Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(braske09 @ 2016 04 05, 13:38)

va man ir kažkoks antskonis jaučiasi, bet dar mėginsiu maiste sunaudot.. tai va tas liguistas etikečių skaitymas.. Žinau, kad be jo niekur, bet man pačiai baisu darosi, akd virstu į manjakę biggrin.gif turbūt reikia pereiti ir šį etapą g.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 04 05, 13:42)

Ačiū 4u.gif apie tai, kad grynus produktus pirkti reikia aš jau seniai žinojau, bet man akys atsivėrė dėl to kiek visokio cukraus privartoju per dieną iš ale sveikų negrynų produktų blink.gif O visad sakiau, kad man pakanka 1 šaukštelio cukraus su rytine kava, o šeip aš ne smaližė lotuliukas.gif

QUOTE(jovivita @ 2016 04 05, 13:45)

O šviežūs vaisiai nepadeda? Ar vaisių kokteiliai iš ryto? smile.gif arba juodo šokolado gabaliukas? smile.gif
Atsakyti
wicked- aš kaip jus, negaliu gyventi be saldumynų verysad.gif nors kasnelį kasien, nežinau tiesiog kažkas darosi jei nesuvalgau, nepavalgau, nepasisotinu :
beje, kas tas bėgantis boksininkas? kas tai per pratimas? lankote kažkur sportą su asmeniniu treneriu?

thumbup.gif superinė apyrankė, žiūriu net kaina mažesne nei kažkada žiūrėjau, labai norėjau, man buvo įdomu kiek aš padarau žingsnių per dieną

Prisiskaičiau jūsų pokalbių apie cukrų ir ėjau žiūrėti kiek cukraus yra kame lotuliukas.gif vsio, aš dabar irgi žiūrėsiu, kad mažiau būtų

Pietums kepiau vištienos kotletus tai suvalgiau su agurkais smile.gif

17.00 aš dar negeriau vandens doh.gif nu nesigeria jis man verysad.gif tai einu...
Atsakyti
Sveikos,

Prisiduodu - 4, 5 zalios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 05, 17:03)
wicked- aš kaip jus, negaliu gyventi be saldumynų verysad.gif 
beje, kas tas bėgantis boksininkas? kas tai per pratimas?
thumbup.gif superinė apyrankė, žiūriu net kaina mažesne nei kažkada žiūrėjau, labai norėjau, man buvo įdomu kiek aš padarau žingsnių per dieną
17.00  aš dar negeriau vandens  doh.gif  nu nesigeria jis man verysad.gif  tai einu...

pirmiausia - nevadink manęs jūs biggrin.gif
bet taip, aš be cukraus negaliu... jei ilgiau nevartoju, darosi silpna, svaigsta galva ir visa kita... dar kai mokiausi mokykloje, mama net pas gydytoją yra dėl to vežusi... tada buvo liepta visada kišenėj turėti kietų saldainių... kad kai užeina, kad turėčiau... nežinau, gal turėjau iš to išaugti... gal galima kažką dėl to padaryt, bet niekas nepasakė, ką, o aš nesidomėjau... paskutinio nėštumo metu gliukozės pirmasis tyrimas prieš tą bjaurų gėrimą buvo žemiau normos... žodžiu... randu priežasčių, kodėl man reikia saldainių hihihi.gif
sporto namie programa 4u.gif
aš šiaip telefoną tam kaip ir turiu, bet jo nesinešioju visą dieną... apyrankė paprasčiau... kol kas patinka biggrin.gif ir neatrodo, kad grybautų g.gif
blogai dėl vandens... blogai...
bet ir man taip buvo, pradėjau per prievartą... bet konkrečiai per prievartą... prisipilu litrinį butelį ir geriu geriu... nesinori, tačiau geriu... dabar kaip ir apsipratau su tuo kiekiu, bandžiau didinti - negaliu išgert daugiau, pradėjo pykinti... sumažinau iki litro atgal... man užtenka... neskaičiuoju, kiek reikia pagal svorį, nes man tai būtų neįveikiama...
Atsakyti
Kaip aš noriu miego, atrodo, stovėdama užmigčiau blink.gif Nujaučiu, kad šiandien net Igorio balsas nepadės daug nubėgt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 05, 17:38)
Kaip aš noriu miego, atrodo, stovėdama užmigčiau  blink.gif  Nujaučiu, kad šiandien net Igorio balsas nepadės daug nubėgt  cool.gif

padės padės 4u.gif
koks šios dienos tikslas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 05, 17:44)
padės padės 4u.gif
koks šios dienos tikslas? ax.gif

Mhm, visada padeda, turės padėt ir šįkart wub.gif

12 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 05, 17:45)
Mhm, visada padeda, turės padėt ir šįkart  wub.gif

12  unsure.gif

jaučiu, ateis laikas ir nustriksėsi kai nieko biggrin.gif Tu gi tokia, su bais didele valia ir šiaip - gali juk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 05, 17:47)
jaučiu, ateis laikas ir nustriksėsi kai nieko biggrin.gif Tu gi tokia, su bais didele valia ir šiaip - gali juk cool.gif

Ta valia toks įdomus dalykas.. Va, sekmadienį buvau pažadėjusi sau atsikelt 6:30 ir eit bėgiot. Atsikėliau, nuėjau iki lango, pažiūrėjau ir supratau, kad jei iš namų išeisiu, tai kaimynai ras ant laiptų miegančią ir grįžau atgal į lovą laugh.gif
Atsakyti
hi.gif

Jau po darbų,gaminu vakarienę,po to eisiu parką aplankyti,pavaikščiosiu,pabėgiosiu ax.gif

Ačiū Merginos ir patarimus ir paprotinimą,dėl dribsnių,paskaičiau ir paklausiau Jūsų ir nepirkau,vietoj to nusipirkau vištienos krūtinėlę ir dabar troškinu vakarienei smile.gif

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 05, 16:22)
pirmiausia - nevadink manęs jūs biggrin.gif

... jei ilgiau nevartoju, darosi silpna, svaigsta galva ir visa kita...

... neskaičiuoju, kiek reikia pagal svorį, nes man tai būtų neįveikiama...

ok, ok, a6 dar kai parašiau pagalvojau, kad gal reiktų pakeisti bet galvoju" gal praeis" lotuliukas.gif
Aš jei be saldaus vaikštau ir galvoju apie saldumynus ir jei tada jau negaunu puolu ką turiu o turiu visada namie daug blush2.gif

18.00 vanduo vis dar negertas...preso pratimai dvigubai dar nepadaryti...jei neįvykdysiu teks šiandien raudonuoti doh.gif

galvoju reikia kažką užkasti
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 05, 18:20)
18.00 vanduo vis dar negertas...

ryt ryte atsikeli ir pirmas darbas ką padarai - prisipili vandens 4u.gif o tada kas valandą išgeri, nors gurkšnelį... jei per sunku, nusistatai žadintuvą, primins biggrin.gif o jei dar ir tas sunku, liepsiu duoti ataskaitą, kas valandą, apie išgerto vandens kiekį cool.gif
Atsakyti