Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Išviriau vaikam vakarienei pieniškos ryžių sriubos, net kojos linksta, kaip aš jos noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 04, 14:42)
Turbūt žinot, kad 1kg riebalų per naktį priaugt neįmanoma, nu, nebent suvalgot per vakarą papildomas 7000kcal, kuo aš labai abeju. Tas plius kg yra tiesiog žarnų turinys, nuo sūresnio maisto susilaikę skysčiai ir t.t. Per pora dienų tas pliusas turėtų dingt  smile.gif

Va, atsiverčiau A.Pauliukevičiaus knygą "Tobulas kūnas", joje yra skyrius apie cheat day, pacituosiu: "Jei jūsų tikslas atsikratyti keleto kilogramų, kitą dieną po cheat day sversite keliais kilogramais daugiau. Aš per dieną daugiausiai esu privalgęs 7kg. Tai nėra riebalai. Tai vis dar žarnyne likęs maistas ir gausybės angliavandenių sulaikyti skysčiai. Dėl to galite būti ir žaviai patinę. Tačiau per porą dienų visa tai pasišalina ir kitas 3-5 dienas svoris vėl žymiai krinta."

Kaip dziugiai mane nuteike sitas postas thumbup.gif
Atsakyti
04.04 -žalia smile.gif

Meniu:
Pusryčiai-juoda grūdėta bemielė duona,varškės užtepėlė ir lašiša
Priešpiečia-riekelė varškės sūrio
Pietūs-kepti pievagryžiai su kiaušiniu ir žuvies piršteliai,pomidoras
Pavakariai-riešutų saujelė
Vakarienė-troškintos daržovės

Labai noriu miego,nes man jau kaip ir laikas miegoti,šiande įpatingai jaučiu miego trūkumą,einu miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 04, 13:26)
Kaip faina, kaip norėčiau šašlyko  wub.gif

Ko toks tikslas neambicingas? laugh.gif ..... tikslas turi būt toks, kad pažiūrėjus į jį pagalvotum "nea, aš to tikrai niekaip nepadarysiu.."  schmoll.gif  Va tada tikslas yra tikrai geras, o per lengvi tikslai dažnai lieka nepasiekti  cool.gif

šašlykas buvo skanus smile.gif valgiau su žaliais žirnialiais ir marinuotais svogūnais, mėsa buvo labai skani

Po mėsos mano MB padėjo ant stalo šakotį doh.gif ir vsio neatsispyriau verysad.gif suvalgiau gabalą, sugebėjau atsisakyti alučio prie šašlyko o vat šakotis negaliu verysad.gif kas man su tais saldumynais darosi aš nežinau
QUOTE(airv @ 2016 04 04, 17:36)
Kaip dziugiai mane nuteike sitas postas thumbup.gif

mane irgi

Mano tikslas pirma karta toks mažesnis, nes pastoviau norėjau daug ir man nesigauna, pagalvojau šį kartą darysiu etapais pomažu, gal taip pasiseks labiau. g.gif pirmas etapas bus iki 100kg, žiūrėsim kaip man seksis, jau paskutiniai beveik du metai sveriu virš .... jei etapas pasiseks bus toliau kiti etapai. Pradžiai bent pirmas etapas, kad sėkmingas būtų

Kadangi šiandien valgiau tikrai daug šakočio tai
04.04 bus tokia

Rytoj jau mano MB išvažiuoja vėl tai galėsiu sėkmingai vėl mažiau valgyti. Gerai, kad bent viską šian iki 18.00 valgiau
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pagaliau grįžtu pas jus ax.gif Paskutinį mėnesį praktiškai nebuvau namuose, atostogavau Lietuvoje, po to svečiavomės pas MB tėvelius. Nebuvo jokio sporto, su mityba irgi nekas.

Užtat šiandien (04 04) diena žalia. Vandenį išgėriau, kalorijos sąžiningai suskaičiuotos thumbup.gif Sportą prijungsiu vėliausiai ketvirtadienį, iki to laiko intensyviai ruošiuosi darbo pokalbiui. Laikykit špygas, kad pasisektų, užteks namuose sėdėti 4u.gif
Atsakyti
04 04 raudona, neatsispyriau keliems saldainukams prie kavos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 04, 20:52)
Mano tikslas pirma karta toks mažesnis, nes pastoviau norėjau daug ir man nesigauna, pagalvojau šį kartą darysiu etapais pomažu, gal taip pasiseks labiau. g.gif 

turėjau vieną pažįstamą, metė svorį... tai ji irgi panašiai dirbo ties tuom - numesdavo kelis kg, tada metimą stabdydavo, bet dvi savaites "dirbdavo" ant svorio stabilizavimo ir tada vėl žemyn... savo tikslą pasiekė bigsmile.gif bet kaip dabar, nežinau...

