QUOTE(žollia @ 2016 03 21, 21:15)
Labas vakaras.
Noriu paklausti. Aš vermikulitą sumaišiau su substratu ir į jį persodinau daigelius. Pas jus matau paviršiuje užpiltą. Ar man dar papildomai užbert ant paviršiaus?
Labu, vakar mačiau kl,. bet negalėjau atsakyt, vis su forumu bėdos nerodo pusl. normaliai.
Aš darau taip, perlitą- į gruntą, ant viršaus nedaug vermikulito arba cinamono, ar išplauto iškaitinto upės smėliuko. Jei dėl substrato kokybės neabejojate, jame nėra užkrato, ir nelinkusi perlieti, tai paviršiaus išvis nebūtina kažkuo barstyti. Kadangi branginu labai daigus, tai lepinu..
Dėl numestų daigelių, mano keletą irgi mažius numetė, bet kiekvienas indelis buvo su plėvele ir dar bedygstančia sėkla, tai didelės bėdos nepridarė..Auginant mažus smalsius vaikus, turint kačių, šuniukų, ar šiaip namiškių, kurie eidami nieko aplink nepastebi..daigus tenka dėti tokioje vietoje, kur mažiausiai gali kas nutikti..Jei jau nėra išeities , ir tenka dėti..pavojingoje vietoje- tai jau saugau kaip savo akį..

Aplink pristūmiu kokį fotelį, bet vis tiek - ta vieta tampa traukos centru
Tai mergaitės kokia kritinė temperatūra pomidorų grūdinimui daigų stadijoje, kad nemėlynuotų, o grūdinimui būtų pats tas? Ir pradėt reik po truputį, ar galim ar iškarto kokiai 6-8val. palikti? Ir grūdinti noriu, tačiau nenoriu, kad sutriktų augimas, jei pašaltų.Balkone +10
..