tai cia ilga dainele su juo,lisiteja is rusmos,as is lisitejos,tu is manes,taip ir keliauja kaip mirage

O kas čia toks yra ?
QUOTE(Vidam @ 2016 05 10, 09:11)
Pas mane masiškai pradėjo salotėti lapai.
o kodel saloteja lapai?
pas mane tik 1 taip yra, visi kiti zali
Iš mano patirties trūksta maisto medžiagų, tai ir salotėja. Lapai sveiki, tik šviesėja, net gali geltoni palikti. O gali būti jei šaknynas prastas, o lapai nemaži, tai irgi neaprūpina maisto medžiagomis. Pas mane dažniausiai būna šaknų daug, pilnas vazonėlis prigrūstas. Persodinimas padeda ir tuo atveju ir tuo. Jei išverčiu ir matau kad prastos šaknys, tai apmažinu lapus ir perkeliu į mažesnį, atitinkantį šaknų dydį vazonėlį. O kurie normalūs, truputį pakedenu šaknis iš šonų ir apačioje kad nebūtu susisukęs vailokas ir permetu į didesnį, o jei auga dubenėlyje t.y mano didžiausioje talpoje, tai tada apipjaustau šaknis iš visų pusių ir sodinu į tą patį

QUOTE(Vidam @ 2016 05 10, 10:11)
Silvija pas mane vietoj Mirage pražydo kažkas ir nežinau kas
Sakyčiau gal persodindama sumaišiau užrašus, bet kad neturiu tokio

Sakyčiau gal persodindama sumaišiau užrašus, bet kad neturiu tokio

Pirma mintis, jog Višnevoje Lieta, kadangi pati turiu. O šiaip panašių gi yra, bent mano turėti: CF-Čerešnevyj Lies, Midnight Satin...
Salotėjantiems aš biškį azoto užduodu arba persodinu.
Shenandoah Shiloh (Brennan) stai kas toks

QUOTE(Liepa B. @ 2016 05 10, 15:34)
Pagaliau sulaukiau pirmojo zydejimo Shampan ( J. ir G. Paramonova).
Aciu Tai is kurios siunciausi
Aciu Tai is kurios siunciausi

prašom, aukit ir dar gausiau žydėkit

o Vidam nuotraukoje tikrai ne toks "Mirage" kaip pas Silviją

na jei is manes,kitokio tikrai negavo,tik si

Pas mane Cezars
Vastochnaja Roskosh ir Midnight Satin netinka, juos auginau ir gerai žinau kaip atrodo. O Silijos tas keistu pavadinimu irgi netinka, jos gražesnis
Tikrai tokio neturėjau...negi vėl Dievo dovana

QUOTE(Vidam @ 2016 05 10, 17:51)
.negi vėl Dievo dovana 

Nerizikavot kuri nors kaip azoto šaltinį dėti į vazoną kokią mėšliuko granulę?
Nesu kirpusi lapų jokiam kambariniam augalui, išskyrus strepsą. Ką tik nušniojau po gerą gabalą trims chiritos lapams - neišturėjau, labai erzino apgadinimai. Gal viskas bus gerai...
Šitą padarą, kur pas Vidam pražydo, gavau tikrai ne iš Rusmos .Ką iš ko gaunu, visada pasirašau.Lapas pirktas iš rimto žmogaus. Tiesiog tai žmogiška klaida.Tik labai nemalonu,kad netyčia apgavau dar kitas
Matyt, reikia keistis, tik žydinčiais augaliukais.
Gražus tas Shampan
Vištinio mėšlo granulę esu dėjusi auginimo pradžioje, kai apie strepsus nieko neišmaniau.Nieko jiems nenutiko, augo ir bujojo. Dabar taip tikrai nebedaryčiu, nes yra realus pavojus sudeginti šaknis.

Gražus tas Shampan

Vištinio mėšlo granulę esu dėjusi auginimo pradžioje, kai apie strepsus nieko neišmaniau.Nieko jiems nenutiko, augo ir bujojo. Dabar taip tikrai nebedaryčiu, nes yra realus pavojus sudeginti šaknis.