aš šiandien pavyzdingai maitinausi... net jokių saldumynų nebuvo biggrin.gif turbūt tortų užteko iš po savaitgalio hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutės,
04-04 žalia.
Noriu pasidžiaugti, kad žalių-raudonų dienų dėka pagerėjo reikalai su mityba vakare: po vakarienės į šaldytuvą nebelendu, saldumynai irgi vakare nebetraukia (kaip kažkas iš jūsų patarė, suvalgau norimąskanėstą geriau ryte su kava). Su vandeniu irgi gerai.
Sunkiausia prisiverst pasportuot, tempiu iki paskutinės minutės, kaip šiandien iki 22 val... Dabar visa užturbinta negaliu užmigt, tvarkytis pradėjau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytukas smile.gif
QUOTE(attain @ 2016 04 04, 23:12)

Noriu pasidžiaugti...

Labai džiugu ir smagu dėl Tavęs thumbup.gif

Na ką ruošiuosi į darbą,papusryčiavau,kavą geriu.Vakare sportas turi būti sportas ir ne kitaip smile.gif

d'esprit sakyk ar šitas ''patiekalas'' user posted image tinka vakarienei ar nelabai? blush2.gif Taip aš jų užsimaniau,o dabar tuo labiau,kad maximoje akcija -30proc biggrin.gif Ar geriau pusryčiams jau pasilikti?

Atsakyti
Labas rytas

R's, mano kuklia nuomone, - tai pusrytinis maistas. Nes anglys. O be to dribsniai dar ir brinksta. Naktį gali labai pilna jaustis g.gif Bet gal aš ir neteisi.

Kovo 4 žalia

Pusryčiai: vanduo su citrina ir trupučiu medaus, apelsinas; riekė pilnagrūdės duonos ir varškės sūris; arbata be cukraus, 6 datulės
Užkandis: Bananas
Pietūs: virta bulvė ir ketvirtis vištienos krūtinėlės be odos. 30 gr riešutų
Pavakariai: a la šaltibarščiai ( kefyras, burokėliai, agurkas), keli taleriai
Vakarienė: tuno ir pupelių salotos su 1arb šaukšteliu majonezo
viso 1440 kcal
1,8 l vandens

nueita 5 km
nubėgta 2 km
15 min pratimų viršutinei kūno daliai
dar nusivaliau langus vakar karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2016 04 04, 21:02)
Sveikos 4u.gif
Laikykit špygas, kad pasisektų, užteks namuose sėdėti 4u.gif

Ir špygos ir kumščiai suspausti. Sėkmės drinks_cheers.gif

R's... aš pabandysiu atsakyti apie tuios dribsnius - na jie gryni angliavandeniai, kaip ir visi "sausi pusryčiai" tad juos reiktų vartoti pirmoje dienos pusėje smile.gif Jų maistinė vertė Čia 4u.gif

04,04-žalia.

Meniu

Pusryčiai: kokteilis (avižų dribsniai, vandnuo, kivis, bananas, špinatai)
Pietūs: grikiai, daržovės, žuvis
Vakarienė: sriuba, salotos, maža riekė bemielės duonos
Užkandžiai: sajalė žemės riešutų (natūralių)
Skysčiai: 1100 ml vandens, 1 kavos

Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 04 05, 06:28)
d'esprit sakyk ar šitas ''patiekalas''  tinka vakarienei ar nelabai?  blush2.gif  Taip aš jų užsimaniau,o dabar tuo labiau,kad maximoje akcija -30proc  biggrin.gif  Ar geriau pusryčiams jau pasilikti?

Kaip ir sakė merginos, tai pusryčių maistas. Nors aš tai juos išvis parduotuvėj palikčiau paskaičius sudėtį.. Kam tau tas cukrus? 100g yra 11.8g cukraus, tai yra valgomasis šaukštas ax.gif geresnis pasirinkimas būtų avižiniai dribsniai su riešutais, džiovintais vaisiais smile.gif aišku, jei labai norisi, galima retkarčiais ir šitų, tik tiek, kad su tuo gražiu užrašu "fitness" jie absoliučiai nesiderina biggrin.gif

Beje, jei įdomu, kaip skaityti etiketes: sudedamosios dalys vardinamos mažėjančia tvarka, t.y., pradžioje rašoma tai, ko produkte yra daugiausiai smile.gif
Atsakyti