Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Chiro @ 2016 03 18, 11:04)
Tu, turbūt, nedažnas atvejis, arba susirgai "iš mados" smile.gif  Kiek pažįstu pomidorų augintojų, tai nepasveiksta 20-30 metų. O ir čia, temoj, kaip suprantu, mažai kas sveiksta po poros metų biggrin.gif Ypač, kai susipažįsti su veislėm. Jei žmonės su pasididžiavimu pateikinėja sodinamų hibridų sąrašus, tai kas bus, kai sužinos apie valgomus pomidorus biggrin.gif

pasveiksta, pasveiksta... irnesakyk.gif tik čia orgazmą gaudo nepasveikusios, o tos pasveikusios nebesvaigsta, tai toks įspūdis ir susidaro... biggrin.gif Emmm, šitą, Ex, kiek pomikų šiemet auginsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2016 03 18, 10:19)
  Emmm, šitą, Ex, kiek pomikų šiemet auginsi?  biggrin.gif

kas čia per provokacijos? g.gif Ex tik dviems žmonėms augina, o anos derlius iš 20 daigų prilygsta manajam iš 100. Netinkamas pavyzdys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 03 18, 10:57)
Svarbu žmogui širdis džiaugiasi , ar jis augina 15 ar 100  drinks_cheers.gif
Man tai visi atrodo sveiki ... Kad tik tokios "ligos" pultų smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif Zmones skirtingi, vieniems patinka prie teliko gulet, kitiems darze relaksuotis o dar kitiems megautis to darzo rezultatais,
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 03 18, 10:24)
kas čia per provokacijos?  g.gif  Ex tik dviems žmonėms augina, o anos derlius iš 20 daigų prilygsta manajam iš 100. Netinkamas pavyzdys  schmoll.gif

Tai va, kad tik dviem. O ir visai neėdrūs, kaip supratau. Praktiškai šv.dvasia galėtų būt gyvi. Tokiu atveju ir 20 pereboras. Bet šiltnamis stadiono dydžio gi yra? Ir liuciperio troba po juo. Tai gal ten braškės? Tada mažas skirtumas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2016 03 18, 09:48)
Buvau prieš kokius 3 metus ir aš susirgusi, tik ne taip stipriai, labai džiaugiuosi, kad pasveikau...  ax.gif

kai aš buvau "perdozavusi", tai baisiausia buvo, kur dėt nespėjusius prinokt? iki šiol rūsy pilna stiklainių su visokiais pavidalais žalių privakuotų doh.gif Net tokie pavadinimai kaip Žalių pomidorų salsa ir t.t. negelbsti, niekas jų nevalgo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 18, 11:38)
kai aš buvau "perdozavusi", tai baisiausia buvo, kur dėt nespėjusius prinokt? iki šiol rūsy pilna stiklainių su visokiais pavidalais žalių privakuotų  doh.gif Net tokie pavadinimai kaip Žalių pomidorų salsa ir t.t. negelbsti, niekas jų nevalgo  lotuliukas.gif

tai va, kam tas bereikalingas vargas... ax.gif aš tai turiu įdomesnių užsiėmimų, nei prie puodų vasarą stovėti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 03 18, 10:37)
Bet šiltnamis stadiono dydžio gi yra? Ir liuciperio troba po juo. Tai gal ten braškės?

pas ją gi visas daržas šiltnamy smile.gif kitokio, man rodos, ir neturi smile.gif
Atsakyti
Taigi, kad ne visiems reikia i diena keliu kg, man tai reikia 5-7 kart ir ne po 1 pomika o gerokai daugiau, o kai tik ieinu i siltnami ir pamatau nuraudusi tuoj atsiduria burnoje, nespeju ne mirktalt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2016 03 18, 10:40)
tai va, kam tas bereikalingas vargas...  ax.gif aš tai turiu įdomesnių užsiėmimų, nei prie puodų vasarą stovėti...  biggrin.gif

taip drastiškai nesakau biggrin.gif
saikingai atsargų pasiruoši malonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 18, 10:38)
kai aš buvau "perdozavusi", tai baisiausia buvo, kur dėt nespėjusius prinokt? iki šiol rūsy pilna stiklainių su visokiais pavidalais žalių privakuotų  doh.gif Net tokie pavadinimai kaip Žalių pomidorų salsa ir t.t. negelbsti, niekas jų nevalgo  lotuliukas.gif

Pas mane, kad tik būtų tų pomidorų - be mūsų ėdrūnų, dar bedaržės motinos,kaimynės, vyro sesuo,bendradarbės ir t.t. Ir net kur priduot-parduot turiu. Apie jokius puodus net kalba neina. Keletą jovalų ir gana biggrin.gif Galėčiau du kart tiek augint, jei kalba eitų apie padėjimą irnesakyk.gif Tik man jau dabar jų gaila atidavinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 18, 11:45)
taip drastiškai nesakau  biggrin.gif
saikingai atsargų pasiruoši malonu  biggrin.gif

O man 90 pr. maisto gaminimas poilsis smile.gif Daržas - šiltnamis - relaksas nuo darbo per savaitę ... Žali man patiko džiovinti ir malti - prieskoniams, pagal Kūmutės receptą. Bet kiek jų reikia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 03 18, 10:53)
Žali man patiko džiovinti ir malti - prieskoniams, pagal Kūmutės receptą. Bet kiek jų reikia smile.gif

tada tokio būdo dar nežinojau, būč suvarius biggrin.gif
Atsakyti