Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 04 23, 16:49)
Stefanija, antikvaras, bet man ji labai graži. wub.gif

drinks_cheers.gif
Lisiteja, Klivija grazus ziedai thumbup.gif
Atsakyti
Bristol's Fish Lips wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 04 23, 16:49)
1. Tai reikia maniškiams profilaktinį purškimą daryti. Noriu visus išnešti laukan ir nupūsti, negaliu laiko pritaikyti, lyja ir lyja.

2. Dailūs žiedai pas Kliviją.

3. Tikrai taksas pasigauna daug mažiau erkių, nei dičkis. mirksiukas.gif Taigi patirties turim.

1. Šalta purkšti, mažai jos maitinasi ir mažai veisiasi kai tokia temperatūra, jeigu kas ir yra, tai gali būti beprasmis purškimas, nes suveiks tik jeigu gaus tiesiai dušą, o jeigu ant pačios nepateks, tai ir nenusinuodys. Nebent namie labai šilta.

2. Aha, smagu pamatyti, kiek gražių veislių paleidau ant Lietuvos žemės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

3. Pastebėjimas tai toks pats ir pas mane - taksai mažiau nei retriveris. Bet aš tai galvojau, kad čia nuo vaistų kiekio - vieni iki 10 kg, kai mano mažė sveria 7. O tas dramblys nežinau kiek, o tokiems dideliems labai dozės nekonkrečios, šunims virš 30 kg ir viskas doh.gif o jis gal ir 60... Bet mes nebepaleidžiam nei vieno savo šuns - tik ant pavadėlio kur žolė neaukšta arba tik po lietaus doh.gif . Siaubas, kokie nepatenkinti, na bet ką daryt verysad.gif Jau tiek erkių, kad košmaras doh.gif Ištepti, bet ant retriverio vis tiek kimba doh.gif
Atsakyti
labu,kur dingusios 4u.gif rodau ds abray diurso,didziuliai ziedai,ilgi,ploni ziedkociai,voliojas nuvirte,surisau siuliuku,dar pagaliukais paremiau doh.gif

user posted image

klausimas rusmai,kas cia,atkeliaves is taves kaip bella blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 04 25, 12:24)

klausimas rusmai,kas cia,atkeliaves is taves kaip bella blink.gif

http://www.dibleys.c...020.html#SID=11
manyčiau, kad iš šito daikto dar turi šansų Bella išsivynioti. O jei laukei baltos - tai jos aš jau 100 metų neturiu, taigi parduot tikrai nesiūliau biggrin.gif
Atsakyti
oj ne,net nepanasu i toki,virsus gelsvas,ir apacia,plius pilnaviduris
Atsakyti
rusma, o tai tu jau niekada mums nieko nebeparduosi?

Paspalvinsiu, lig tai čia nedėjau nuotraukų. Maišosi su FB biggrin.gif

DS-Bereg Krolikov

user posted image

Ds-Sova

user posted image

Picnic

user posted image

Le Giuis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 25 balandžio 2016 - 15:03
QUOTE(silvija72 @ 2016 04 25, 14:08)
oj ne,net nepanasu i toki,virsus gelsvas,ir apacia,plius pilnaviduris

tegu paauga ir normaliai pražysta - iš tokio tai nieko nesuprast.

Ne, Vidam, artimiausiuose planuose to nėra. O kaip ten su visada ir niekada - nežinau. Man atsibodo brangiai pirkti, auginti ir pigiai parduoti. Ir dar labiau - atsakinėt į visokius klausimus, kuriuos būtų galima užduoti ir asmeniškai. Leisiu sužinoti, kaip kaip kaip strepsiukai atsiranda smile.gif)) pvz. va koks gražus pirkinys iš UK lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
tik degtukų dėžutę reikėtų šalia pastatyt - tokių herojų yra, kad net 2,5 cm lapukai doh.gif O jau šlapi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 04 25, 16:48)
Ne, Vidam, artimiausiuose planuose to nėra.

Mmmm, na ką padarysi. Yra kaip yra. Aišku kai tiek įdedi darbo, tokį didelį kiekį auginant, tai nesinori nuostolių turėti.
Atsakyti
user posted image DS Omut, žydi 5-a diena. Tikėjausi kažko kitaip. blush2.gif

user posted image DS Krasnoje i Čiornoje. Nesu fantazeinikų gerbėja, bet šito norėjau labai, labai. Ir va rezultatas.

Rusma, kaip atsiranda strepsiukai, manau visos žinom.Žinom, kad darbas ilgas ir kartais būna be rezultatų.Gerbiam tavo nusistatymą.Tik noriu viešai pasidžiaugti, kad tik tavo dėka tiek puikių veislių pasiekė LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 25 balandžio 2016 - 17:05
Pražydo viena iš įsigytų veislių, be pavadinimo, lyginu su savąją Nefertite, labai panaši į ją, bet ant viršutinių žiedlapių pas Nefertite nėra bordo ryškių iltelių. o ši turi rolleyes.gif
Kokios veislės turi panašumą į CF-Nefertitę?

user posted imageuser posted image
user posted image

Silvijos nežiniukas man panašus į veislę Mango ax.gif

Rusma, pirkinys-- pirmiausia atima žadą , norą ką nors įsigyti ir iš karto iššaukia pasipiktinimą-negi SELEKCININKAS nemoka- nesupranta kaip pakuoti strepsius, arba....

Lisitėja, jūsiškis DS-Omut-mažai garbanotumo, man žiedlapiais daugiau panašus į Moonlit Velvet, nei į Omut, va pirmas žiedas, bet gali būti kad aš pilnai klystu, paskutiniu metu pas save vis lyginu nežiniukų veislių foto rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 25 balandžio 2016 - 18:57
QUOTE(klivija2 @ 2016 04 25, 19:24)
Pražydo viena iš įsigytų veislių, be pavadinimo

lenkas 7082 manyčiau, kad panaši į Nefertiti net nepagalvojau.
Atsakyti