Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 20, 07:30)
Neturiu aš recepto, internete vis susirandu. Tik irškau tokio kur būyų su razinom ir džiuvesėliais. Man skaniausias. Nepatinka kur manų kruopos dedasi smile.gif

Kaip Mažoji?

Ieškosiu ir aš tada drinks_cheers.gif

Jau geriau.Ryte 37 buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 20, 08:01)
Labas rytas, visa nakti mazius ismiegojo, nuo gimimo nesam tiek ilgai miegoja, net akyse prasviesejo, taip gera  wub.gif

O kaip fainai, gal jau įpras prie tokio režimo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 20, 09:04)
Pas mane avižinė košė su sviestu ir juoda kava smile.gif

Labai norėčiau varškės apkepo, bet tai ir liks noras biggrin.gif Iškepsiu, tai viena ir suvalgysiu rolleyes.gif

Oo mano vaiko vienas megstamiausiu patiekalu as paprastai kepu jam o ne sau, o man kas lieka mb nemegsta

QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 20, 09:30)
as grikiu kose valgiau, vyras omleta smile.gif norejau ir as cirviniu, bet pasveriau, kad grikiai sveikiau smile.gif

Nu sveikiau tai sveikiau bet gi sekmadienio pusryciai biggrin.gif
pas mane buvo vistik cirviniai su figu dzemu wub.gif
Atsakyti
user posted image

cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Uz lango labai jau grazi ziemuze,saulyte sviecia,silta biggrin.gif
Po pietu desertui ledu valgiau su kava,nu sekmadienis smile.gif

Parsivezem is mociutes puse moliugo,gal troskini gamint g.gif ,ka dar is moliugo gaminat?

Atsakyti
Sveikos smile.gif Jeigu lentelė bus iki 07.01 gal ir aš į sekančia spėčiau ax.gif nors gal nebus man galvoj jokios lentelės smile.gif

QUOTE(zingeidi @ 2016 03 18, 22:53)
Česnaką sutarkavau ir sumaisiau su druska, pipirais ir paprikos milteliais. Itryniau sūrį, idėjau į maišelį ir palaikai valandai šaldytuve. Po valandos kepiau 180 laipsnių apie 40 min. Viršus biski apskrudo, o viduj minkštesnis. Skanus dar šiltas buvo, bet ir atvėsęs super. Manau puikiai tinka prie vynelio;)
Butinai reik;)

labai skaniai nuskambėjo, reikės ir man taip padaryt, ypač kad turiu nemažai rūkytos paprikos, tai gal tiktų prie to sūrio g.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 03 20, 14:37)

Parsivezem is mociutes puse moliugo,gal troskini gamint g.gif ,ka dar is moliugo gaminat?

trinta sriuba wub.gif
Atsakyti
Aš norėčiau lentutės iki 06.01 ax.gif
Atsakyti
Prisėdau,kol juoda spalva geriasi į plaukus biggrin.gif
Varškės apkepas gavosi gardus,dar žuvies iškepiau-ryt nereiks gamint smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Neprisidaviau , bet buvo +1 kg. Niekaip neiseina susiimt , kiek pametu tiek savaitgaliais atgal atsiauginu sad.gif unsure.gif
Atsakyti
Rytas grikiu kose su sviestu, kava su pienu ir cukrum.
Griztant is baznycios 2.5 duonos lazdeles, 4 riesutai apvalkale.
Pietus vistiena troskinta su salierais, brokoliais ir zirneliais+makaronai ir kava su pienu ir cukrum.
Uzkanziavau suriu su pelesiais, apelsinas, kasnis desros.
Vakariene brokoliu ir burokeliu misraine su majonezu+grikiu pora saukstu nuo ryto ir saulegrazu 3 saujos.
nusipirkau zaliosios arbatos skanios. Nes tik zaliaja be cukraus galiu gert.
Atsakyti
Meniu
pusryciai 1,5 cirvinio blyno, 30 gr figu dzemo
pietus plovas, pomidoru salotos su jogurtine grietine, stikline alaus
Nedidelis dubenelis pupeliu sriubos
viso 1455 kcal
suroka sriuba gavosi, bus pliuso ryt cool.gif

60 minuciu elipsiuko

Isrugo mano raugas eisiu duonos kept, jau pasiigau kaip namines, tikiuos si karta nesugadinsiu raugo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 kovo 2016 - 18:28