Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(vaidastep @ 2016 03 20, 15:29)

Ar išdygo tie snukučiai?

Va bigsmile.gif Patys mažiausi. Kiti jau daug didesni

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2016 03 20, 16:29)
Tu tik nepamiršk kelt nuotraukas savo augintiniu mirksiukas.gif ,aš sarašiuka pasidarysiu ,vat tada jau galesi kalbet kad per daug noriu lotuliukas.gif

Ar išdygo tie snukučiai? Pas mane Jersy devil issikale po kokiu dvieju savaičiu be galvos  doh.gif o taip norejau juos išbandyt  rolleyes.gif O Erosai kažkokie paturbinti  blink.gif išdygo su trim pirmaisiais lapeliais ir antrus tris augina biggrin.gif

Erosai ir pas mane trilapiai, orange rus is trecio atsejimo abi seklos sudygo, dar sumasciau ,kad man reik Miciko drambliu ,tai 1 sekliuke ingrudau,tikiuos vietoj drambliu verbliudai neuzaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau baigiau pomidorų sėją. Sėklas išnešiau, kad nekiltų noras dar ką nors atsėti ar pasėti:) O man nedygo Mazarinis iš rusiško pokelio, tada pasėjau visas likusias sėklas ir labai greitai, per 3 dienas sudygo keturios. Dabar vyksta vyresnių persodinimas, dėžutėmis užimamas plotas namuose katastrofiškai plečiasi, gavosi galinga lysvė šalia didelių langų, o persodinti prašosi dar daug pomidoriukų, šaknelės staigiai perauga vazonėlius, gal dėl to, kad laistau iš apačios. Stebiu, kaip pomidorai džiaugiasi saule, lapeliai net virpa.
Atsakyti
Namų lysvės dalis smile.gif
user posted image
Didėja plotas ir suprantu, kad visko jau dirtinai neapšviesiu.
Lempos lieka mažiukams.
user posted image
Atsakyti
Miciko, as auginau Santasian. Tokios cherry sluvukes (cio cio san, su jais palygint, milzinai). Odele ju kieta, valgymui man nepatiko, bet visai gerai suejo i stiklainiukus. Tik tam reikalui juos auginciau. Ir labai smulkeja.
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 03 20, 15:13)
Skaitydama, lyg užtikau, kad oranžinė širdis, bet gražiau už lapės snukį kaži ar sugalvosi smile.gif

http://www.tomat-pom....html#msg432306

Kažkur buvo pačios "tomatinka" paliudijimas, kad trijų pomidoriukų vaizdas sudėliojus taip priminė laputę, kad praminė juokais "snapu", o tas pavadinimas ėmė ir prilipo. Iš pradžių tai buvo ne veislės, o tik fotovaizdelio pavainimas.
Atsakyti
Gal žinot kur gauti tokių sėklų CorianneF1 g.gif
Atsakyti
Matau pas Chiro parašyta Velmoža(Budionovka). Šiemet auginsiu Velmožą iš Loretos ir Budionovką iš MiSole. Pati pamatysiu, ar tai tas pats, ar ne.

MiSole, tavo sėklos sudygo puikiai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2016 03 20, 20:50)
Gal žinot kur gauti tokių sėklų CorianneF1  g.gif

Praeitais metais pirkau iš e-seklos.lt., auginau, beveik nesiskyrė nuo pomidorų veislės Giulietta smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, pomidorų augintojos smile.gif Ateinu su tokiu klausimu. Kada galima pomidorų daigus iš daigyklų perkelti į didesnius indelius? Jau yra tikrieji lapeliai, bet dar labai mažai, mažesni už skilčialapius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 03 20, 21:01)
MiSole, tavo sėklos sudygo puikiai aciuks.gif

Super clap.gif Truputį nervinausi, kad galbūt nedaigios sėklos iškeliavo, dabar ramu smile.gif Man iš pagrindinės sėjos kovo 12 neišdygo Medovyj spas (pernai dygo be problemų), Blue ir Pink Accordion (sėju pirmąkart), visos originalios... vakar atsėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2016 03 20, 21:05)
Kada galima pomidorų daigus iš daigyklų perkelti į didesnius indelius? Jau yra tikrieji lapeliai, bet dar labai mažai, mažesni už skilčialapius  ax.gif

Galit perkelinėt smile.gif
Atsakyti