Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

Kyla rimtas įtarimas, kad erkės pradeda galvas kelti.Per lūpą mačiau raudonus taškus. Ir iš viso, kai kurie nepatenkinti gyvenimu mano namuose. Šiandien svečių turėsiu, tai vėl pogromas tom bjaurybėm atsideda iki vakaro, arba pirmadienio.
Atsakyti
Nepanašu į erkes schmoll.gif Ko gero čia ne kenkėjai, o arba netinka kažkas ar kokia liga g.gif Pro lūpą erkių nepamatysi. Parodyk kaip atrodo lapo apačia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 08 gegužės 2016 - 08:39
lisiteja,man tai panasu i maisto medziagu trukuma,pas mane tokiu ne vienas buvo,po persodinimo,viskas susitvarke,pas jenikejeva tokiu maciau,sako reikia pakeist sustrata,ir pagal ji gana daznai. g.gif
Atsakyti
Gal lentelė padės, man panašu į grybų darbą, palaistykit Fitosporinu, jei dėmės atitiks
....""Средство от гнили.

на фиалках и других растениях
Фитоспорин-М -биофунгицид для защиты растений от грибных и бактериальных болезней. Фитоспорин-М эффективен против широкого спектра грибных и бактериальных заболеваний, в том числе против парши, увядания, черной ножки, фитофтороза, плесневения семян, корневых гнилей,
гнилей всходов, мучнистой росы, бурой ржавчины, пыльной головни, пузырчатой головни, альтернариоза, ризоктониоза, фузариоза, септориоза и многих других....""

user posted image
Atsakyti
Pirmas šių metų achimenės žiedelis wub.gif

Little Lulu. Mažas mažutėlis, bet nėr ko norėti kai tik toks pats augaliukas. Palyginus su augalo didumu, tai žiedas oho kokio didumo biggrin.gif

user posted image

Ir nėra kaip nugnybti viršūnėlės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 09 gegužės 2016 - 16:14
QUOTE(Vidam @ 2016 05 09, 17:12)
Pirmas šių metų achimenės žiedelis  wub.gif

Ir nėra kaip nugnybti viršūnėlės...

Žavus biggrin.gif

Tai, kad čia tokia veislė, kurios nereikia gnybti? bigsmile.gif g.gif

Va, kiek prabangaus gėrio rolleyes.gif (nors mano pačios vienas stovas nenaudojamas stovi...padėtas)
http://m.ikea.com/lt...chapterId=20494
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 09 gegužės 2016 - 17:01
QUOTE(dzūkė @ 2016 05 09, 18:00)
Tai, kad čia tokia veislė, kurios nereikia gnybti? bigsmile.gif  g.gif

Va, kiek prabangaus gėrio

Bet nesišakoja...yra tokių, kurios ir nenugnybtos smarkiai išsišakojo.

Tikrai prabangus grožis. Aš irgi turiu vieną stovą iki lubų, bet nenaudoju - išardytas ir padėtas su nuostata , o jei kada prireiks lotuliukas.gif Reiktų kažką sumastyti pakabinamiems vazonams, nes tie laikikliai plastmasiniai tokie grubūs. Jei kuri kur nors užmatysit pasidaryk pats ar geros idėjos, tai mestelkit nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 09, 17:12)
Pirmas šių metų achimenės žiedelis  wub.gif

Dailus wub.gif Labai faina ši miniatiūra, gaila, kad per neatsakingumą sudžiovinau rizomą... Pagal aprašymą turėtų pats šakotis, na, bet turbūt ir achimenėms ne viskas idealiai išeina...
Atsakyti
Gal dar išsišakos, kai nužydės g.gif Gal neturėjo laiko, nes krovė žiedukus, kol kitos šakojosi biggrin.gif
Manau kad visos užaugins rizomų, tai jei kokių norėsi galėsi imti. Aš šiemet kai pribėriau rizomų, tai Amie Saliba jau retinau, auga du vazonai, o Cote D'Ivoire - jau trys dubenėliai biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiemet itin kukliai, beveik visų po vieną daigelį vazone biggrin.gif
Atsakyti
sulaukiau pirmo ziedo DS Tiramisu

user posted image

DS Golden eyes

user posted image
Atsakyti
Silvija pas mane vietoj Mirage pražydo kažkas ir nežinau kas g.gif

user posted image

Sakyčiau gal persodindama sumaišiau užrašus, bet kad neturiu tokio g.gif

Pas mane masiškai pradėjo salotėti lapai. Turbūt reiks persodinti visus doh.gif Nes persodinti sausio pabaigoje, vasario pradžioje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 10 gegužės 2016 - 09:13