Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

QUOTE(Vidam @ 2016 05 06, 16:12)
vadinsiu jį Vidamuku  lotuliukas.gif

gal geriau vadinkit DS-416 lotuliukas.gif
Atsakyti
Netinka DS-416 schmoll.gif Norėjau išsiaiškinti iš kurios jis atkeliavo. Ir ką gi - žinios tokios, kad visi yra. Tik neradau dzūkės CF-Žizel, tai bus kažkuris iš nežiniukų, bet jis visai kitoks. Na palieku kaip neatpažintą. Susodinau fragmentus, o motinėlė kad ir pavėpusi kol kas augina žiedkotį. Žinau kad reikia visus žiedus nuskinti kad neeikvotų jėgų, bet kad labai maga nors trumpam žvilgterėti koks bus žiedukas kito žiedkočio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 07, 09:25)
Netinka DS-416  schmoll.gif  Norėjau išsiaiškinti iš kurios jis atkeliavo. Ir ką gi - žinios tokios, kad visi yra.

na tada mistika arba Dievo dovana lotuliukas.gif

atvirai pasakius man jis panašiausias į DS-Chorošoe nastroenie arba DS-416, bet jie tarpusavy panašūs. Tikrai ne DS-Chočiu i budu, aš ją turiu seniai, bet LT nebuvo realizuotas nei vienas. Jei būtų iš manęs - galimi tik tie 2 variantai arba dar DS-Soblazn, daugiau kiek kasu nieko panašaus pas mane nėra, nebent aš apie tai nežinau. Iš Kleščinskio turiu nežydėjusių veislių ir iš čekų, ten dažnai būna peresortai, bet kiek pamenu - nei vienos nežydėjusios veislės nebepardaviau, po to kai ta baltarusė pridirbo su Drama Queen. Na nebent pati sumaišiau, bet tada tikrai nežinau su kuo schmoll.gif ir iš kur gavau doh.gif Bet matyt ne mano ir gal ir sportas. Bet tikrai labai gražus. Linkiu jam pasveikti, užaugti ir identifikuotis 4u.gif
Atsakyti
Aš apie achimenes. Viasad nugnybdavau viršūnes vieną kartą. Šiemet kelioms pašalinau antrą kart. Ir ką, jokio šakojimosi tik pumpurai. Tur būt šiuo žydėjimu ir pasibaigs augimas g.gif
user posted image
Atsakyti
rusma o kas tau tada prazydo vietoj dramos tada?man tada prazydo kitas,is tu nervu atidaviau draugei,paskiau issiaiskinau,kad ten ds solnecnoe zatmenyje,grazus,parsitempiau nuo jos fragmentu,bandysiu perint,jau neatimsi jai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 05 07, 10:40)
na tada mistika arba Dievo dovana  lotuliukas.gif

Na nebent pati sumaišiau, bet tada tikrai nežinau su kuo  schmoll.gif ir iš kur gavau  doh.gif Bet matyt ne mano ir gal ir sportas. Bet tikrai labai gražus. Linkiu jam pasveikti, užaugti ir identifikuotis  4u.gif
D
Turbūt dovana lotuliukas.gif Iš jūsų gavau Helter Skelter, Gaucho, Picnic, DS-Sofi Ruletovna, CF-Nataša, Carioca, Monet ir DS-1112. Taip kad visi pas mane sužymėti ir žydėjo. Tik Moneta vis neišlenda iš maišelio biggrin.gif

Tikrai stengsiuos išlaikyti ir vis tiek nustatysim kas per diegas ten pasislėpė. DS- Chorošoje Nastrojenije aš turėjau 2014 metais, bet nunyko. Negi tiek laiko koks vaikas tūnojo pasislėpęs g.gif Užteks spėliot ir taip jau daug jam dėmesio skirta biggrin.gif

Matai ir achimenės sukvailioja biggrin.gif Jei tik viena šakelė tai nieko blogo. Įdomu ką ji darys kai nužydės g.gif Gi turi pastoviai augti ir žydėti pagal prigimtį.
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 05 07, 12:26)
rusma o kas tau tada prazydo vietoj dramos tada?

Man labiau pasisekė - Balet, sena Kleščinskio veislė, kurią ir už dyką gavus nelabai džiaugčiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 05 07, 11:13)
Tur būt šiuo žydėjimu ir pasibaigs augimas g.gif

Gal dar kas bus ir daugiau? g.gif Nors viena pernai mano panaši buvo, ištįso vienintelis ūglys, trūko kantrybė, tai nukirpau ir įsišaknydinau.
Išvežiau pomidorus, parsitempiau kai kurias achimenes namo tongue.gif Smagu žiūrėt, kaip jos atkunta atšilus orams. Dzūkės ritlenis taip gražėja, kad norisi dar thumbup.gif Bendradarbės pranešė, kad darbe jau pražydo viena mano achimenė, ankstukė violetinė smile.gif Labai miela matyti augaliukus ant palangių, o šiandien jos dar papilnėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 07 gegužės 2016 - 11:46
QUOTE(Vidam @ 2016 05 07, 12:36)
turėjau 2014 metais, bet nunyko. Negi tiek laiko koks vaikas tūnojo pasislėpęs g.gif

galiu ankekdotą papasakot iš savo karjeros - aš turiu veislę, pirktą 2011 m., kurios žiedų iki šiol nemačiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif užauga vaikas, paprastai jis man gaunasi tik 1 ir vėl nupūsta nepražydęs. Pirmais metais buvo keli vaikai, pas vieną iš narių netgi nuotrauką mačiau, kad žydėjo mano augintinis - o man kaip užkeikta - užauginu ir nudaigoju doh.gif net sarmata, bet man kažkaip taip gavosi - ir ten nieko netgi mandro Franken Cotton Tail tongue.gif
Atsakyti
user posted image Nina Rici, nieko ypatingo, bet laukiau 3 metus, vis starterį sėkmingai nupūdydavau.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 08, 08:12)
Nina Rici, nieko ypatingo, bet laukiau 3 metus, vis starterį sėkmingai nupūdydavau.

O man gražus Nina Rici wub.gif Bet matau lapai dėmėti, ko gero ir šito neišlaikysi g.gif

Nesiseka man su baltukais verysad.gif Kiek turėjau, tai tik metus išlaikau ir nunyksta ... Yra du vaikučiai DZ-Svajonė ir Janvarskaja Vjuga gal šį kart pavyks ilgiau paauginti.
Mano achimenės kai kurios irgi su pumpurėliais wub.gif
Atsakyti
Lisitėja, gražus wub.gif
QUOTE(Vidam @ 2016 05 08, 08)
matau lapai dėmėti, ko gero ir šito neišlaikysi  g.gif

O kas tai ?
Atsakyti