Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Chiro @ 2016 03 17, 21:19)
Kadangi hibridų neauginsiu, tai gal ir derlius nebus, kaip saintlinos foto smile.gif .

o pas mane ir ne hibridai neblogai dera nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiro @ 2016 03 17, 19:43)
Visų po vieną šiems metams -  87  smile.gif  Gal kai kurie po du. Negi čia visos po 20 vienetų augina, kad taip stebina toks nekaltas kiekis?  smile.gif

o kiek štukų gavosi?
Manęs nestebina, aš šiemet tik iki 90 vnt sugebėjau sumažint biggrin.gif Nors puikiai prisimenu, kaip rudeniop burnojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 03 17, 21:57)
o pas mane ir ne hibridai neblogai dera  nail.gif
Papildyta:
o kiek  štukų gavosi?
Manęs nestebina, aš šiemet tik iki 90 vnt sugebėjau sumažint  biggrin.gif  Nors puikiai prisimenu, kaip rudeniop burnojau  biggrin.gif

Aš prie tavęs nesilyginu biggrin.gif . Neįsivaizduoju, kokiems dievams ir ką reikia aukoti, kad turėti tokius vaizdus šiltnamyje rolleyes.gif

Nežinau, kiek finale gausis, - manau apie 100, ar keliais daugiau. Pasėjau visų po vieną ir kai kurių po du-tris. Ir kaip tyčia visi sudygo ir gražiai sau auga smile.gif
Tai vat ir nelabai suprantu, kuri čia vieta taip stebina g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiro: 17 kovo 2016 - 22:19
QUOTE(Chiro @ 2016 03 17, 22:17)
Aš prie tavęs nesilyginu biggrin.gif

Nežinau, kiek finale gausis, -  manau apie 100, ar keliais daugiau.

tu mane dar ir pralenksi smile.gif

tai visai normaliai tu čia auginsi. Tik vis tiek įdomu, kaip vasaros pabaigoj tau jie atrodys biggrin.gif Pavasarį ir vasarą ir aš prie jų medituoju, ale kai kai anie masiškai nokt pradeda..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 03 17, 22:25)

tai visai normaliai tu čia auginsi. Tik vis tiek įdomu, kaip vasaros pabaigoj tau jie atrodys  biggrin.gif Pavasarį ir vasarą ir aš prie jų medituoju, ale kai kai anie masiškai nokt pradeda..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif TADA IR PRASIDEDA...psio ,užtenka,paskutiniai metai...ir kam jų tiek sodinau.......
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 03 17, 22:25)
tu mane dar ir pralenksi smile.gif

tai visai normaliai tu čia auginsi. Tik vis tiek įdomu, kaip vasaros pabaigoj tau jie atrodys  biggrin.gif Pavasarį ir vasarą ir aš prie jų medituoju, ale kai kai anie masiškai nokt pradeda..

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 17, 22:28)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif TADA IR PRASIDEDA...psio ,užtenka,paskutiniai metai...ir kam jų tiek sodinau.......

Pažiūrėsiu, kaip ten bus smile.gif Nekažiką ir veikiu - pavirsių,jei bus ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 03 17, 20:23)
Kazkodel manau, kad tu meluoji  g.gif Susiskaiciavau saviskius gavosi 80 veisliu ir hibridu.dar kazkur apie 10 vesliuku nesudygo, jei netingesiu bandysiu atsiseti.

7 skirtingi pavadinimai po 3 sėklas, beveik du trečdalius daigų ir išmesiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 03 17, 22:58)
7 skirtingi pavadinimai po 3 sėklas, beveik du trečdalius daigų ir išmesiu  tongue.gif

Trenkta kažkokia ... unsure.gif

Man mažiau šimto nesigauna schmoll.gif Veislių irgi panašiai kaip pas Chiro.Tik kas juos prižiūrės da neišsiaiškinau,nėr savanorių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 03 17, 17:38)
Koks čia vargas - rojus. wub.gif  Vyras vaikšto aplink mano padėklus ir jaudinasi, ar tik ne permažai pasodinau.  biggrin.gif  Siūlo dėl visa ko dar pasėt  biggrin.gif

Auksas, ne vyras.
Papildyta:
QUOTE(Chiro @ 2016 03 17, 19:06)
Tai kad ne kažin kas pasikeis, -  tik vietoj nevalgomų marmande, betaliuksų, moneymeikeriu ir tipo raisų, dabar bus gražūs ir valgomi  smile.gif Aš tą rojų gi jau 4 metus turiu  biggrin.gif Nėr ten ką veikti - ryte valandėlę, kitą, paskui deginies prie baseino, ir vakare valandėlę, jei reikia.  smile.gif
Papildyta:

Mergaitės gal neperskaitė, kad jau keturis metus tiek augini, jei nuovargiu gąsdina...

Papildyta:
QUOTE(Chiro @ 2016 03 17, 20:21)
kas gali išmatuot smegenų orgazmą, kai anksti ryte, su antru puodeliu kavos ir mylimu vyru, besiruošiančių į darbą, išsimaudai baseine ir nueini apžiūrėt ūkio. Abiem įdomu,kur žiedelis prasiskleidė,o kur jau pomidoriukas matosi...o kai jie pradeda įgaudinėti formą ir spalvą.... wub.gif O šiais metais prisideda dar vienas momentas - degustavimas, nes anų aš beveik nevalgydavau. Va, ką tik vyras pasakė, kad pasėčiau dar vieną Lotaringijos gražuolę - graži jinai jam labai biggrin.gif

http://sadik45.ru/Š»...

Nugi sakau, auksas...

