Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 03 19, 15:55)
Čia gal iš Rimi duona? Kažkada pamenu ant bangos man ji buvo, kaip pyragą šveisdavau smile.gif
Aš ką tik po kirpyklos. atsinaujinau ant Velykų smile.gif
Plovą išviriu, sriubą irgi. Lafa tongue.gif

Dar Kaziuko turguje pirkau, buvau uzsaldziusi. Man tai irgi labai skani, kaip sokoladas su tiek resutu ir datuliu smile.gif
Ka su plaukais darei?

Valgau zveriskai, skrandis issitampes unsure.gif
meniu
pusr. balinta kava, brezelis su sviestu
piet. 2 lekstes kopustu sriubos su frikadelemis, grietine; kava, rieke juodos duonos su ries. ir datulemis
pav. obuolys, morka
vak. pieniska 5 grudu kose su seklomis ir dziov. spanguolemis

QUOTE(garbane @ 2016 03 19, 18:19)
as kai pamaciau,iskart uzsinorejau,viena partija kepa 5 min,ziauriai greitai viskas,tik kai pirma karta kreivi sleivi gavosi,neatitaikiau dydzio,kita kart busiu gudresne smile.gif
riesutukai mano

kaip skaniai atrodo, niam niam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 03 19, 18:48)
Dar Kaziuko turguje pirkau, buvau uzsaldziusi. Man tai irgi labai skani, kaip sokoladas su tiek resutu ir datuliu  smile.gif
Ka su plaukais darei?

oho kiek kantrybės nuo Kaziuko išlaikyt 4u.gif
Ilgus plaukus nurėžiau ir padariau iškarpymą. Dabar taip lengva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 19, 18:40)
nooriu riesuteliu smile.gif)
grybukam ta metaline turiu, prikept tai greit, bet paskui dazymas ju koks didelis darbas smile.gif

biggrin.gif zinok kepa 4-5 min 24 vnt,tai man per nepilnai 25 min iskepe 144vnt puseliu,nuodemingas tik sis valgis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 03 19, 18:51)
oho kiek kantrybės nuo Kaziuko išlaikyt 4u.gif
Ilgus plaukus nurėžiau ir padariau iškarpymą. Dabar taip lengva ax.gif

net galva lengvesne ane?
gera po kirpyklos,as pirmadieni buvau,nudaze kaip visad ir kirpciukus pakirpo.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 03 19, 18:55)
biggrin.gif  zinok kepa 4-5 min 24 vnt,tai man per nepilnai 25 min iskepe 144vnt puseliu,nuodemingas tik sis valgis smile.gif
Papildyta:

net galva lengvesne ane?
gera po kirpyklos,as pirmadieni buvau,nudaze kaip visad ir kirpciukus pakirpo.

Jo lengva pavasariui, ant žiemos kaži ar vėl neauginsiu smile.gif
Aš su kirpčiais, erzina mane jie. Bet be jų būti irgi negaliu smile.gif . Priprato mane visi tokią matyti.
Čia tas pats kai vyrai su barzda ar ūsais. Jei tik nusiskuta tampa neatpažįstami smile.gif
Atsakyti
Aš čia jau iš tiesų buvau. Ir šitoj temoj buvau numetus 13kg. Tačiau po antro vaiko priaugau viską ką buvau numetus ir paskutiniu metu priaugau dar daugiau. Žodžiu dabar sveriu apie 91 kg. Planas mesti labai iš lėto. Tačiau sunkiai man sekasi. Va, šiandien dar valgysiu. Nes be vakarienės likau. Kadangi nesiruošiau šiandien prisiduoti tai meniu ne koks.

Pusryčiai sumuštinis su sviestu ir vištienos kumpiu.
Pietūs varškė su riešutais, saldainis didelis, kava su pienu ir cukrum.saulėgražų kažkiek. Dar kažkas buvo atrodo bet nepamenu.
O dabar valgysiu obuolį ir kefyrą.
Ryt stengsiuos jau normaliau valgyt. Pergalvosiu iš vakaro ką pasidaryt.
Atsakyti
Kleveli pasakyk ka nors,kaip gyveni? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 19 kovo 2016 - 19:22
Garbane,dėkui 4u.gif Nesuprantu kas jai verysad.gif Temperatura dabar 39 jau.Vakar visą dieną 38-38.5 ,nuo vaistų pakrenta ir vėl vėliau atsiranda.Nei koso,nei sloga,gerklė graži.Kas gali būt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 03 19, 19:23)
Garbane,dėkui  4u.gif  Nesuprantu kas jai  verysad.gif  Temperatura dabar 39 jau.Vakar visą dieną 38-38.5 ,nuo vaistų pakrenta ir vėl vėliau atsiranda.Nei koso,nei sloga,gerklė graži.Kas gali būt?  verysad.gif

Gripas?virusas? g.gif

Sveikatos mergytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 03 19, 19:19)
as kai pamaciau,iskart uzsinorejau,viena partija kepa 5 min,ziauriai greitai viskas,tik kai pirma karta kreivi sleivi gavosi,neatitaikiau dydzio,kita kart busiu gudresne smile.gif
riesutukai mano

yra ir grybuku elektriniu keptuviu,sake moteris turguj.labai greit iskepa,manau panasiai kaip riesuteliai 24 vnt vienos puseles kepa 4- 5 min.

nu super gavosi thumbup.gif pirksiu ir as abi bigsmile.gif
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 19, 19:40)
nooriu riesuteliu smile.gif)
grybukam ta metaline turiu, prikept tai greit, bet paskui dazymas ju koks didelis darbas smile.gif

palauk kol mazius paaugs biggrin.gif abu galesit grybukus dazyt biggrin.gif as su mociute maza budama dazydavau, aisku daugiau i pilva nukeliaudavo pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 03 19, 19:23)
Garbane,dėkui  4u.gif  Nesuprantu kas jai  verysad.gif  Temperatura dabar 39 jau.Vakar visą dieną 38-38.5 ,nuo vaistų pakrenta ir vėl vėliau atsiranda.Nei koso,nei sloga,gerklė graži.Kas gali būt?  verysad.gif

Gal taip koks uzdegimas,jei nei koso nei sloga.Ziurek,kad neatsirastu berimu ant kuno.
Nu as ne daktare,tai nuvesk jei iseina pas daktare.Nes mes cia visko galim prirasyk.
Sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 03 19, 17:33)
Gal taip koks uzdegimas,jei nei koso nei sloga.Ziurek,kad neatsirastu berimu ant kuno.
Nu as ne daktare,tai nuvesk jei iseina pas daktare.Nes mes cia visko galim prirasyk.
Sveikit greiciau 4u.gif

Čia ne Lietuva,poliklinikoj nieko nepasakys smile.gif Tik vaiką pritampai ir jokios naudos.Jei nekris ir toliau,važiuosim į ligoninę.
Vis stebiu dėl bėrimų,bet tfu tfu tfu nieko.
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 03 19, 19:49)
Čia ne Lietuva,poliklinikoj nieko nepasakys  smile.gif  Tik vaiką pritampai ir jokios naudos.Jei nekris ir toliau,važiuosim į ligoninę.
Vis stebiu dėl bėrimų,bet tfu tfu tfu nieko.

Db kiek maciau skarlatina anglijoj siaucia, manajam ir buvo beveik 40 tempa, bet tik viena diena, taip ir nesupratau nuo ko g.gif gydytojai pasakiau, tai sake, dziaukites, kibo virusas bet vaikas labai atsparus smile.gif
Atsakyti