Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

sveikos,

buciau dekinga, jei pasakytumet kada pagal menuli palanku pikiuoti pomidorus siom dienom?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 04 04, 16:01)
sveikos,

buciau dekinga, jei pasakytumet kada pagal menuli palanku pikiuoti pomidorus siom dienom?
4u.gif

Visumoj, jei daigeliai jau tvirti, tai mėnulis neturi įtakos tam. drinks_cheers.gif Čia žiūrėti reikia, kai sėjama, o persodinant-bet kuri diena tinkama drinks_cheers.gif Dabar tik žiūrėkit, kad saulutė yra, ir augalui reikia daugiau vietos sėkmingam plėtojimuisi. Nes jei tikėti prietarais, tai ši savaitė visai nesėkminga: šiandien kirminų diena(o aš einu persodinti našlaičių biggrin.gif ), o paskui jaunas mėnuo stoja, kada per jį, tipo, tik pjauti ir rauti viską galima.
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2016 04 02, 22:37)
Skani, primena jabloko izumrudnojie.

tu čia apie tuos apkasinius kriaušiukus?jei taip,parašyk man laiškelį....turiu
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 04 04, 16:42)
tu čia apie tuos apkasinius kriaušiukus?jei taip,parašyk man laiškelį....turiu

Iš tikrųjų nei nežinau ar čia apkasiniai smile.gif Gavau kaip Grūša izumrudnaja.
Ačiū už pasiūlymą, jau viena forumietė pasiūlė pagelbėti smile.gif
Atsakyti
šiemet mano vėlyvi daigai...dar tik pirmi lapikai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 balandžio 2016 - 07:41
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 04 04, 16:33)
Visumoj, jei daigeliai jau tvirti, tai mėnulis neturi įtakos tam. drinks_cheers.gif Čia žiūrėti reikia, kai sėjama, o persodinant-bet kuri diena tinkama drinks_cheers.gif Dabar tik žiūrėkit, kad saulutė yra, ir augalui reikia daugiau vietos sėkmingam plėtojimuisi. Nes jei tikėti prietarais, tai ši savaitė visai nesėkminga: šiandien kirminų diena(o aš einu persodinti našlaičių biggrin.gif ), o paskui jaunas mėnuo stoja, kada per jį, tipo, tik pjauti ir rauti viską galima.

O aš ne į temą blush2.gif
o į ką pikiuojat našlaites???? aš irgi pasisėjau į indelį, bet nžn kur dabar jas dėti??? ar į šiltnamį ar į indelius išpikiuoti???
Pomidorai ankstesi jau apie sprindį... o likusieji pusiau tokie....
Atsakyti
Laba,

Mergaites, o kokiu atstumu sodinat siltnamy pomidorus, paprikos ir pomidorai ant palanges auga (pirmi metai), siltnamis (3*6) jau greit bus konstruojamas, bet kiek daigu kazin tilps, neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2016 04 05, 10:17)
Laba,

Mergaites, o kokiu atstumu sodinat siltnamy pomidorus, paprikos ir pomidorai ant palanges auga (pirmi metai), siltnamis (3*6) jau greit bus konstruojamas, bet kiek daigu kazin tilps, neisivaizduoju  g.gif

1 temos psl. yra patarimai
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2016 04 05, 10:17)
Laba,

Mergaites, o kokiu atstumu sodinat siltnamy pomidorus, paprikos ir pomidorai ant palanges auga (pirmi metai), siltnamis (3*6) jau greit bus konstruojamas, bet kiek daigu kazin tilps, neisivaizduoju  g.gif

Man į tokį šiltnamį telpa 38-40 pomidorų. Sodinu kas 60cm, bet geriau patiktų kas 70cm, kas antrą auginu dviem stiebais. Paprikas ir kitokius žemaūgius sodinu pakrašty prie plėvelės.
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2016 04 05, 10:04)
O aš ne į temą blush2.gif
o į ką pikiuojat našlaites???? aš irgi pasisėjau į indelį, bet nžn kur dabar jas dėti??? ar į šiltnamį ar į indelius išpikiuoti???
Pomidorai ankstesi jau apie sprindį... o likusieji pusiau tokie....

Aš į indelius ir į šiltnamį. biggrin.gif Ir mano jau žydi biggrin.gif
Pomidorai mano irgi per gerą sprindį, nepergyvenu, lai tik ramiai auga, šiltnamyje sodinsiu vis tiek tik apie gegužės vidurį, kai praeis visos šalnos.
Atsakyti
dekui 4u.gif
Atsakyti
Planuoju pomidorų daigus pienu-vandens-jodo mišiniu. Gal kas iš purškiančių žinot, kaip į šią procedūrą sureguotų paprikos? Daigai pas mane vienoje dėžėje supakuoti nešiojimui - tai man būtų patogu visus tuo pienu nupurkšti. Kitaip teks po vieną daigą traukalioti pomidorus.
Ačiū iš anksto, jei kas patarsit.
Atsakyti