Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

04 05 raudona
Iš ryto suvalgiau keletą saldainukų prie kavos, o dabar pasportavau iš širdies ir plius dar už saldainukus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Taip, visos mes turim visokiausių silpnybių, kurios ir išmuša mus iš teisingo kelio. Pvz man turbūt labiausiai kenkia miego stoka. Pora metų miegojusi po kelias valandas per naktį, rodos, turėčiau džiaugtis, kad dabar naktys kur kas ramesnės (dukrytė prabunda tik paryčiais). Bet aš pati miegoti einu po vidurnakčio, nors po vaikų užmigdymo nieko naudingo neberau. Turbūt labiau nei emocinio valgymo turėčiau mokytis atsikratyti laiko švaistymo vakarais. Geras poilsis leistų dieną būti energinesnei, o rankos nesitiestų link kavos ir deserto...
Užsivilkau šįryt savo ryškiai (tiesiog labai ryškiai) geltoną lietpaltį ir įdomiai jaučiausi pilkame ryto fone. Nesu pratųsi devėti ryškių drabužių, nes nuolat slėpdavausi neutraliose spalvose, maskuodama savo netobulą figūrą. Žiūrėsiu, kiek ilgai galėsiu šį ryškų daiktą pakęsti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, as siandien ankstyva, vaziuosiu i miesta tai atsikelem su vyru anksciau, jis prikepe bulviniu blynu, kuriu as nevalgiau. Pasidariau sau varskes su arbata. O ant virsaus rafaello torto gabala, tikiuosi siandien mano likusi diena bus geresne, ryt prisidavimas o cia raudonuoju. Sau iskeliau tiksla jei kazka dar sian saldaus suvalgysiu busiu raudona, jei ne tai darysiu dvigubai preso pratimu ir tapsiu zalia ax.gif bus matyti vakare.

Mano mergaitei siais metais komunija, as kaip visada-perku 2 sukneles, nes negaliu apsisprest lotuliukas.gif ka ji apsirengs. doh.gif

QUOTE(attain @ 2016 04 04, 22:12)
Dabar visa užturbinta negaliu užmigt, tvarkytis pradėjau biggrin.gif

cia man irgi taip visada, kai iki vakaro tempiu su sportu blush2.gif

QUOTE(Hilde @ 2016 04 05, 06:51)
dar nusivaliau langus vakar karsta.gif

cia geriausias sportas o dar su kokia nauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2016 04 04, 21:02)
04 04 raudona, neatsispyriau keliems saldainukams prie kavos  ax.gif

QUOTE(jovivita @ 2016 04 05, 10:01)
04 05 raudona
Iš ryto suvalgiau keletą saldainukų prie kavos, o dabar  pasportavau iš širdies ir plius dar už saldainukus  biggrin.gif

Kaip suprantu, mėgsti saldainius, taip? Tai vat imk ir pasikeist savo 5 taisyklę "Saldumynai ir visa kas skanu - penktadieniais" į "Saldainiai - vienas ryte su kava". Nuo vieno saldainio nei sustorėsi, nei sulieknėsi ir nereiks 10 ryto rašyt, kad diena raudona mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
04.04. žalia.

Na ką galiu pasakyt apie vakarykšę treniruotę-šiandien jaučiu visus organizmo raumenis cool.gif ir turiu antrą nemėgstamiausią pratimą - bėgantis boksininkas lotuliukas.gif gerai kad šiandien išeiginė biggrin.gif

Vakar meniu:
kava su pienu ir medum; du trapučiai su užtepėle;
vaisių salotos: bananas, kivi, mandarinas;
troškintas liesos jautienos kotletukas+daug šviežių daržovių;
obuolys;
grūdėta varškė+pasukos.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 05, 10:08)
Kaip suprantu, mėgsti saldainius, taip? Tai vat imk ir pasikeist savo 5 taisyklę "Saldumynai ir visa kas skanu - penktadieniais" į "Saldainiai - vienas ryte su kava". Nuo vieno saldainio nei sustorėsi, nei sulieknėsi ir nereiks 10 ryto rašyt, kad diena raudona  mirksiukas.gif

aš taip pasirašius - labai puikus variantas thumbup.gif nes nu galiu ištverti dieną ar dvi, nu max tris be saldumynų... o tada jau atsiimsiu kaip už mėnesį... kam man to reikia... geriau dažniau bet mažiau ir be protrūkio...
QUOTE(braske09 @ 2016 04 05, 10:13)
ir turiu antrą nemėgstamiausią pratimą - bėgantis boksininkas lotuliukas.gif

laugh.gif
ką sakiau? cool.gif

skauda kojeles ir man šiandien... bet nieko, dar malonus tas skausmas...

