Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(sypt @ 2016 04 01, 16:44)
Uzsimaniau Nektarino, Bush Beefsteak,Afonskije greek Dometa,lida ukrainka, Delicious, Blac plum cernosliv,Serdce tibeta,relikvija iz Ussuriska, purpurnaja strast, Zlatava, Neves azorean red, Trapeza Vliublionnyx,Arbuzik,Principe Borrghese, sangela.Gal kuri is jusu ka nors is paminetu auginote ir galit pasakyt savo nuomone?  4u.gif

neauginau, bet savo nuomonę pasakyt galiu. Kiek pamenu, kažkam jau vietos šiltnamy nebuvo ir toms veislėms, kurios rankose buvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 04 01, 17:11)
neauginau, bet savo nuomonę pasakyt galiu. Kiek pamenu, kažkam jau vietos šiltnamy nebuvo  ir toms veislėms, kurios rankose buvo  cool.gif

telpa visi, tik galvojau ir laukinius siltnamin susikist, kadangi laukiniai lauke -viskas gerai. Saintlina gera atminti turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 04 01, 16:07)
O as tai su Sinij vargstu  biggrin.gif  2 kartus atsedinejau, vienas isdygo... kotas su sekla virsuj  blink.gif  2 savaites sedi kaip ikastas su kepure, siandien nervai man neislaike nulupau ta kepure. Dievuliau stovi indeli kotas susitraukes, skilclapiu beveik ner, ale gyvas.sakau gal kaip nors isgyvens g.gif Labai jau melyno pomidoro norejau.

Tas pats.nezinau,ar turesiu.ir miadovy spas labai ilgai man dygo.
Pagirtina-pirmos sejos pirmi prasikale miciko drambliai.netikejau,kad dideli greit islys
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 04 01, 16:07)
O as tai su Sinij vargstu  biggrin.gif

pas mane jis irgi vienas iš 2 kolkas išlindo, kaip ir vorlon, eros tik vienas dar bando lyst, japoninis oranžinis triufelis nei vienas nelenda, rot ir plombyras irgi kažko laukia, na yra nemažai kas po vieną dar tik išlindo
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 04 01, 16:56)

Tad greičiausiai dygimas ne nuo veislės priklauso.

Tikriausiai. Ypač priklauso dygimas, nuo to kas sėklas siuntė biggrin.gif Pas mane puikiai dygo ir Gonziko, ir kitų atsiųstos sėklos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 04 01, 16:56)

Pastebėjau, kad pas mane paskutiniai sudygo Gonziko dryžikai. Bet ir Gonziko siųsti Eros buvo vieni iš paskutiniųjų toje sėjoje.  Todėl nusprendžiau, kad pas Gonziką laikymo sąlygos buvo kažkokios kitokios negu pas visus kitus. Gal sausiau ar šalčiau, nežinau.
Bet sudygo galiausiai visi gražiai ir sėkmingai auga  thumbup.gif  thumbup.gif Tai ir svarbiausia. Ačiū Gonzikui.

g.gif penktadienį prieš Velykas pasėjau ....ir dryžiai ir erosai jau kilpas iškišę...sėklas,kai išdžiūva,laikau sausai,net ir per žiemą tupi nekūrenamoj verandoj...nei vienais metais nepavedė,visad sudygsta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 04 01, 19:56)
g.gif   penktadienį prieš Velykas pasėjau ....ir dryžiai ir erosai jau kilpas iškišę...sėklas,kai išdžiūva,laikau sausai,net ir per žiemą tupi nekūrenamoj verandoj...nei vienais metais nepavedė,visad sudygsta wub.gif

Taip, tikrai sudygo visi alei vienas. Tada nežinau, kodėl anie sugygo paskutiniai. Nes jeigu šaltai, tai drėgmės tikrai neturėtų būti labai didelis stygius. Gal šiaip - užsimanė ir sudygo vėliau bigsmile.gif 4u.gif Labai ilgai nerimavau dėl dryžikų. Galvoju, bus gėda... Prašiau, prašiau ir nesugebėjau sudaigint blush2.gif blush2.gif Ir gaila, nes labai jau aš jų noriu.
Bet dabar auga gražiai, tikiuosi labai greitai pasivys visus kitus.

----

Tik dabar daspirotėjau, kad gal sėklų dygimas priklauso ne nuo to, kas siunčia, o nuo to kas gauna unsure.gif biggrin.gif ... Va todėl ir sudygo man vėliau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 01 balandžio 2016 - 20:20
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 04 01, 21:09)

Tik dabar daspirotėjau, kad gal sėklų dygimas priklauso ne nuo to, kas siunčia, o nuo to kas gauna  unsure.gif  biggrin.gif ... Va todėl ir sudygo man vėliau  blink.gif

Auksinis svogūnas šiandien Jūsų first.gif biggrin.gif

Pas mane vienas vazoninis Aztek išdygo po mėnesio, pirktinis, visos sėklos toj pačioj dežukėj smile.gif
Atsakyti
Pomidorai seti vienu metu, bet ypac dydziu issiskiria 2 veisles Sacharnyj Gigant ir limonyj gigant - sprindzio dydzio , o kiti ivairus vieni didesni, kiti mazesni. Dar beziurinedama nusukau Skariui galva, malinovka nutrenkiau ant zemes, nu pypiec netikele blink.gif blush-anim-cl.gif2:Pukis grazus, glostyt norisi ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypt: 01 balandžio 2016 - 20:48
miergai, dryžių gi nepasėjau doh.gif doh.gif doh.gif jetai jetau- kaip aš be jų!!!! drambliai buvę nebuvę- pargrįš, ale dryžikai nesėti- vajetau kokis apsileidimas- reiks ištaisyt klaidą
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 04 01, 21:37)
miergai, dryžių gi nepasėjau doh.gif  doh.gif  doh.gif jetai jetau- kaip aš be jų!!!! drambliai buvę nebuvę- pargrįš, ale dryžikai nesėti- vajetau kokis apsileidimas- reiks ištaisyt klaidą
Marmaladai, pabusk, jau pavasaris lotuliukas.gif Kazkokia tu labai issiblaskius, tai vienu pomiku nerandi, kitu nepaseji... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 04 01, 21:09)
Tik dabar daspirotėjau, kad gal sėklų dygimas priklauso ne nuo to, kas siunčia, o nuo to kas gauna  unsure.gif  biggrin.gif

Geniali išvada thumbup.gif į pirmą temos puslapį thumbup.gif
Atsakyti