Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(d'esprit @ 2016 03 29, 14:39)
Receptus!!!  cool.gif

Keista, bet šįkart laiko persukimo visai nepajaučiau  g.gif
Super  drinks_cheers.gif
Kaip man patinka pavasaris  wub.gif

Kad nėra recepto biggrin.gif Majonezą darau tradiciškai (pilna receptų internete), 2 kiaušinių tryniai+arbatinis šaukštelis garstyčių+pusės citrinos sultys+druska, pipirai, čili+aliejus (naudojau alyvuogių light šviesų, bet tinka bet koks mėgstamas.

Mikseriu maišom trynius su prieskoniais, tada plona srovele pilam aliejų, kai buna gan tiršta supilu citrinos sultis ir toliau pilu aliejų iki norimos konsistencijos (na tokio tiršto tiršto, kad šaukštas stovi biggrin.gif ). Atskiram inde pasidarau skanią avokado užtepėlę (avokadas+prieskoniai+citrinos sultys) ir sumaišau su majonezu santykiu 50/50. Su mangu darysiu lygiai taip pat smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 03 29, 13:52)
Kad nėra recepto biggrin.gif Majonezą darau tradiciškai (pilna receptų internete), 2 kiaušinių tryniai+arbatinis šaukštelis garstyčių+pusės citrinos sultys+druska, pipirai, čili+aliejus (naudojau alyvuogių light šviesų, bet tinka bet koks mėgstamas.

Mikseriu maišom trynius su prieskoniais, tada plona srovele pilam aliejų, kai buna gan tiršta supilu citrinos sultis ir toliau pilu aliejų iki norimos konsistencijos (na tokio tiršto tiršto, kad šaukštas stovi biggrin.gif ). Atskiram inde pasidarau skanią avokado užtepėlę (avokadas+prieskoniai+citrinos sultys) ir sumaišau su majonezu santykiu 50/50. Su mangu darysiu lygiai taip pat smile.gif

Ačiū 4u.gif

Niekada nebandžiau su mikseriu, visada darau su blenderiu: viską į indą, blenderį nuleidžiu iki pat indo dugno, įjungiu ir keliu aukštyn. 3-4 sekundės ir majonezas pagamintas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Didelis thumb_yello.gif, kurios išlaikė žalias dienas šventiniu laikotarpiu. Mes nebuvome namuose, tai niekaip neišėjo pasportuoti.
25, 26 27,28.
Džiaugiuosi nors tiek, kad per Velykas nepersivalgiau ir papildomų kilogramų neprisidėjau, greičiausiai liks svoris nepakitęs nuo praeitos savaitės.
Visi šokoladiniai kiaušinukai į pabaigą, grįžtu prie lieknėjimo ritmo.

Dėl majonezo, aš bandžiau kažkada darytis veganišką majonezą su sojos pienu, alyvuogių aliejum, himalajų juoda druska, garstyčios, dar kažkas ten, bet nelabai man patiko skonis, ne tas. Šiaip įprastai majonezo beveik nevartojam, tiksliau neperkam, nes skanu man jis, galėčiau šaukštais valgyti, ir kuo riebesnis, tuo skanesnis...

Tiesa, anksčiau niekada nebuvau pirkusi graikiško jogurto be nieko, pabandžiau, kaip man jis patiko - skalsus toks, tinka vartoti vietoj grietinės, o riebumas tik 2 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo attain: 29 kovo 2016 - 14:31
su naminiu majonezu nesu susipažinus jokia prasme - nei gaminus, nei valgius... bet požiūris į jį iš karto neigiamas laugh.gif kaip Helmann's tikrai nebus, o jokio kitokio nepripažįstu... todėl geriau gyvent iš viso be jo... nėra ir nereikia... o retkarčiais galima ir to, kas draudžiama cool.gif

patinka ir man dabartinis oras bigsmile.gif
ištempiau mažuosius per nenoriu į lauką... broliui pažymos reikėjo mokyklai, tai ėjom pėsčiomis... buvo norinčių ropot, nes jau toooooks pavargęs, bet aš gi bjauri mamka - jei nuo tokio atstumo pavargsti, vadinasi, kasdien eisim pasivaikščiot, kol priprasi cool.gif reiktų traukti jau paspirtuką, balansinį ir varyt kur, bet bijau, kad sušils, išrengti dar negaliu... dar pakosėja abu, tai lieka tik ramus pasivaikščiojimas... tai spėsim...
Atsakyti
QUOTE(attain @ 2016 03 29, 14:31)

Tiesa, anksčiau niekada nebuvau pirkusi graikiško jogurto be nieko, pabandžiau, kaip man jis patiko - skalsus toks, tinka vartoti vietoj grietinės, o riebumas tik 2 proc.

