Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

Nuotraukoje geriau atrodo, net pati nustebau . blush2.gif

Kontrabanda greičiau šnapso, cigarečių ar kuro pavarys lotuliukas.gif , apie gėles neverta ir kalbėti - nesupras. Va jei narkotinis augalas, va kita šneka būtų.
O šitų smitiantinių kaina jaučiu bus nemenka blush2.gif , tiesiog pasidarė įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 04 19, 21:28)
apie gėles neverta ir kalbėti - nesupras. Va jei narkotinis augalas, va kita šneka būtų.

To supratimo nelabai ir reikia, ir to uždarbio nelabai kas galėtų tikėtis. Tiesiog prisimenu laikus, kai grupė susimeta, duoda pažįstamai traukinių palydovei 50 litų ir ta, kiek rizikuodama, parveža iš Maskvos ar Piterio sanpaulijų, strepsų lapų. Su rizomomis būtų dar paprasčiau, bet vežėjų nežinau. Sakiau, gal kas nors kokius savo "kanalus" turite. Pačios rizomos nėra ypatingos brangenybės, tik kad siuntimas iš užjūrių brangus, tai kaina padvigubėja, o dar muitas gresia. O Europoje labai mažai kas siūlo arba nesiskelbia...
Atsakyti
Ir ko dabar tų smithiantų taip labai užsigeidei, kad net kontrabanda nori užsiimti biggrin.gif Nėra ir nereikia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 04 19, 23:11)
Ir ko dabar tų smithiantų taip labai užsigeidei...

Širdžiai neįsakysi... Turiu gal 3, norėčiau dar kokių 3. Fainos man jos wub.gif Anksčiau vieną kažkokią gamtinę rūšį turėjo Dibleys, šiemet neturi.
Atsakyti
Jeigu reikia ir kaina nesvarbi, galima nusipirkti viską biggrin.gif , o jeigu ieškot pigiau ir dar tokio kiekio kaip 3 vnt, tai iš tų šalių verta bus tik jei pati per sieną tašukėn vešit.

Aš domėjausi prieš metus maždaug - apie 20 usd iki Maskvos iš bet kurio taško Rusijoje ar Ukrainoje, iš Maskvos - 30-60 eur ir atveš į Vln kada nors. Na man tokios kainos ir tokie keliai tikrai nepatrauklūs (kiek laiko tai truks ir kokias nuodvasas gausiu, jei tai bus pvz. lapai) ir procedūros neišbandžiau. Šiaip standartinis atsakymas yra toks - tolko samovyvoz. Jeigu pasakai, kad noriu tarkim 50-100 augalų - pasako variantą - galiu perduoti į Maskvą, ten yra kas užsiima - galit skaityt postą nuo pradžių. Tiesiai su LT niekas neprasidės, nes ji tokia maža ir tokia biedna, kad niekam neįdomi, o apie 3 vnt ir atsakyti nesivargins...
Atsakyti
Kai klausiau, ar kas kontrabandina, neturėjau, kad man kažkas specialiai tuos augalas vežtų - dar tiek nenuprotėjau, suprantu, kiek kainuotų. Yra kitokių būdų - prijungiu savo norus prie kažkieno užsakymo, perduoda per keliaujančius geranoriškus pažįstamus, pardavėjas rizikuoja ir siunčia nelegaliai ir kt. Kas bandė, puikiai žino: ir iš Jenikejevo kontrabanda atkeliaudavo oficialiais keliais, ir iš Skliarovos, ir iš kitų, kai kuriuos net teko pamokyti, kaip daryti biggrin.gif Ir rizomas siųsti paprasčiau, nei strepsus, tik dar neradau, kuris pardavėjas sutiktų daryti "ne pagal įstatymo raidę"

Džiaugiuosi, kad atsirado galimas variantas. Ačiū tam žmogui, kuris, paskaitęs apie mano aistras, pasiūlė pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 20 balandžio 2016 - 16:42
QUOTE(ausrazs @ 2016 04 20, 17:41)
tik dar neradau, kuris pardavėjas sutiktų daryti "ne pagal įstatymo raidę"

Būtent, nes jiems draudžiama siųsti augalus ir kiekvieną siuntinį sakė tikrina priduodant. Ir jeigu tai padaro - arba turi skylę pašte arba gudrauja ir kažkiek pasiseka, kažkiek ne, o daro tai tikrai ne už tą kainą, kuria savo rinkoje prekiauja. O šiaip nesutinka, nes žino, kad neišsiųs.
Atsakyti
Ir kompaktų era pernai baigėsi su naujos direktyvos įsigaliojimu - jeigu ir išeis iš ten, tai čia bus patikrinti ir konfiskuoti, nes tikrins ar kompaktai ne piratiniai lotuliukas.gif . Pernai jau verkė viena kai pakalbinau, kaip jai iš eilės dingo 3 siuntos siųstos į ES, paklausiau kaip siuntė ir labai aiškiai supratau, kodėl dingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 20 balandžio 2016 - 17:45
user posted image

Bjauriam rytui praskaidrinti, Lunnyj Lutčik.Labai maloni citrininė spalva, kurios fotikas nepagauna.
Jooo, su siuntimais iš rytų ne kas. Ir ko jie taip izoliavosi ?
Atsakyti
grazus tas tavo lucik,panasus man kazkuom i ds beloe zoloto spalvos,ko taip tyliai visos.
Atsakyti
Ir man Lunnyj Lučik lb. gražus, panašus į Zeus wub.gif

user posted image
Neišsaugojau Pumos, verysad.gif iš pradžių perdžiovinau, po to palaisčiau , atrodo nedaug, bet matyt užteko, šiandien įsodinsiu stangrumą atgavusius fragmentus , veislė labai patiko, žiedas labai gražus wub.gif
user posted image
Patinka, skrotelė prie mini, mėgsta žydėti, tokia švelni švelni ...
user posted image
Atsakyti
Gražūs žiedai wub.gif Bristol's Lan Doodoe nuo seno nenustoja žavėti wub.gif wub.gif
Atsakyti