QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 05, 17:03)
wicked- aš kaip jus, negaliu gyventi be saldumynų
beje, kas tas bėgantis boksininkas? kas tai per pratimas?

superinė apyrankė, žiūriu net kaina mažesne nei kažkada žiūrėjau, labai norėjau, man buvo įdomu kiek aš padarau žingsnių per dieną
17.00 aš dar negeriau vandens

nu nesigeria jis man

tai einu...
pirmiausia - nevadink manęs
jūs
bet taip, aš be cukraus negaliu... jei ilgiau nevartoju, darosi silpna, svaigsta galva ir visa kita... dar kai mokiausi mokykloje, mama net pas gydytoją yra dėl to vežusi... tada buvo liepta visada kišenėj turėti kietų saldainių... kad kai užeina, kad turėčiau... nežinau, gal turėjau iš to išaugti... gal galima kažką dėl to padaryt, bet niekas nepasakė, ką, o aš nesidomėjau... paskutinio nėštumo metu gliukozės pirmasis tyrimas prieš tą bjaurų gėrimą buvo žemiau normos... žodžiu... randu priežasčių, kodėl man reikia saldainių

sporto namie programa
aš šiaip telefoną tam kaip ir turiu, bet jo nesinešioju visą dieną... apyrankė paprasčiau... kol kas patinka

ir neatrodo, kad grybautų
blogai dėl vandens... blogai...
bet ir man taip buvo, pradėjau per prievartą... bet konkrečiai per prievartą... prisipilu litrinį butelį ir geriu geriu... nesinori, tačiau geriu... dabar kaip ir apsipratau su tuo kiekiu, bandžiau didinti - negaliu išgert daugiau, pradėjo pykinti... sumažinau iki litro atgal... man užtenka... neskaičiuoju, kiek reikia pagal svorį, nes man tai būtų neįveikiama...