Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

Rimuse, na tau gavosi kaip toje dainoje, sėjau rūtą, sėjau mėtą, o išdygo bulvė. lotuliukas.gif

O man vietoje DS Vodopad jau antras neaišku kas, pražysta. Labai į Lemon Frillis panašu.Grįžus po darbo, įmesiu foto.

Man AV Kulački, labai efektingas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 05 11, 21:18)
Bet ką gali žinoti, kas būdinga tiems sanpaulijų sėjinukams  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 12, 07:28)
Rimuse, na tau gavosi kaip toje dainoje, sėjau rūtą, sėjau mėtą, o išdygo bulvė. lotuliukas.gif

O man vietoje DS Vodopad jau antras neaišku kas, pražysta. Labai į Lemon Frillis panašu.Grįžus po darbo, įmesiu foto.

aha, ir aš apie tą dainą pagalvojau, tik neparašiau lotuliukas.gif Būna - man kartą vietoje morkų labai gražiai eilutėmis sudygo balti dobiliukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ar oranžines šaknis augino jau netikrinau, nusprendžiau, kad lapų užteks

DS-Vodopad lapai labai išskirtiniai, faktiškai nesumaišomi, nebent augalai užazotinti, tada tai visi vienodi patampa doh.gif
Atsakyti
user posted image
Noriu pasigirti savo pačiais pačiais pirmaisiais streptokarpais ir jų žiedukais smile.gif
Mėlynas - Lacoste, gale švelnių spalvyčių Lalique, o vat to ryškiai avietinės/geltonos spalvos žiedelio savininko pavadinimo nerandu ax.gif Gal didelę patirtį ir dideles kolekcijas turinčios sreptokarpų mylėtojos galėtų padėti atpažinti nežniuką mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2016 05 12, 12:23)
...o vat to ryškiai avietinės/geltonos spalvos žiedelio savininko pavadinimo nerandu ax.gif...

Wow 4u.gif (čia veislė ir bendrai apie gėles biggrin.gif )

Matosi, laimingi augalai thumbup.gif
Atsakyti
Gražūs strepsiukai, tikrai laimingi 4u.gif O mano nelaimingi išaugę indelius ir laukdami didesnių. Kad ir kaip tingiu reiks sodinti... kas kart laistydama jaučiu jų priekaištingą žvilgsnį lotuliukas.gif

Pas mus gėlių parduotuvėje privežta strepsų- gražūs dideli žalut žalutėliai lapai, daug žiedų, tikrai turintys prekinę išvaizdą smile.gif Suskaičiavau, tai net šešių spalvų ir žiedų forma šiek tiek skiriasi. Net nostalgija aplankė, kai aš auginau kelis ir buvau laiminga...o dabar niekaip negaliu susimažinti doh.gif Pakilnoju ir vėl padedu į vietą, juk gražus biggrin.gif
Atsakyti
o mano vienas tapo mutantu mutantas blink.gif greit pasirodysim,lai pilniau issiskleidzia
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2016 05 12, 12:23)
Noriu pasigirti savo pačiais pačiais pirmaisiais streptokarpais ir jų žiedukais smile.gif

Labai gražus vaizdas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 12, 14:33)
Pas mus gėlių parduotuvėje privežta strepsų

Kurioj?
Atsakyti
Putinuose, einant į Humaną pirmame aukšte yra gėlių parduotuvė. Po 5 eurus.
Atsakyti
user posted image
Jau tikrai ne DS Vodopad. schmoll.gif Žiedai kol kas labai maži, fotikas nekabina gelsvo viduriuko. Aš linkus manyti, kad čia Lemon Frillis.Gal pati sumaišiau, gal dar kas. Svarbu su niekuo nesikeičiau, ir nieko neapgavau.
Vileva, labai dailiai neaugę gėliukai, tik mano akimis vazonikai vos didoki.Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif
Man regis šis ryškuolis ir yra Wow, pati tokio neturiu, bet pagal foto, tai tikrai tas.
Atsakyti
O pumpurai kokie buvo? Man panašu būtų į DS-Belyj Tanec, aišku jeigu toks variantas įmanomas. Ten ir augalas mažas, ir žiedai maži, pumpurai skleidžiasi iš žalių
user posted image kaip čia. Na ir galima pasakyti, kad kažkiek viduriukas geltonas. Kaip tik šiandien iškarpiau besiskleidžiančius pumpurus, nes jie man nereikalingi, būčiau parodžius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 12 gegužės 2016 - 20:51