Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

25,26,27 žalios
28, 29 raudonos
Kaime prisilaksčiau paskui vaikus iki negalėjimo, maisto buvo labai saikingai, saldainiai - po du per dieną. Grįžus rezultatas pranoko lūkesčius, deja, neišsaugojau.
Vakar atvažiavo draugė, apėjom pusę miesto, bet nuėjom jos mylimo didelio cepelino į "Agotos gryčią", tai ir aš neatsispyriau. O šįryt jau suvalgyta riekė tinginio prie arbatos, + nebuvo kontrastinio dušo.
Jaučiuosi kaip permušta, dirbti visai nesinori ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na, kaip po švenčių? Ka svarstyklės rodo? bigsmile.gif Pas mane mažas pliusas, bet turbūt ne dėl šventinių vaišių, o dėl vakarykštės naminės picos blush2.gif

airv, mano svarstyklės pačios pigiausios iš maximos, nusiskundimų neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 29, 09:28)

Na, kaip po švenčių? Ka svarstyklės rodo?  bigsmile.gif

pabijojau svertis... blush2.gif sversiuos tik rytoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 03 29, 09:34)
pabijojau svertis... blush2.gif sversiuos tik rytoj biggrin.gif

hihihi.gif

Man nuo šeštadienio galvoj skamba Mikės Pukuotuko dainos ištrauka:
Up, down and touch the ground
In the mood for food

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 29, 10:28)
Na, kaip po švenčių? Ka svarstyklės rodo?  bigsmile.gif

pliusą hihihi.gif bet žyyyyyymiai mažesnį, nei kad tikėjausi, tai išgyvensiu cool.gif
Atsakyti
Merginos, gal norėtumėt vėl rašyt meniu? Visai faina būdavo pasirankiot idėjų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 29, 11:55)
Merginos, gal norėtumėt vėl rašyt meniu? Visai faina būdavo pasirankiot idėjų  rolleyes.gif

aš, jei ką įdomesnio gaminsiu, tai parašysiu, o šiaip valgau ne taip ir įdomiai... kad būtų verta biggrin.gif

tiesa, labai skanu: agurkas, poras ir majonezas, tokios salotos... tik kad majonezas blush2.gif bet prie grilintos mėsytės, tai skonis bigsmile.gif
Atsakyti
wicked, labai smagiai praleidote laika smile.gif net nezinojau apie ta pesciuju taka, kaip tik busime neuzilgo netoli Alytaus, tai reiks pavaikstineti.

QUOTE(d'esprit @ 2016 03 29, 09:28)
airv, mano svarstyklės pačios pigiausios iš maximos, nusiskundimų neturiu  smile.gif

Liuks, manau man irgi tik sverimosi funkcijos reikia g.gif

Per Velykas gaminau veganisko majonezo, tai valgiau ji tik as biggrin.gif
Dienos meniu butu labai gerai! Ypac jei produktai pagal sezoniskuma.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 03 29, 12:15)
net nezinojau apie ta pesciuju taka, kaip tik busime neuzilgo netoli Alytaus, tai reiks pavaikstineti.

kad ten kažkas TOKIO būtų, tai nepasakyčiau... tiesiog tiltas ir tiek, net to aukščio per daug nesijaučia, bet visas smagumas yra iki jo nueiti, jei nuo miesto pusės, iš aikštelės biggrin.gif mano telefonas tą dieną man paskaičiavo nueitus 5km bigsmile.gif o dar tas oras toks nuostabus buvo, šilta, gera... saulėta... labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Apsirijau, bet grįžtu, reik susiimti... Svertis bijojau, nes vis dar jaučiuos išpampusi, apsunkusi ir kas baisiausia jaučiuos ne savimi, o maisto kalnu biggrin.gif bet manau praeis...

Per šias velykas gaminau majonezą ir maišiau jį perpus su trintu avokadu. Man asmeniškai labai patiko, o kitų nuomonė išsiskyrė, daug kam trūko cukraus, kurio kalnai slepiasi pirktiniame. Kitą kart ketinu gaminti su mangais (dėl saldumo), o ir kalorijų tokiame ženkliai mažiau ir žinai ką idėjai ir žinai kiek aliejaus jame blink.gif bigsmile.gif

Mane tas laiko persukimas pribaigs... Šiandien kaip zombis, ryte gulėjau ir galvojau, kas nutiks jei į darbą nenueisiu... O tada atsikėliau pusvalandžiu vėliau ir strimgalviais ruošiausi doh.gif Ir dar sužinojau, kad šiandien antradienis, o sporto apranga namie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 29, 10:55)
Merginos, gal norėtumėt vėl rašyt meniu? Visai faina būdavo pasirankiot idėjų  rolleyes.gif

Aš tai už... rolleyes.gif pritrūksta ir man idėjų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 29, 11:01)
aš, jei ką įdomesnio gaminsiu, tai parašysiu, o šiaip valgau ne taip ir įdomiai... kad būtų verta biggrin.gif

Nu ką reiškia "ne taip ir įdomiai"? Gal Tau atrodo, kad neįdomiai, o kitoms tai bus kažkas visiškai naujo mirksiukas.gif

QUOTE(Okokionera @ 2016 03 29, 11:30)

Per šias velykas gaminau majonezą ir maišiau jį perpus su trintu avokadu. Man asmeniškai labai patiko, o kitų nuomonė išsiskyrė, daug kam trūko cukraus, kurio kalnai slepiasi pirktiniame. Kitą kart ketinu gaminti su mangais (dėl saldumo), o ir kalorijų tokiame ženkliai mažiau ir žinai ką idėjai ir žinai kiek aliejaus jame  blink.gif  bigsmile.gif

Mane tas laiko persukimas pribaigs...

Receptus!!! cool.gif

Keista, bet šįkart laiko persukimo visai nepajaučiau g.gif

QUOTE(braske09 @ 2016 03 29, 12:05)
Aš tai už... rolleyes.gif pritrūksta ir man idėjų rolleyes.gif

Super drinks_cheers.gif

Kaip man patinka pavasaris wub.gif
Atsakyti