Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

persigalvojau ir as uz iki 06.01, gal daugiau issilaikiusiu iki galo bus, nes db kol praeina 3 menesiai trecdalis metanciu belieka biggrin.gif doh.gif

Atsakyti
Jeigu buciau besirasanti i lentele tai irgi buciau iki 06.01, kazkaip grazi riba, vasaros pradzia
is kitos puses bent man tai vasara sunkokia mest svori, bet gal del to lad paprastai nebuna ka g.gif motyvacijos laikytis graziai irgi ne
tai atostogos, visi savaitgaliai kaime ten keptos desrytes visokios, alus, prie alaus visokie uzkandziukai
Kazkur isvaziavus kavinese irgi ne salotu norisi...atrodo gi tiek darzoviu,o va visokios bulvytes, kepsniai i trasa
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 19, 11:42)
is kitos puses bent  man tai vasara sunkokia  mest svori, bet gal del to lad paprastai  nebuna ka  g.gif motyvacijos laikytis graziai irgi ne
tai atostogos, visi savaitgaliai kaime  ten keptos desrytes visokios, alus, prie alaus visokie uzkandziukai
Kazkur isvaziavus kavinese irgi ne salotu norisi...atrodo gi tiek darzoviu,o va visokios bulvytes, kepsniai i trasa

O man atvirkščiai. Vaisiai, daržovės, uogos wub.gif Ta pati kepta mėsa. Nieko blogo ji nepadarys su vyno taure.
KAvinėse kai nevalgom, tai ten jokių pagundų. Ir aplamai vasarą liesesnį, lengvesnį maistą valgyti norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 19, 12:08)
O man atvirkščiai. Vaisiai, daržovės, uogos wub.gif Ta pati kepta mėsa. Nieko blogo ji nepadarys su vyno taure.
KAvinėse kai nevalgom, tai ten jokių pagundų. Ir aplamai vasarą liesesnį, lengvesnį maistą valgyti norisi smile.gif

Tai va daug kam atvirksciai
kazkokia atbuline as
nors is tikro labai nepriaugu as vasara, daugiausia rudeni
kai sviezios bulves nukastos jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 kovo 2016 - 12:12
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 19, 12:08)

drinks_cheers.gif

Vyras kokio skanaus sūrio parnešė, mm valgysiu pietums su alyvuogėm ir pomidorais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 19, 12:43)
drinks_cheers.gif

Vyras kokio skanaus sūrio parnešė, mm valgysiu pietums su alyvuogėm ir pomidorais rolleyes.gif

Kokio surio rolleyes.gif ?

As siandien meniu susiskaiciavau suplanuota, mazokai kcal gaunasi g.gif
bet ner kur iterpt dar viena uzkandi g.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 19, 12:50)
Kokio surio  rolleyes.gif ?

Vokiškas varškės ir sviesto sūris su česnakais įvyniotas į vynuogių lapus smile.gif
Atsakyti
Nusiziuresiu nuo zingeidi ir kepsiu varskes suri, stovi nieks nevalgo...oras kokio baisumo sad.gif
Atsakyti
Aš samosas kepu ir lysiu po kaldra,kokį filmą pažiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jau beveik savaitę laiko skatau jus. Ir vis noriu prisijungti. Tik kad sunkiai man sekasi laikytis nuosekliai. Bet kadangi matau jog lentele planuojat daryt, ar galėčiau ne tik tyliai skaityti, bet ir prisijungti. Gal šįkart mam geriau sektųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milda.25: 19 kovo 2016 - 15:16
QUOTE(lera* @ 2016 03 19, 13:11)
Vokiškas varškės ir sviesto sūris su česnakais įvyniotas į vynuogių lapus smile.gif

wub.gif skamba nuostabiai,as suriu manjeke wub.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2016 03 19, 14:25)
Aš samosas kepu ir lysiu po kaldra,kokį filmą pažiūrėsiu smile.gif

sveikatos dukrai.

QUOTE(milda.25 @ 2016 03 19, 15:08)
Sveikos,
Jau beveik savaitę laiko skatau jus. Ir vis noriu prisijungti. Tik kad sunkiai man sekasi laikytis nuosekliai. Bet kadangi matau jog lentele planuojat daryt, ar galėčiau ne tik tyliai skaityti, bet ir prisijungti. Gal šįkart mam geriau sektųsi.

sveika prisijungus,man lig nikas matytas,gal buvai jau suoj temoj kada?

Laba diena,eisiu kepti,bandysiu riesutelius,tuos senovinius.Nusipirkau siandien elektrine riesuteliu keptuve thumbup.gif seimyna labai jau ju nori,bandysiu su rududu idara daryt.
Dar savo abiems vyrams nupirkau grazius baltinius wub.gif
Sau nieko negavau,tusa ir ta pamirsau uzeit nusipirkt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 03 19, 10:51)
Labas rytas 4u.gif
tik iš lovos išsiridenau smile.gif . Sėdžiu geriu kavą ir mėgaujuos gyvenimu, nes vakar išsikuopiau namus, pasidariau visus darbus  tongue.gif . Savaigalis mano malonumui  thumbup.gif  thumbup.gif

Pavydziu, super smile.gif
Pas mane tai pilna darbeliu, skalbimo masina sukasi, tvarkymaisi, pietus ir t.t.
Dabar pietus suvalgeme, tai tingulys apime blush2.gif Isgeriau kavos, desertui rieke juodos duonos su daug riesutu ir dziovintomis datulemis, razinomis ax.gif

milda25, junkis drasiau 4u.gif
Atsakyti