Išviriau vaikam vakarienei pieniškos ryžių sriubos, net kojos linksta, kaip aš jos noriu

QUOTE(d'esprit @ 2016 04 04, 14:42)
Turbūt žinot, kad 1kg riebalų per naktį priaugt neįmanoma, nu, nebent suvalgot per vakarą papildomas 7000kcal, kuo aš labai abeju. Tas plius kg yra tiesiog žarnų turinys, nuo sūresnio maisto susilaikę skysčiai ir t.t. Per pora dienų tas pliusas turėtų dingt
Va, atsiverčiau A.Pauliukevičiaus knygą "Tobulas kūnas", joje yra skyrius apie cheat day, pacituosiu: "Jei jūsų tikslas atsikratyti keleto kilogramų, kitą dieną po cheat day sversite keliais kilogramais daugiau. Aš per dieną daugiausiai esu privalgęs 7kg. Tai nėra riebalai. Tai vis dar žarnyne likęs maistas ir gausybės angliavandenių sulaikyti skysčiai. Dėl to galite būti ir žaviai patinę. Tačiau per porą dienų visa tai pasišalina ir kitas 3-5 dienas svoris vėl žymiai krinta."

Va, atsiverčiau A.Pauliukevičiaus knygą "Tobulas kūnas", joje yra skyrius apie cheat day, pacituosiu: "Jei jūsų tikslas atsikratyti keleto kilogramų, kitą dieną po cheat day sversite keliais kilogramais daugiau. Aš per dieną daugiausiai esu privalgęs 7kg. Tai nėra riebalai. Tai vis dar žarnyne likęs maistas ir gausybės angliavandenių sulaikyti skysčiai. Dėl to galite būti ir žaviai patinę. Tačiau per porą dienų visa tai pasišalina ir kitas 3-5 dienas svoris vėl žymiai krinta."
Kaip dziugiai mane nuteike sitas postas

04.04 -žalia
Meniu:
Pusryčiai-juoda grūdėta bemielė duona,varškės užtepėlė ir lašiša
Priešpiečia-riekelė varškės sūrio
Pietūs-kepti pievagryžiai su kiaušiniu ir žuvies piršteliai,pomidoras
Pavakariai-riešutų saujelė
Vakarienė-troškintos daržovės
Labai noriu miego,nes man jau kaip ir laikas miegoti,šiande įpatingai jaučiu miego trūkumą,einu miegoti

Meniu:
Pusryčiai-juoda grūdėta bemielė duona,varškės užtepėlė ir lašiša
Priešpiečia-riekelė varškės sūrio
Pietūs-kepti pievagryžiai su kiaušiniu ir žuvies piršteliai,pomidoras
Pavakariai-riešutų saujelė
Vakarienė-troškintos daržovės
Labai noriu miego,nes man jau kaip ir laikas miegoti,šiande įpatingai jaučiu miego trūkumą,einu miegoti

QUOTE(d'esprit @ 2016 04 04, 13:26)
Kaip faina, kaip norėčiau šašlyko
Ko toks tikslas neambicingas?
..... tikslas turi būt toks, kad pažiūrėjus į jį pagalvotum "nea, aš to tikrai niekaip nepadarysiu.."
Va tada tikslas yra tikrai geras, o per lengvi tikslai dažnai lieka nepasiekti 

Ko toks tikslas neambicingas?

šašlykas buvo skanus

Po mėsos mano MB padėjo ant stalo šakotį

QUOTE(airv @ 2016 04 04, 17:36)
mane irgi
Mano tikslas pirma karta toks mažesnis, nes pastoviau norėjau daug ir man nesigauna, pagalvojau šį kartą darysiu etapais pomažu, gal taip pasiseks labiau.

Kadangi šiandien valgiau tikrai daug šakočio tai
04.04 bus tokia
Rytoj jau mano MB išvažiuoja vėl tai galėsiu sėkmingai vėl mažiau valgyti. Gerai, kad bent viską šian iki 18.00 valgiau
Sveikos
Pagaliau grįžtu pas jus
Paskutinį mėnesį praktiškai nebuvau namuose, atostogavau Lietuvoje, po to svečiavomės pas MB tėvelius. Nebuvo jokio sporto, su mityba irgi nekas.
Užtat šiandien (04 04) diena žalia. Vandenį išgėriau, kalorijos sąžiningai suskaičiuotos
Sportą prijungsiu vėliausiai ketvirtadienį, iki to laiko intensyviai ruošiuosi darbo pokalbiui. Laikykit špygas, kad pasisektų, užteks namuose sėdėti

Pagaliau grįžtu pas jus

Užtat šiandien (04 04) diena žalia. Vandenį išgėriau, kalorijos sąžiningai suskaičiuotos

04 04 raudona, neatsispyriau keliems saldainukams prie kavos

QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 04, 20:52)
Mano tikslas pirma karta toks mažesnis, nes pastoviau norėjau daug ir man nesigauna, pagalvojau šį kartą darysiu etapais pomažu, gal taip pasiseks labiau.

