Iš ryto suvalgiau keletą saldainukų prie kavos, o dabar pasportavau iš širdies ir plius dar už saldainukus
04 05 raudona
Iš ryto suvalgiau keletą saldainukų prie kavos, o dabar pasportavau iš širdies ir plius dar už saldainukus
Labas rytas,
Taip, visos mes turim visokiausių silpnybių, kurios ir išmuša mus iš teisingo kelio. Pvz man turbūt labiausiai kenkia miego stoka. Pora metų miegojusi po kelias valandas per naktį, rodos, turėčiau džiaugtis, kad dabar naktys kur kas ramesnės (dukrytė prabunda tik paryčiais). Bet aš pati miegoti einu po vidurnakčio, nors po vaikų užmigdymo nieko naudingo neberau. Turbūt labiau nei emocinio valgymo turėčiau mokytis atsikratyti laiko švaistymo vakarais. Geras poilsis leistų dieną būti energinesnei, o rankos nesitiestų link kavos ir deserto...
Užsivilkau šįryt savo ryškiai (tiesiog labai ryškiai) geltoną lietpaltį ir įdomiai jaučiausi pilkame ryto fone. Nesu pratųsi devėti ryškių drabužių, nes nuolat slėpdavausi neutraliose spalvose, maskuodama savo netobulą figūrą. Žiūrėsiu, kiek ilgai galėsiu šį ryškų daiktą pakęsti
Taip, visos mes turim visokiausių silpnybių, kurios ir išmuša mus iš teisingo kelio. Pvz man turbūt labiausiai kenkia miego stoka. Pora metų miegojusi po kelias valandas per naktį, rodos, turėčiau džiaugtis, kad dabar naktys kur kas ramesnės (dukrytė prabunda tik paryčiais). Bet aš pati miegoti einu po vidurnakčio, nors po vaikų užmigdymo nieko naudingo neberau. Turbūt labiau nei emocinio valgymo turėčiau mokytis atsikratyti laiko švaistymo vakarais. Geras poilsis leistų dieną būti energinesnei, o rankos nesitiestų link kavos ir deserto...
Užsivilkau šįryt savo ryškiai (tiesiog labai ryškiai) geltoną lietpaltį ir įdomiai jaučiausi pilkame ryto fone. Nesu pratųsi devėti ryškių drabužių, nes nuolat slėpdavausi neutraliose spalvose, maskuodama savo netobulą figūrą. Žiūrėsiu, kiek ilgai galėsiu šį ryškų daiktą pakęsti
Labas rytas, as siandien ankstyva, vaziuosiu i miesta tai atsikelem su vyru anksciau, jis prikepe bulviniu blynu, kuriu as nevalgiau. Pasidariau sau varskes su arbata. O ant virsaus rafaello torto gabala, tikiuosi siandien mano likusi diena bus geresne, ryt prisidavimas o cia raudonuoju. Sau iskeliau tiksla jei kazka dar sian saldaus suvalgysiu busiu raudona, jei ne tai darysiu dvigubai preso pratimu ir tapsiu zalia
bus matyti vakare.
Mano mergaitei siais metais komunija, as kaip visada-perku 2 sukneles, nes negaliu apsisprest
ka ji apsirengs.
cia man irgi taip visada, kai iki vakaro tempiu su sportu
cia geriausias sportas o dar su kokia nauda
Mano mergaitei siais metais komunija, as kaip visada-perku 2 sukneles, nes negaliu apsisprest
QUOTE(attain @ 2016 04 04, 22:12)
cia man irgi taip visada, kai iki vakaro tempiu su sportu
QUOTE(Hilde @ 2016 04 05, 06:51)
cia geriausias sportas o dar su kokia nauda
QUOTE(jovivita @ 2016 04 04, 21:02)
QUOTE(jovivita @ 2016 04 05, 10:01)
04 05 raudona
Kaip suprantu, mėgsti saldainius, taip? Tai vat imk ir pasikeist savo 5 taisyklę "Saldumynai ir visa kas skanu - penktadieniais" į "Saldainiai - vienas ryte su kava". Nuo vieno saldainio nei sustorėsi, nei sulieknėsi ir nereiks 10 ryto rašyt, kad diena raudona
Labas rytas
04.04. žalia.
Na ką galiu pasakyt apie vakarykšę treniruotę-šiandien jaučiu visus organizmo raumenis
ir turiu antrą nemėgstamiausią pratimą - bėgantis boksininkas
gerai kad šiandien išeiginė
Vakar meniu:
kava su pienu ir medum; du trapučiai su užtepėle;
vaisių salotos: bananas, kivi, mandarinas;
troškintas liesos jautienos kotletukas+daug šviežių daržovių;
obuolys;
grūdėta varškė+pasukos.
