Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 19, 13:12)
Nusiziuresiu nuo zingeidi ir kepsiu varskes suri, stovi nieks nevalgo...oras kokio baisumo sad.gif

Pas mus balta balta kur dairais,susalau mieste biskiuka.

As panasiai ant lauzo/ant groteliu,folijoj vasara esu taip kepus.Labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 03 19, 16:08)
Sveikos,
Jau beveik savaitę laiko skatau jus. Ir vis noriu prisijungti. Tik kad sunkiai man sekasi laikytis nuosekliai. Bet kadangi matau jog lentele planuojat daryt, ar galėčiau ne tik tyliai skaityti, bet ir prisijungti. Gal šįkart mam geriau sektųsi.

zinoma junkis 4u.gif papasakok, kaip uzsiauginai tiek? 4u.gif dabar 95 kg sveri?
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2016 03 19, 16:21)
wub.gif skamba nuostabiai,as suriu manjeke wub.gif
sveikatos dukrai.
sveika prisijungus,man lig nikas matytas,gal buvai jau suoj temoj kada?

Laba diena,eisiu kepti,bandysiu riesutelius,tuos senovinius.Nusipirkau siandien elektrine riesuteliu keptuve thumbup.gif seimyna labai jau ju nori,bandysiu su rududu idara daryt.
Dar savo abiems vyrams nupirkau grazius baltinius wub.gif
Sau nieko negavau,tusa ir ta pamirsau uzeit nusipirkt doh.gif

kaip noreciau riesuteliu arba grybuku keptuves! bigsmile.gif elektrine pirkai? kokia kaina? kai maze paaugs, faina pakepliot butu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 03 19, 15:23)
Pas mus balta balta kur dairais,susalau mieste biskiuka.

As  panasiai ant lauzo/ant groteliu,folijoj vasara esu taip kepus.Labai skanu.

Sninga ir pas mus. Gražuma wub.gif Vat, kad dar pašaltų ax.gif

Milda, buvai jau pas mus thumbup.gif Junkis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 19, 15:32)
zinoma junkis 4u.gif papasakok, kaip uzsiauginai tiek? 4u.gif dabar 95 kg sveri?
Papildyta:

kaip noreciau riesuteliu arba grybuku keptuves! bigsmile.gif  elektrine pirkai? kokia kaina? kai maze paaugs, faina pakepliot butu  bigsmile.gif

jo elektrine maciau internete yra pirkt,o siandien netycia pamaciau turguj,jas kaip suprantu is lenkijos veza 20 euru mokejau,va lygiai tokia pat keptuve
tokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 19 kovo 2016 - 15:40
QUOTE(garbane @ 2016 03 19, 16:40)
jo elektrine maciau internete yra pirkt,o siandien netycia pamaciau turguj,jas kaip suprantu is lenkijos veza 20 euru mokejau,va lygiai tokia pat keptuve
tokia

geras! elektriniu nebuvau macius! reiks grizus i Lt nusipirkti! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 03 19, 15:23)
Pavydziu, super  smile.gif
Pas mane tai pilna darbeliu, skalbimo masina sukasi, tvarkymaisi, pietus ir t.t.
Dabar pietus suvalgeme, tai tingulys apime  blush2.gif Isgeriau kavos, desertui rieke juodos duonos su daug riesutu ir dziovintomis datulemis, razinomis  ax.gif

milda25, junkis drasiau  4u.gif

Čia gal iš Rimi duona? Kažkada pamenu ant bangos man ji buvo, kaip pyragą šveisdavau smile.gif
Aš ką tik po kirpyklos. atsinaujinau ant Velykų smile.gif
Plovą išviriu, sriubą irgi. Lafa tongue.gif
Atsakyti
Noreciau kept grybukus, bet lb daug laiko tam reikia- misija neimanoma biggrin.gif

milda25 papasakok savo svorio istorija ir sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 19, 09:40)
O kas čia taip nusprendė? biggrin.gif
Galima imti ir iki vasaros pradžios ir iki pabaigos biggrin.gif

ar ne pati sakei, kad geriausia imti ketvirciais ? biggrin.gif kadangi pirmoji startavo nuo nauju iki 04.01, tai logiska kad antroji bus iki 07.01, tada trecioji iki 10.01 ir tada ketvirta, jei dar bus, iki Naujuju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 19, 16:22)
ar ne pati sakei, kad geriausia imti ketvirciais ? biggrin.gif  kadangi pirmoji startavo nuo nauju iki 04.01, tai logiska kad antroji bus iki 07.01, tada trecioji iki 10.01 ir tada ketvirta, jei dar bus, iki Naujuju smile.gif

Tai čia man geriau, mano toks siūlymas buvo.O, bet, tačiau, kadangi nedalyvauju, tai ...... Bet niekas to nenusprendė, iki kada ta kita lentelė bus biggrin.gif kaip dauguma nuspręs, taip ir bus. Štai tau nuomonės ir išsiskyrė smile.gif
O tavo postą supratau kaip faktą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 19, 16:42)
Tai čia man geriau, mano toks siūlymas buvo.O, bet, tačiau, kadangi nedalyvauju, tai ...... Bet niekas to nenusprendė, iki kada ta kita lentelė bus biggrin.gif kaip dauguma nuspręs, taip ir bus. Štai tau nuomonės ir išsiskyrė  smile.gif
O tavo postą supratau kaip faktą cool.gif

nu as tiesiog pamenu svarstymus del pirmos lenteles, kai butent dauguma ir nusprende, kad geriausia ketvirciais daryt, tai logiskai ir pamasciau, kad sita turetu buti iki liepos 1. As sau tiksla issikeliau iki dukros gimtadienio numesti iki 72kg, tai man liepos 1d. butu geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 19, 15:50)
geras! elektriniu nebuvau macius! reiks grizus i Lt nusipirkti! bigsmile.gif

as kai pamaciau,iskart uzsinorejau,viena partija kepa 5 min,ziauriai greitai viskas,tik kai pirma karta kreivi sleivi gavosi,neatitaikiau dydzio,kita kart busiu gudresne smile.gif
riesutukai mano
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 19, 16:15)
Noreciau kept grybukus, bet lb daug laiko tam reikia- misija neimanoma biggrin.gif

milda25 papasakok savo svorio istorija ir sekmes wink.gif

yra ir grybuku elektriniu keptuviu,sake moteris turguj.labai greit iskepa,manau panasiai kaip riesuteliai 24 vnt vienos puseles kepa 4- 5 min.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 03 19, 18:19)
as kai pamaciau,iskart uzsinorejau,viena partija kepa 5 min,ziauriai greitai viskas,tik kai pirma karta kreivi sleivi gavosi,neatitaikiau dydzio,kita kart busiu gudresne smile.gif
riesutukai mano

yra ir grybuku elektriniu keptuviu,sake moteris turguj.labai greit iskepa,manau panasiai kaip riesuteliai 24 vnt vienos puseles kepa 4- 5 min.

nooriu riesuteliu smile.gif)
grybukam ta metaline turiu, prikept tai greit, bet paskui dazymas ju koks didelis darbas smile.gif
Atsakyti