turėjau vieną pažįstamą, metė svorį... tai ji irgi panašiai dirbo ties tuom - numesdavo kelis kg, tada metimą stabdydavo, bet dvi savaites "dirbdavo" ant svorio stabilizavimo ir tada vėl žemyn... savo tikslą pasiekė

aš šiandien pavyzdingai maitinausi... net jokių saldumynų nebuvo

Sveikutės,
04-04 žalia.
Noriu pasidžiaugti, kad žalių-raudonų dienų dėka pagerėjo reikalai su mityba vakare: po vakarienės į šaldytuvą nebelendu, saldumynai irgi vakare nebetraukia (kaip kažkas iš jūsų patarė, suvalgau norimąskanėstą geriau ryte su kava). Su vandeniu irgi gerai.
Sunkiausia prisiverst pasportuot, tempiu iki paskutinės minutės, kaip šiandien iki 22 val... Dabar visa užturbinta negaliu užmigt, tvarkytis pradėjau
04-04 žalia.
Noriu pasidžiaugti, kad žalių-raudonų dienų dėka pagerėjo reikalai su mityba vakare: po vakarienės į šaldytuvą nebelendu, saldumynai irgi vakare nebetraukia (kaip kažkas iš jūsų patarė, suvalgau norimąskanėstą geriau ryte su kava). Su vandeniu irgi gerai.
Sunkiausia prisiverst pasportuot, tempiu iki paskutinės minutės, kaip šiandien iki 22 val... Dabar visa užturbinta negaliu užmigt, tvarkytis pradėjau

Labas rytukas
Labai džiugu ir smagu dėl Tavęs
Na ką ruošiuosi į darbą,papusryčiavau,kavą geriu.Vakare sportas turi būti sportas ir ne kitaip
d'esprit sakyk ar šitas ''patiekalas''
tinka vakarienei ar nelabai?
Taip aš jų užsimaniau,o dabar tuo labiau,kad maximoje akcija -30proc
Ar geriau pusryčiams jau pasilikti?

QUOTE(attain @ 2016 04 04, 23:12)
Labai džiugu ir smagu dėl Tavęs

Na ką ruošiuosi į darbą,papusryčiavau,kavą geriu.Vakare sportas turi būti sportas ir ne kitaip

d'esprit sakyk ar šitas ''patiekalas''

Labas rytas
R's, mano kuklia nuomone, - tai pusrytinis maistas. Nes anglys. O be to dribsniai dar ir brinksta. Naktį gali labai pilna jaustis
Bet gal aš ir neteisi.
Kovo 4 žalia
Pusryčiai: vanduo su citrina ir trupučiu medaus, apelsinas; riekė pilnagrūdės duonos ir varškės sūris; arbata be cukraus, 6 datulės
Užkandis: Bananas
Pietūs: virta bulvė ir ketvirtis vištienos krūtinėlės be odos. 30 gr riešutų
Pavakariai: a la šaltibarščiai ( kefyras, burokėliai, agurkas), keli taleriai
Vakarienė: tuno ir pupelių salotos su 1arb šaukšteliu majonezo
viso 1440 kcal
1,8 l vandens
nueita 5 km
nubėgta 2 km
15 min pratimų viršutinei kūno daliai
dar nusivaliau langus vakar
R's, mano kuklia nuomone, - tai pusrytinis maistas. Nes anglys. O be to dribsniai dar ir brinksta. Naktį gali labai pilna jaustis

Kovo 4 žalia
Pusryčiai: vanduo su citrina ir trupučiu medaus, apelsinas; riekė pilnagrūdės duonos ir varškės sūris; arbata be cukraus, 6 datulės
Užkandis: Bananas
Pietūs: virta bulvė ir ketvirtis vištienos krūtinėlės be odos. 30 gr riešutų
Pavakariai: a la šaltibarščiai ( kefyras, burokėliai, agurkas), keli taleriai
Vakarienė: tuno ir pupelių salotos su 1arb šaukšteliu majonezo
viso 1440 kcal
1,8 l vandens
nueita 5 km
nubėgta 2 km
15 min pratimų viršutinei kūno daliai
dar nusivaliau langus vakar

QUOTE(*Elli* @ 2016 04 04, 21:02)
Ir špygos ir kumščiai suspausti. Sėkmės

R's... aš pabandysiu atsakyti apie tuios dribsnius - na jie gryni angliavandeniai, kaip ir visi "sausi pusryčiai" tad juos reiktų vartoti pirmoje dienos pusėje

04,04-žalia.
Meniu
Pusryčiai: kokteilis (avižų dribsniai, vandnuo, kivis, bananas, špinatai)
Pietūs: grikiai, daržovės, žuvis
Vakarienė: sriuba, salotos, maža riekė bemielės duonos
Užkandžiai: sajalė žemės riešutų (natūralių)
Skysčiai: 1100 ml vandens, 1 kavos
Gražios dienos

QUOTE(R's... @ 2016 04 05, 06:28)
d'esprit sakyk ar šitas ''patiekalas'' tinka vakarienei ar nelabai?
Taip aš jų užsimaniau,o dabar tuo labiau,kad maximoje akcija -30proc
Ar geriau pusryčiams jau pasilikti?

Kaip ir sakė merginos, tai pusryčių maistas. Nors aš tai juos išvis parduotuvėj palikčiau paskaičius sudėtį.. Kam tau tas cukrus? 100g yra 11.8g cukraus, tai yra valgomasis šaukštas

Beje, jei įdomu, kaip skaityti etiketes: sudedamosios dalys vardinamos mažėjančia tvarka, t.y., pradžioje rašoma tai, ko produkte yra daugiausiai