Brangule, neimk į kepenis, kad kas šydijasi. Va forume tomat-pomidor po 300 veislių mergičkės sėja, tai kitos tik pavydi.

Ir, pamenu, dėl Evereto spaudimą užsišokdinai. Paimk kokią vyno taurę, ir nusramink: gavau, sėjau, auga... Jei nudaigočiau - tai tikrai ir kitos mergytės jau turės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugmanta: 17 kovo 2016 - 23:57
QUOTE(Daugmanta @ 2016 03 17, 23:52)
Auksas, ne vyras.
Papildyta:

Mergaitės gal neperskaitė, kad jau keturis metus tiek augini, jei nuovargiu gąsdina...

Papildyta:

Nugi sakau, auksas...

biggrin.gif Nu tu gi matei jį smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Daugmanta @ 2016 03 17, 23:52)

Brangule, neimk į kepenis, kad kas šydijasi. Va forume tomat-pomidor po 300 veislių mergičkės sėja, tai kitos tik pavydi.

Ir, pamenu, dėl Evereto spaudimą užsišokdinai. Paimk kokią vyno taurę, ir nusramink: gavau, sėjau, auga... Jei nudaigočiau - tai tikrai ir kitos mergytės jau turės.

Į kepenis neimu, tik keistas toks stebėjimasis, lyg čia būtų keli tūkstančiai biggrin.gif Man pusdienis Vilniuje, net neprilygsta savaitei darže be poilsio biggrin.gif čia kaip kam smile.gif

O Everetas auga, kolkas viskas jam gerai, ir net tikrus lapukus leidžia wub.gif
Atsakyti
Nu matai, šaunu, bus Everetų. Manasis lėtai, bet sudygo...
Tavo dovanėlės jau žaliuoja 4u.gif

Buvau pas kai kurių sėklų "mamą". Pasirodo, ten ne Striped stufer, O Gogošary Polosatyj. Atleisk, sakiau gi, pavadinims numirko blush2.gif
Ir dar: Indigo Rose, Blue Beauty gerai tęsė mezgimą vėlų rudenį.

O aš mieste (gimtajame) savaitę teištveriu ir imu sodybą sapnuoti...
Ai, tiesa, aš jau 90 veislių susėjau tongue.gif Planuoju iš viso augint indukuose 120. Bet dar koks 100 veislių nesėtų lieka. Gailiausia nemėgintų, bet ir kai kurios numylėtinės netilpo... Sėsiu tiesiai gruntan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugmanta: 18 kovo 2016 - 00:28
QUOTE(Daugmanta @ 2016 03 18, 00:12)

Buvau pas kai kurių sėklų "mamą". Pasirodo, ten ne Striped stufer, O Gogošary Polosatyj. Atleisk, sakiau gi, pavadinims numirko blush2.gif
Ir dar: Indigo Rose, Blue Beauty gerai tęsė mezgimą vėlų rudenį.

Bet atrodo tai jie identiškai. Galimas daiktas, kad gal ir ta pati veislė smile.gif Nu bet, aišku, aš kolkas ne ekspertas - auginsim tai, kas yra biggrin.gif

Blue Beauty turbūt vienintelis daigas, kuris labai varganai, lyginant su kitais, auga. Nu bet tikiuosi, kad, pasirodžius saulei, atgis ir šita gražuolė biggrin.gif Nes Lotaringijos gražuolė, tai kaip liepa kokia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daugmanta @ 2016 03 18, 00:12)
Gailiausia nemėgintų, bet ir kai kurios numylėtinės netilpo... Sėsiu tiesiai gruntan.

Ir kurių nesutalpinai? mirksiukas.gif

Tiesiai į gruntą - kažkas iš fantastikos. Aišku, tie, kur patys pasisėja po žiemos, puikiai išauga, bet gi labai vėlai.

Beje, iš Lenkijos atsivežiau Juodąjį Princą - nereik? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 03 18, 00:29)
Blue Beauty turbūt vienintelis daigas, kuris labai varganai, lyginant su kitais,  auga. Nu bet tikiuosi, kad, pasirodžius saulei, atgis ir šita gražuolė biggrin.gif

Aha, jau skaičiau anksčiau. Persėtum... Nes pas mane tarp pirmųjų sudygo. Aš visų po tris- keturias sėkliukes sėju, tai net raut gaila, kokia graži blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiro @ 2016 03 18, 00:33)
Ir kurių nesutalpinai?  mirksiukas.gif

Tiesiai į gruntą -  kažkas iš fantastikos. Aišku, tie, kur patys pasisėja po žiemos, puikiai išauga, bet gi labai vėlai.

Beje, iš Lenkijos atsivežiau Juodąjį Princą - nereik?  bigsmile.gif

Aha, irgi mačiau. Nu taigi turiu tavo senobinį (ir labai džiaugiuosi). Juk jis adaptuotas thumbup.gif

Tai į gruntą - kad bent vieną vaisių paragaut, susirinkt jau savų stambių ir šviežių sėklų krūvikę (pameni, kiek Hillbilio iš vieno vaisiaus buvo? Net auksinis vyras juokėsi)

O pagrindiniam derliui - tie iš indukų.

Kas netilpo? blush2.gif blush2.gif blush2.gif Tas, į ką jau per tris metus atsižiūrėjau. Bet dūsauju. Gal dar ir pasėsiu.
O iš naujų - peniai visoki, ankstyvukai raudoni (kurių kalnus turiu atrinktų mylimų), po skaitymų nustatytos kaip itin vėlyvos veislės (Raiskoje naslaždenije ir pan.) Bet tikriausiai kitąmet susėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugmanta: 18 kovo 2016 - 00:45