QUOTE(Chiro @ 2016 03 17, 17:38)
Koks čia vargas - rojus.

Vyras vaikšto aplink mano padėklus ir jaudinasi, ar tik ne permažai pasodinau.

Siūlo dėl visa ko dar pasėt
Auksas, ne vyras.
Papildyta:
QUOTE(Chiro @ 2016 03 17, 19:06)
Tai kad ne kažin kas pasikeis, - tik vietoj nevalgomų marmande, betaliuksų, moneymeikeriu ir tipo raisų, dabar bus gražūs ir valgomi

Aš tą rojų gi jau 4 metus turiu

Nėr ten ką veikti - ryte valandėlę, kitą, paskui deginies prie baseino, ir vakare valandėlę, jei reikia.
Papildyta:
Mergaitės gal neperskaitė, kad jau keturis metus tiek augini, jei nuovargiu gąsdina...
Papildyta:
QUOTE(Chiro @ 2016 03 17, 20:21)
kas gali išmatuot smegenų orgazmą, kai anksti ryte, su antru puodeliu kavos ir mylimu vyru, besiruošiančių į darbą, išsimaudai baseine ir nueini apžiūrėt ūkio. Abiem įdomu,kur žiedelis prasiskleidė,o kur jau pomidoriukas matosi...o kai jie pradeda įgaudinėti formą ir spalvą....

O šiais metais prisideda dar vienas momentas - degustavimas, nes anų aš beveik nevalgydavau. Va, ką tik vyras pasakė, kad pasėčiau dar vieną Lotaringijos gražuolę - graži jinai jam labai
http://sadik45.ru/Š»...
Nugi sakau, auksas...
Brangule, neimk į kepenis, kad kas šydijasi. Va forume tomat-pomidor po 300 veislių mergičkės sėja, tai kitos tik pavydi.
Ir, pamenu, dėl Evereto spaudimą užsišokdinai. Paimk kokią vyno taurę, ir nusramink: gavau, sėjau, auga... Jei nudaigočiau - tai tikrai ir kitos mergytės jau turės.