04.04. žalia.
Na ką galiu pasakyt apie vakarykšę treniruotę-šiandien jaučiu visus organizmo raumenis
Vakar meniu:
kava su pienu ir medum; du trapučiai su užtepėle;
vaisių salotos: bananas, kivi, mandarinas;
troškintas liesos jautienos kotletukas+daug šviežių daržovių;
obuolys;
grūdėta varškė+pasukos.
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 05, 10:08)
Kaip suprantu, mėgsti saldainius, taip? Tai vat imk ir pasikeist savo 5 taisyklę "Saldumynai ir visa kas skanu - penktadieniais" į "Saldainiai - vienas ryte su kava". Nuo vieno saldainio nei sustorėsi, nei sulieknėsi ir nereiks 10 ryto rašyt, kad diena raudona 
aš taip pasirašius - labai puikus variantas
QUOTE(braske09 @ 2016 04 05, 10:13)
ir turiu antrą nemėgstamiausią pratimą - bėgantis boksininkas 
ką sakiau?
skauda kojeles ir man šiandien... bet nieko, dar malonus tas skausmas...
pagaliau sulaukiau jau savo išmaniosios apyrankės - visai faina, pasijungiau jau prie telefono, išbandžiau... lyg gerai skaičiuoja žingsnius... tik skaičiau, kad apps'as prastas, bet matysim, kol kas veikia
o rytą pradėjau nuo lengvo trumpo pasivaikščiojimo... porą km nuėjau... geriau nei griūti atgal į lovą
Šiandien susiradau naują "misiją". Pradėti daugiau sekti pridėtinį cukrų. To pasekoje varškytę parduotuvėje rinkausi 30 min
Nusipirkau ir pakelį stevios pabandymui.. Kažkokį keistą prieskonį ji man turi (bent kavoje), tik dar neapsisprendžiu labai blogą ar tokį dzin
Gal kas turite patarimų kaip "valdyti" tą pridėtinį cukrų pirktiniuose produktuose?
QUOTE(Okokionera @ 2016 04 05, 13:21)
Nusipirkau ir pakelį stevios pabandymui.. Kažkokį keistą prieskonį ji man turi (bent kavoje), tik dar neapsisprendžiu labai blogą ar tokį dzin
man tai Stevia nepatinka... MB buvo užsikepęs keisti cukrų būtent ja... parsivežė iš Izraelio ir negali vartoti, nes jaučia alkoholį
QUOTE(wicked @ 2016 04 05, 13:23)
man tai Stevia nepatinka... MB buvo užsikepęs keisti cukrų būtent ja... parsivežė iš Izraelio ir negali vartoti, nes jaučia alkoholį
o jis visai negeriantis, tai labiau ir jaučia... dar iš pradžių sakė, kad sunaudos, bet deja deja... išsinešė į darbą ir, įtariu, stovi buteliukas pamirštas 
Aš dar neprarandu vilties, kad į maistą ji bus geriau nei į gėrimus
QUOTE(Okokionera @ 2016 04 05, 12:21)
Šiandien susiradau naują "misiją". Pradėti daugiau sekti pridėtinį cukrų. To pasekoje varškytę parduotuvėje rinkausi 30 min
Gal kas turite patarimų kaip "valdyti" tą pridėtinį cukrų pirktiniuose produktuose? 
Stevios miltukų turiu-negaliu naudoti -man turii siaubingo kartumo skonio.Daugiau naudoju medų.Ieškau dar pirkti Klevų sirupo.
Tokią misiją aš jau pradėjus labai senai...Ir man labai sunku, nes iš aplinkos manęs niekas nepalaiko, o MB vadina beprote, kad aš jau visai nukvakusi, nes viskas kas parduotuvėj arba nuperka jis, aš puolu nagrinėt etiketes...
Tai va, vaiko "sultis" senai nurašiau, jogurtus su " vaisiais" irgi senai nurašiau-nors jie buvo mano mėgstamiausi,perku graikišką ir prisidedu pati ko noriu
Kaip supratau - 100 gramų masto turi buti iki 10g cukraus.
QUOTE(Okokionera @ 2016 04 05, 13:21)
Hm.. Aš galiu savo patirtim tik pasidalint šituo klausimu, patart kažko nelabai
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 05, 10:08)
Gal taip ir reiks iš pradžių pasidaryt,o po to bandyt mažint. Saldumynai mano didžioji bėda, kaip ir užkandžiavimas. Su užkandžiavimu kažkaip susitvarkau, o su saldainiai sunkiau, bet man būna tokiom bangom savaite - dvi man per dieną reikia kažko saldaus nors kasniuko