QUOTE(ausrazs @ 2016 05 11, 06:51)
* Paklausus, ko ieško, pasirodė, kad beveik visus - išskyrus vieną - galima laisvai gauti Lietuvoje, nemokant krūvos pinigų
daug ką galima gauti, jeigu turi draugų su kuriais galima mainytis ir valiuta eina pats tavo augalas. O jeigu parduoda - tai parduoda tai, ką tuo metu turi vaikais ir visos kolekcijos vienu metu tikrai neparceliuoja. Jeigu iš Lenos lapų pirkti nenori, tai tikrai faktas, kad gauti galima ne viską, nors tos veislės LT ir yra. Man jeigu ilgą sąrašą atvaro su pageidavimais - garbės žodis, dažniausiai net neskaitau, parašau, kad yra tas kas yra ir viskas. Pati prisimenu, kaip ieškojau sanpaulijų dėliodama skelbimus, kad noriu to ir ano ir dar šito - kai nei vieno pasiūlymo negavau, supratau, kad pirkti galima tik tą, ką parduoda, o ką parduoda - to neslepia dažniausiai. Ir mokant naudotis paieška galima rasti viską, ką žmonės siūlo. o šiaip daugumos ieškotojų norai yra nerealūs. Pvz. pas mane DEM paskutiniu metu ypač ieško. Turiu 2 veisles ir žinoma, kad jų neparduodu ir artimiausiu metu tikrai neparduosiu nei už jokią valiutą.
Papildyta:QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 11, 07:35)
DS 641 niekada neturėjau, mano sąrašuose jo nėra
ten ne 641