Kyla rimtas įtarimas, kad erkės pradeda galvas kelti.Per lūpą mačiau raudonus taškus. Ir iš viso, kai kurie nepatenkinti gyvenimu mano namuose. Šiandien svečių turėsiu, tai vėl pogromas tom bjaurybėm atsideda iki vakaro, arba pirmadienio.
Nepanašu į erkes
Ko gero čia ne kenkėjai, o arba netinka kažkas ar kokia liga
Pro lūpą erkių nepamatysi. Parodyk kaip atrodo lapo apačia.

lisiteja,man tai panasu i maisto medziagu trukuma,pas mane tokiu ne vienas buvo,po persodinimo,viskas susitvarke,pas jenikejeva tokiu maciau,sako reikia pakeist sustrata,ir pagal ji gana daznai.

Gal lentelė padės, man panašu į grybų darbą, palaistykit Fitosporinu, jei dėmės atitiks
....""Средство от гнили.
на фиалках и других растениях
Фитоспорин-М -биофунгицид для защиты растений от грибных и бактериальных болезней. Фитоспорин-М эффективен против широкого спектра грибных и бактериальных заболеваний, в том числе против парши, увядания, черной ножки, фитофтороза, плесневения семян, корневых гнилей,
гнилей всходов, мучнистой росы, бурой ржавчины, пыльной головни, пузырчатой головни, альтернариоза, ризоктониоза, фузариоза, септориоза и многих других....""
....""Средство от гнили.
на фиалках и других растениях
Фитоспорин-М -биофунгицид для защиты растений от грибных и бактериальных болезней. Фитоспорин-М эффективен против широкого спектра грибных и бактериальных заболеваний, в том числе против парши, увядания, черной ножки, фитофтороза, плесневения семян, корневых гнилей,
гнилей всходов, мучнистой росы, бурой ржавчины, пыльной головни, пузырчатой головни, альтернариоза, ризоктониоза, фузариоза, септориоза и многих других....""

QUOTE(Vidam @ 2016 05 09, 17:12)
Žavus

Tai, kad čia tokia veislė, kurios nereikia gnybti?

Va, kiek prabangaus gėrio

http://m.ikea.com/lt...chapterId=20494
QUOTE(dzūkė @ 2016 05 09, 18:00)
Tai, kad čia tokia veislė, kurios nereikia gnybti?

Bet nesišakoja...yra tokių, kurios ir nenugnybtos smarkiai išsišakojo.
Tikrai prabangus grožis. Aš irgi turiu vieną stovą iki lubų, bet nenaudoju - išardytas ir padėtas su nuostata , o jei kada prireiks

QUOTE(Vidam @ 2016 05 09, 17:12)
Pirmas šių metų achimenės žiedelis

Dailus

Gal dar išsišakos, kai nužydės
Gal neturėjo laiko, nes krovė žiedukus, kol kitos šakojosi
Manau kad visos užaugins rizomų, tai jei kokių norėsi galėsi imti. Aš šiemet kai pribėriau rizomų, tai Amie Saliba jau retinau, auga du vazonai, o Cote D'Ivoire - jau trys dubenėliai

Manau kad visos užaugins rizomų, tai jei kokių norėsi galėsi imti. Aš šiemet kai pribėriau rizomų, tai Amie Saliba jau retinau, auga du vazonai, o Cote D'Ivoire - jau trys dubenėliai

Aš šiemet itin kukliai, beveik visų po vieną daigelį vazone