Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

tai cia ilga dainele su juo,lisiteja is rusmos,as is lisitejos,tu is manes,taip ir keliauja kaip mirage unsure.gif
Atsakyti
O kas čia toks yra ?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 10, 09:11)
Pas mane masiškai pradėjo salotėti lapai.

o kodel saloteja lapai?
pas mane tik 1 taip yra, visi kiti zali
Atsakyti
Iš mano patirties trūksta maisto medžiagų, tai ir salotėja. Lapai sveiki, tik šviesėja, net gali geltoni palikti. O gali būti jei šaknynas prastas, o lapai nemaži, tai irgi neaprūpina maisto medžiagomis. Pas mane dažniausiai būna šaknų daug, pilnas vazonėlis prigrūstas. Persodinimas padeda ir tuo atveju ir tuo. Jei išverčiu ir matau kad prastos šaknys, tai apmažinu lapus ir perkeliu į mažesnį, atitinkantį šaknų dydį vazonėlį. O kurie normalūs, truputį pakedenu šaknis iš šonų ir apačioje kad nebūtu susisukęs vailokas ir permetu į didesnį, o jei auga dubenėlyje t.y mano didžiausioje talpoje, tai tada apipjaustau šaknis iš visų pusių ir sodinu į tą patįsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 10 gegužės 2016 - 10:10
QUOTE(Vidam @ 2016 05 10, 10:11)
Silvija pas mane vietoj Mirage pražydo kažkas ir nežinau kas  g.gif

Sakyčiau gal persodindama sumaišiau užrašus, bet kad neturiu tokio  g.gif

Pirma mintis, jog Višnevoje Lieta, kadangi pati turiu. O šiaip panašių gi yra, bent mano turėti: CF-Čerešnevyj Lies, Midnight Satin...

Salotėjantiems aš biškį azoto užduodu arba persodinu.
Atsakyti
Shenandoah Shiloh (Brennan) stai kas toks ax.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau pirmojo zydejimo Shampan ( J. ir G. Paramonova).

Aciu Tai is kurios siunciausi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2016 05 10, 15:34)
Pagaliau sulaukiau pirmojo zydejimo Shampan ( J. ir G. Paramonova).

Aciu Tai is kurios siunciausi  4u.gif

prašom, aukit ir dar gausiau žydėkit 4u.gif Labai daili veislė.

o Vidam nuotraukoje tikrai ne toks "Mirage" kaip pas Silviją lotuliukas.gif aš normaliai pusaklė bet dar tiek matau lotuliukas.gif Gal koks Vastochnaja Roskosh, Cezars, dėl Midnight Satin su dzūke sutikčiau.

Atsakyti
na jei is manes,kitokio tikrai negavo,tik si schmoll.gif
Atsakyti
Pas mane Cezars 4u.gif Vastochnaja Roskosh ir Midnight Satin netinka, juos auginau ir gerai žinau kaip atrodo. O Silijos tas keistu pavadinimu irgi netinka, jos gražesnis biggrin.gif Tikrai tokio neturėjau...negi vėl Dievo dovana lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 10, 17:51)
.negi vėl Dievo dovana  lotuliukas.gif

biggrin.gif Vida, o Tau pačiai žiedas patinka?

Nerizikavot kuri nors kaip azoto šaltinį dėti į vazoną kokią mėšliuko granulę?

Nesu kirpusi lapų jokiam kambariniam augalui, išskyrus strepsą. Ką tik nušniojau po gerą gabalą trims chiritos lapams - neišturėjau, labai erzino apgadinimai. Gal viskas bus gerai...
Atsakyti
Šitą padarą, kur pas Vidam pražydo, gavau tikrai ne iš Rusmos .Ką iš ko gaunu, visada pasirašau.Lapas pirktas iš rimto žmogaus. Tiesiog tai žmogiška klaida.Tik labai nemalonu,kad netyčia apgavau dar kitas verysad.gif Matyt, reikia keistis, tik žydinčiais augaliukais.
Gražus tas Shampan wub.gif
Vištinio mėšlo granulę esu dėjusi auginimo pradžioje, kai apie strepsus nieko neišmaniau.Nieko jiems nenutiko, augo ir bujojo. Dabar taip tikrai nebedaryčiu, nes yra realus pavojus sudeginti šaknis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 gegužės 2016 - 18:36