Man nuo jo siaubingai kyla rūgštys... unsure.gif išbandžiau kelių rūšių-rezultatas tas pats doh.gif
Atsakyti
Mano meniu
Pusryčiai - kokteilis (bananas, augalinis pienas, proteinas), 357kcal
Pietūs - kuskusas su adžikoj troškinta kalakuto krūtinėle ir daržovėm, 573kcal
Vakarienė - kiaušinienė su pievagrybiais ir mocarela, pomidorai, 428kcal
I užkandis - riešutų batonėlis, 188kcal
II užkandis - 3 trapučiai su riešutų sviestu ir bananu, 366kcal
Viso: 1912kcal. Galėtų būt daugiau,bet nebetilpo doh.gif

29 diena žalia
Atsakyti
Sveikos gyvos po švenčių bigsmile.gif

28d-raudona
29d-žalia

Vakar diena,būtų buvusi žalia,bet taip nevietoje pasitaikė rūkyti naminiai lašinukai biggrin.gif
Bet džiaugiuosi,kad per šventes buvo daug judesio,neužsitupėjom namuose thumbup.gif
Labai įdomu, ką rytoj svarstyklės kalbės rolleyes.gif
Meniu rašymui pritariu drinks_cheers.gif
pusr.-pilno gr.duona,tepamas sūrelis,virtas kiaušinis
prieš.-obuolys
piet.-vištienos kepsniukas keptas orkaitėje su sūriu ir daržovėm ir ryžiais
pavak.-šaltibaščiai
vakar.-salotos ( pekinas,rūkyta vištiena,dž.slyvos,saulėgražos,majonezas )
desertas-vakarinis pabėgiojimas,pritūpimai,atsilenkimai
Atsakyti
Labas rytukas smile.gif

Svarstyklės nelabai nudžiugino unsure.gif 74kg blush2.gif Šventės yra šventės,dažniau burnelė atsidarinėjo ir turiu to rezultatą.Nors atrodė,daug nevalgiau,bet va vistiek.... Ai bet nepergyvenu,svarbu gerai jaučiuosi pati,vėliau ar anksčiau aš pasieksiu to taip trokštamo rezultato,matyti priekyje 6....
Su dviračiu šiande važinėjau visiškoje tamsoje,6val dar buvo tamsu,už tai namo gryžau jau švintant biggrin.gif

Keliamės,einam sportuoti user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 30 kovo 2016 - 06:32
Labas rytas,

na ką atnešu savo nuodėmingą sielą biggrin.gif 54,8 kg

ranka 28 ( nežinau, ar teisingai matuoju)
krūtinė 86
pilvas 85
liemuo 68
klubai 93
šlaunis 53

29žalia
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

62,8 kg ir nėr čia ką šnekėt doh.gif Po darbo tiesiu taikymu į sportą.

Vakar meniu
pusr.: kokteilis (špinatai, melionas, kriaušė, kivis, špinatai, vienas griežinėlis kons. ananaso), sumuštinis (bemielė duona, virtas kumpis)
pietūs: garintos morkos+žirneliai, šviežia plona kiaulienos dešrelė kepta be riebalų.
Vakarienė: virti varškėtukai (ežiukai), grietinė 12%

29 d. žalia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okokionera: 30 kovo 2016 - 07:32
Labas rytas 4u.gif
Priduodu save:

Svoris 73,7 kg.

Ranka 30 cm
Krūtinė 94 cm
Liemuo 80 cm
Pilvas 97 cm.
Klubai 110 cm
Šlaunys 63 cm

Vyras namie, mano nuridentų 4 kg nemato doh.gif, esu pikta, bet tai gerai tikrai nekils minčių valgyti ko nereikia mirksiukas.gif ir noro praleidinėti treniruočių nebus ax.gif

29 diena žalia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa289: 30 kovo 2016 - 07:24
tai kuri atneš minusą po švenčių? bigsmile.gif čiur ne aš laugh.gif

77.3kg, vakar buvo geriau cool.gif bet tai visada trečiadienį svoris pakyla, kaip specialiai hihihi.gif

pasikeitimų matavimo nerasta - iš kur, kai maluosi toje pačioje vietoje biggrin.gif

šįryt jau spėjau pasportuoti, pasijungiau į d'esprit 23 savaičių programą cool.gif užsikviečiau Barborą į svečius su maistu biggrin.gif spėjau ir po dušu palįsti, dabar mano varliukai jau bunda... po vieną... reiks eit pusryčiaut...
Atsakyti