Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 18, 22:46)
Gal iki 06 01?

Man ir taip ir taip tinka, cia tik apgalvojimui, koki tiksla reiktu keltis biggrin.gif

QUOTE(Anike* @ 2016 03 18, 22:47)
Nieko nevalgiau daugiau po vakarienes, bet vis dar persivalgiusi jauciuosi  blush2.gif Vaikai sake, kad nepirkciau tos nutelos, jie nenori, nevalgys, bet as pati labai uzsinorejau  blush2.gif

Ar ziurejai kiek nutela turi kaloriju? blush2.gif As kai viena kart pamaciau, man ji automatiskai nebeskani pasidare, nebepirkau po to nei kart lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 18, 23:00)
kas tris menesius lenteles, tai iki 07,01 sikart

Gal ir logiska, va dabar ziurint i lentele matosi ilgesnio laikotarpio rezultatai, smagu visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 03 18, 22:47)
Ar jau radai? Frofesore 2 puslapyje rase.

Ačiū, panagrinėsiu smile.gif
Atsakyti
As irgi uz lentele iki 07.01, vis veliau mazius nakti keliasi tikiuosi taip nusitempsim ir iki ryto smile.gif vel va guliu, o pilvas marsus groja, nors eik karbonado kept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 19, 04:15)
As irgi uz lentele iki 07.01, vis veliau mazius nakti keliasi tikiuosi taip nusitempsim ir iki ryto smile.gif vel va guliu, o pilvas marsus groja, nors eik karbonado kept biggrin.gif

4 ryto rasai swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 19, 08:05)
4 ryto rasai swoon.gif

vaika gi maitinu biggrin.gif paskui neuzmingu dar valanda biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
Mm, mažai miegojau, net kava nepadeda sad.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dirbu kitu grafiku,tai visai laike pasiklydau.Grįžtu namo ~22 val,vakar pamiršau kad penktadienis-nejaučiau jo schmoll.gif O dar barbaškytė susirgo verysad.gif

Einu kavos,galva plyšta doh.gif

Tiesa,pliusą turiu (grįžusi picos 2 gabalus suraitojau doh.gif ) 70.2
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 18, 23:00)
kas tris menesius lenteles, tai iki 07,01 sikart

O kas čia taip nusprendė? biggrin.gif
Galima imti ir iki vasaros pradžios ir iki pabaigos biggrin.gif

Labas rytas,

Oras lauke fantastika wub.gif O man teks darbe tūnoti verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas
pusryciai varskes apkepas su kava
vyrukai dar miega thumbup.gif
dienos planas namu kuopimas, skalbimas...gerai kad yra kotletu dar pietums bent prie puodu tupinet nereiks
Atsakyti
as uz lentele iki 06.01 ax.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
tik iš lovos išsiridenau smile.gif . Sėdžiu geriu kavą ir mėgaujuos gyvenimu, nes vakar išsikuopiau namus, pasidariau visus darbus tongue.gif . Savaigalis mano malonumui thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 19, 10:51)
as uz lentele iki 06.01 ax.gif

Aš ir smile.gif
Atsakyti