Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Barbaškytei 4u.gif Gal koks virusas ir tikėkimės, kad niekas daugiau nebeišlys mirksiukas.gif Nei kosuliai, nei gerklė smile.gif

Meniu:
2 sumuštiniai su juoda duona, lašiša, žaliu agurku ir pekinko lapais. Juoda kava
Kava, 4 paukščių pieno saldainiai
Trapučiai su vištienos paštetu, ramunėlių arbata
Kava
Šalto rūkymo skumbrė, j.duona, žalias agurkas

Dar gersiu vyno taurę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 19, 18:12)
Db kiek maciau skarlatina anglijoj siaucia, manajam ir buvo beveik 40 tempa, bet tik viena diena, taip ir nesupratau nuo ko g.gif gydytojai pasakiau, tai sake, dziaukites, kibo virusas bet vaikas labai atsparus smile.gif

Siaučia,bet jokių požymių. smile.gif
Atsakyti
barbaske 4u.gif maniske 3 paras su beveik 40 atsimucino, be jokiu pozymiu, po triju paru kaip dingo temperatura, taip dingo, vaikas ta pacia akimirka sveika patapo smile.gif sveikit 4u.gif
Atsakyti
Meniu
pusryciai varskes apkepas
priespieciai didelis bananas
pietus 3 kalakutienos kotletukai, darzoviu salotos
vakariene 200 gr. grudetos varskes,2 kepti obuoliai su cinamonu
is viso 1240 kcal smile.gif

Ligoniu mamoms 4u.gif greiciau sveikit

NoTa visa diena jokio silto maisto?skrandis nepyksta paskui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 kovo 2016 - 22:14
Seima dar miega, o as ne,nes valgyt noriu.
Del temperaturos, tai mano didziajam buvo auksta labai ir tris dienas. Irgi numusi ir vel 39. Zemiau 38 nekrito. Dar vyras isvaziaves buvo. As su dviem namie viena. Tai ir isgyvenom kazkaip vis su ketinimu,kad jei pabloges dar, kvieciu greitaja. Laimei apsiejom.
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 19, 22:11)

NoTa visa diena jokio silto maisto?skrandis nepyksta paskui?

Visaip buna, kartais pyksta.
Man darbe nera galimybes silta maista valgyt. Jei B buna laisvas, jis atveza.

Labas rytas smile.gif

Koks oras uz lango wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, visa nakti mazius ismiegojo, nuo gimimo nesam tiek ilgai miegoja, net akyse prasviesejo, taip gera wub.gif

sveikatos barbaskytei 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
kas pusryciams?
as suplanavus cirvinius blynus siandien, bet norisi kazko greiciau, itariu sumustini koki valgysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 20, 09:02)
Labas rytas
kas pusryciams?
as suplanavus cirvinius blynus siandien, bet norisi kazko greiciau, itariu sumustini koki valgysiu  biggrin.gif

Pas mane avižinė košė su sviestu ir juoda kava smile.gif

Labai norėčiau varškės apkepo, bet tai ir liks noras biggrin.gif Iškepsiu, tai viena ir suvalgysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 20, 07:04)
Labai norėčiau varškės apkepo, bet tai ir liks noras biggrin.gif Iškepsiu, tai viena ir suvalgysiu rolleyes.gif

Pagal kokį receptą kepi? Senai bekepiau,reiktų pagamint smile.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 20, 10:02)
Labas rytas
kas pusryciams?
as suplanavus cirvinius blynus siandien, bet norisi kazko greiciau, itariu sumustini koki valgysiu  biggrin.gif

as grikiu kose valgiau, vyras omleta smile.gif norejau ir as cirviniu, bet pasveriau, kad grikiai sveikiau smile.gif

laba ryta bigsmile.gif

ryt mano mamyte atvaziuoja i svecius thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 03 20, 09:19)
Pagal kokį receptą kepi? Senai bekepiau,reiktų pagamint  smile.gif

Labas rytas smile.gif

Neturiu aš recepto, internete vis susirandu. Tik irškau tokio kur būyų su razinom ir džiuvesėliais. Man skaniausias. Nepatinka kur manų kruopos dedasi smile.gif

Kaip Mažoji?
Atsakyti