno terapijos. Kai smarkiai čiuožteli stogas, siūlo ligoninę.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 18, 00:31)
Mergos,kas man galit paaiskint kaip su 7 troleibusu arba kuriuo kitu pasiekt mindaugo maxima.?nesigaudau!beveik valanda studijavau zemelapi ir nusprendziau dzin,netandu ir neinu.ten darbo pokalbis...

Nuo Ševčenkos stotelės reikia truputį paeit. Švitrigailos gatve (sustoja Ševčenkos g.). Nepamenu kokia tavo stotelė. 3G, pvz., važiuoja.
Papildyta:
Nidulia, rimtai, kaip tu, kaip šuo? verysad.gif

Reikia stabdyt ir man tas rašliavas SM. Pykdau tik žmones. Ir šiaip. Depresėlis nors nepasitraukė, bet nėr toks, kad paslika gulėčiau.
Atsakyti
man, kadangi, buvo daryti visi imanomi tyrimai. pradedant banaliais kraujo, zarnu rijimais, vidaus organu echo, baigiant galvos scanu. ir prieita isvados, kad sveikas arklys yra psichas. ties tuom ir apsistojo.

dabar neapsisprendziu ar "priimt" save(?) tokia kokia esu, ar laukt vezio (ar si liga nedazniau psichiniams pasireiskia? - is vienos puses butu big relief, is kitos such a failure - nes savizudybe vertinga atrodo tik neitakota tokiu banaliu life threatening situaciju).
Atsakyti
Ryju juodą šokoladą,užsigerdama arbata " saldžių sapnų"
Tik nixuja jie nesaldūs!Saldus tik šokoladas

Atsakyti
Kaip neišprotėt,kaip neišprotėt,kaip neišprotėt,kaip neišprotėt....
Atsakyti