Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

QUOTE(ausrazs @ 2016 04 20, 17:41)

Džiaugiuosi, kad atsirado galimas variantas. Ačiū tam žmogui, kuris, paskaitęs apie mano aistras, pasiūlė pagalbą  4u.gif

Smagu, kai troškimams atsiranda prošvaisčių thumbup.gif

O aš dar kart norėčiau pabandyt augint kokią chiritą, koleriją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 04 21, 14:39)
* Smagu, kai troškimams atsiranda prošvaisčių  thumbup.gif
** O aš dar kart norėčiau pabandyt augint kokią chiritą, koleriją blush2.gif

* drinks_cheers.gif
** aš irgi blush2.gif
Atsakyti
Vargšiukės, nerandat ko norit lotuliukas.gif O dažniausiai norisi to ką sunku gauti biggrin.gif 4u.gif

O nebandėt ieškoti RS ? Gal dar ten vyksta kažkoks gyvenimas ?
Atsakyti
Klivija,koks žydėjimas wub.gif
Žmogui būdinga ieškoti ir trokšti ko nors tooookio.Juk ką lengvai gali gauti, nebeįdomu.
RS forumas vos bekvėpuoja. Kažko ieškojau, tai buvau užklydus ten.Truputuką gaila.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 04 21, 16:35)
Vargšiukės, nerandat ko norit  lotuliukas.gif O dažniausiai norisi to ką sunku gauti biggrin.gif  4u.gif

O nebandėt ieškoti RS ? Gal dar ten vyksta kažkoks gyvenimas ?

Dibleys yra, bet man ir iš ten kosmosas nusipirkt lotuliukas.gif

Achimenes susodinau į didesnius - trūksta veiksmo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 21 balandžio 2016 - 16:16
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 04 21, 16:51)
Klivija,koks žydėjimas wub.gif
Žmogui būdinga ieškoti ir trokšti ko nors tooookio.Juk ką lengvai gali gauti, nebeįdomu.
RS forumas vos bekvėpuoja. Kažko ieškojau, tai buvau užklydus ten.Truputuką gaila.

blush2.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 04 21, 16:35)
Vargšiukės, nerandat ko norit  lotuliukas.gif O dažniausiai norisi to ką sunku gauti biggrin.gif  4u.gif

Visai mes ne vargšiukės schmoll.gif , mes - moterys su polėkiu lotuliukas.gif Chiritų ir kolerijų visai nesunku gauti. Kolerijų rudeniop pasiūla bus didesnė už paklausą, tik chiritas truputį kebliau siųstis. Va, ateina gimtadienis, tai liepiau vietoj kokių nors dovanų - grynais, o aš jau žinosiu, kur juos panaudoti mirksiukas.gif
QUOTE(dzūkė @ 2016 04 21, 17:14)
Dibleys yra, bet man ir iš ten kosmosas nusipirkt lotuliukas.gif

Yra, na, bet koks ten kosmosas - baika irnesakyk.gif Galim kooperuotis, nes turbūt nesusilaikysiu - viena achimenantė ramybės neduoda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 21 balandžio 2016 - 16:45
QUOTE(ausrazs @ 2016 04 21, 17:43)

Yra, na, bet koks ten kosmosas - baika irnesakyk.gif Galim kooperuotis, nes turbūt nesusilaikysiu - viena achimenantė ramybės neduoda blush2.gif

O kuo achimenantė skiriasi nuo achimenės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 04 21, 18:05)
O kuo achimenantė skiriasi nuo achimenės? blush2.gif

Niekuo ypatingai ir nesiskiria. Kiek domėjausi, smitianta ir achimenė buvo kryžmintos, siekiant išgauti didesnę lapų ir žiedų dekoratyvumo elementų įvairovę. Achimenantų ūgliai paprastai būna statūs ir tvirti, dažnai jų veislių lapams būdinga pūkelių danga ir raštuotumas - kaip smitiantoms.

Žinok, yra ir ACHIKOLERIJŲ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 04 21, 18:36)

Man šitie vardai truputį kertasi gerklėj doh.gif lotuliukas.gif Kažkada ir steptokarpas žiauriai sunkiai tarėsi biggrin.gif
Atsakyti
Ar gali čia būti erkių darbas? g.gif
user posted image
Atsakyti
Kiek man teko susidurti su erkėmis, tai čia ne jų darbas.
Atsakyti