pagaliau sulaukiau jau savo išmaniosios apyrankės - visai faina, pasijungiau jau prie telefono, išbandžiau... lyg gerai skaičiuoja žingsnius... tik skaičiau, kad apps'as prastas, bet matysim, kol kas veikia cool.gif

o rytą pradėjau nuo lengvo trumpo pasivaikščiojimo... porą km nuėjau... geriau nei griūti atgal į lovą biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien susiradau naują "misiją". Pradėti daugiau sekti pridėtinį cukrų. To pasekoje varškytę parduotuvėje rinkausi 30 min blink.gif Nusipirkau ir pakelį stevios pabandymui.. Kažkokį keistą prieskonį ji man turi (bent kavoje), tik dar neapsisprendžiu labai blogą ar tokį dzin biggrin.gif Gal kas turite patarimų kaip "valdyti" tą pridėtinį cukrų pirktiniuose produktuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 04 05, 13:21)
Nusipirkau ir pakelį stevios pabandymui.. Kažkokį keistą prieskonį ji man turi (bent kavoje), tik dar neapsisprendžiu labai blogą ar tokį dzin biggrin.gif

man tai Stevia nepatinka... MB buvo užsikepęs keisti cukrų būtent ja... parsivežė iš Izraelio ir negali vartoti, nes jaučia alkoholį hihihi.gif o jis visai negeriantis, tai labiau ir jaučia... dar iš pradžių sakė, kad sunaudos, bet deja deja... išsinešė į darbą ir, įtariu, stovi buteliukas pamirštas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 05, 13:23)
man tai Stevia nepatinka... MB buvo užsikepęs keisti cukrų būtent ja... parsivežė iš Izraelio ir negali vartoti, nes jaučia alkoholį hihihi.gif o jis visai negeriantis, tai labiau ir jaučia... dar iš pradžių sakė, kad sunaudos, bet deja deja... išsinešė į darbą ir, įtariu, stovi buteliukas pamirštas cool.gif

Aš dar neprarandu vilties, kad į maistą ji bus geriau nei į gėrimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 04 05, 12:21)
Šiandien susiradau naują "misiją". Pradėti daugiau sekti pridėtinį cukrų. To pasekoje varškytę parduotuvėje rinkausi 30 min  blink.gif Nusipirkau ir pakelį stevios pabandymui.. Kažkokį keistą prieskonį ji man turi (bent kavoje), tik dar neapsisprendžiu labai blogą ar tokį dzin biggrin.gif Gal kas turite patarimų kaip "valdyti" tą pridėtinį cukrų pirktiniuose produktuose?  g.gif

Stevios miltukų turiu-negaliu naudoti -man turii siaubingo kartumo skonio.Daugiau naudoju medų.Ieškau dar pirkti Klevų sirupo.
Tokią misiją aš jau pradėjus labai senai...Ir man labai sunku, nes iš aplinkos manęs niekas nepalaiko, o MB vadina beprote, kad aš jau visai nukvakusi, nes viskas kas parduotuvėj arba nuperka jis, aš puolu nagrinėt etiketes...
Tai va, vaiko "sultis" senai nurašiau, jogurtus su " vaisiais" irgi senai nurašiau-nors jie buvo mano mėgstamiausi,perku graikišką ir prisidedu pati ko noriu rolleyes.gif O duonoj kiek cukrų doh.gif

Kaip supratau - 100 gramų masto turi buti iki 10g cukraus.
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 04 05, 13:21)
Šiandien susiradau naują "misiją". Pradėti daugiau sekti pridėtinį cukrų. To pasekoje varškytę parduotuvėje rinkausi 30 min  blink.gif Nusipirkau ir pakelį stevios pabandymui.. Kažkokį keistą prieskonį ji man turi (bent kavoje), tik dar neapsisprendžiu labai blogą ar tokį dzin biggrin.gif Gal kas turite patarimų kaip "valdyti" tą pridėtinį cukrų pirktiniuose produktuose?  g.gif

Hm.. Aš galiu savo patirtim tik pasidalint šituo klausimu, patart kažko nelabai g.gif Apskritai cukraus naudojam mažai, kai MB nustojo saldint kavą ir arbatą, tai cukraus pokelio užtenka vos ne metam (naudoju tik duoną kepdama ir kartais vaikam grikių košę pabarstau). Dėl pridėtinio cukraus. Perku tik natūralus produktus, nepagamintus, neperdirbtus. Jei mėsa, tai mėsa, pieno produktai - varškė, kefyras, jogurtas - tik natūralūs, jokių spalvotų, jokių varšyčių, sūrelių ar pan. Kas dar? Nežinau. g.gif Va, pridėtinį cukrų vartojam su konservuotais žirneliais, kukurūzais, bet kiek ten jo tėra ir ne kasdien g.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 05, 10:08)
Kaip suprantu, mėgsti saldainius, taip? Tai vat imk ir pasikeist savo 5 taisyklę "Saldumynai ir visa kas skanu - penktadieniais" į "Saldainiai - vienas ryte su kava". Nuo vieno saldainio nei sustorėsi, nei sulieknėsi ir nereiks 10 ryto rašyt, kad diena raudona  mirksiukas.gif

Gal taip ir reiks iš pradžių pasidaryt,o po to bandyt mažint. Saldumynai mano didžioji bėda, kaip ir užkandžiavimas. Su užkandžiavimu kažkaip susitvarkau, o su saldainiai sunkiau, bet man būna tokiom bangom savaite - dvi man per dieną reikia kažko saldaus nors kasniuko blush2.gif o po to kurį laiką man jų nereik, bandžiau keist į džiovintus vaisius,riešutus, bet netinka ši alternatyva. Man matyt reikia kažko kas greitai pakelia cukrų ir aš rami biggrin.gif Turėjau mitybos grafiką visam mėnesiui, ištvėriau sąžiningai, bet svarstyklės rodė tą patį, tad motyvacija dar ir į minusą nukrito. O dar tas sėdėjimas namie su vaiku, tai šaldytuvas visą parą šalia doh.gif Žodžiu daug bėdų reikia vienu metu išspręsti.
Atsakyti