Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

LAbas rytas
Desprit- tavo patarimai tikrai geri ir naudingi 4u.gifačiū Tikiu, kad smagu panatyti nuotrauką instagrame tokia wub.gif

Šian atsikėliau ir bėgau su ramentais ant svarstyklių, visada sveriuosi 3 kartus. Svarstykles statau visaip ir tada pasirenku didžiausią svorį, kuri parodė- tai -1.2kg ax.gif thumbup.gif

einu valgyti pusryčių- avižinę košę su arbata
Atsakyti
Labas rytas,

Svoriukas 55,6 kg.
Pasigirsiu, "uzkreciau" vyra koloriju skaiciavimu. Labai smagu, kai yra kompanija smile.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 04 06, 07:48)
Labas rytas  smile.gif

Aaa, pirmas dalykas, ką šiandien pamačiau - instagram'e V. Žūsinaitės nuotrauka, kurioje ji pasipuošusi mano dovana!! Gerų emocijų dozė nuo pačio ryto!! clap.gif

Kokia dovana? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 04 06, 06:48)
Aaa, pirmas dalykas, ką šiandien pamačiau - instagram'e V. Žūsinaitės nuotrauka, kurioje ji pasipuošusi mano dovana!! Gerų emocijų dozė nuo pačio ryto!! clap.gif
Labai faina thumbup.gif

Prisiduodu: 74,1 kg

Šiandien taip blogai ir jautriai miegojau, vis nubudinėjau, o dabar sėdžiu su skaudančia galva doh.gif Nervinuosi prieš darbo pokalbį. Man jo taip reikia, kad pati sau didžiulę įtampa sukeliu doh.gif

airv, smagu dėl vyro. Maniškis iš pradžių kreivai žiūrėdavo į mano svarstykles ant stalo, dabar jau apsiprato. Pačiam gal ir būtų įdomu, bet neturi kantrybės biggrin.gif

Okokionera, šaunuolė thumbup.gif Kiek laiko jau bėgioji?
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2016 04 06, 09:08)
Okokionera, šaunuolė thumbup.gif Kiek laiko jau bėgioji?

Hmm, net nepamenu iš tiesų g.gif bet bus gal kokie pora mėnesių g.gif

D'esprit kaip šaunu thumbup.gif Kokia dovana? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 05, 19:42)
ojei unsure.gif kokia proga? biggrin.gif
ir nepamiršk - bėgantis boksininkas ryt pasimatymą paskyręs hihihi.gif
ar praleisi? pasiteisinimas kaip ir bus...

pjaus dantenas, valys nuo šaknų akmenis wacko.gif dar turiu laiko pasikankinti iki 12 val. smile.gif

nežinau kokia bus savijauta, ar leis gydytoja vakare sportuot g.gif

Labas rytas 4u.gif
svoris 60,2 .
04.05 žalia.
Atsakyti
Tokia dovana
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
prisiduodu - 74,1 kg. 4u.gif
Atsakyti
d'esprit, labai smagu, kad įvertino thumbup.gif
išgooglinau jos foto, nes pati Instagram' neturiu biggrin.gif
turiu pasakyt - gražiai atrodo bigsmile.gif

šiandien buvau maloniai nustebinta bigsmile.gif
76.6kg, net nesinori tikėti blush2.gif
gali būti, kad ir netiesa, nes su mano svarstyklėm viskas įmanoma hihihi.gif

aš jau ir po sporto...
sakyčiau, lyg ir lengviau buvo g.gif
bet vistiek po prakaitu, du kartus išvargau karsta.gif

pavalgom su mazgiais ir važiuojam vaikų keturračiui detalių ieškot... sezonas artėja, o aš per žiemą neprisiruošiau biggrin.gif
Atsakyti
Desprit- labai graži dovana, visai sau tokio norėčiau jei pradėčiau bėgioti biggrin.gif

Suvalgyta košė- o po košės pati su savo dviem kojom atėjau šlubuodama iki kambario. Patikėkit tokia laiminga buvau labai senai, norisi lėkti dabar. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir padėti ramentus kuo toliau bet žinau, kad jų man dar prireiks!

LAbai gražus oras lauke, eisiu be striukes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 06, 09:47)
šiandien buvau maloniai nustebinta bigsmile.gif
76.6kg, net nesinori tikėti blush2.gif
gali būti, kad ir netiesa, nes su mano svarstyklėm viskas įmanoma hihihi.gif

aš jau ir po sporto...
sakyčiau, lyg ir lengviau buvo g.gif
bet vistiek po prakaitu, du kartus išvargau karsta.gif

Tiesa tiesa, ko jau čia gali būt netiesa smile.gif

Pripranta organizmas prie krūvio, darosi lengviau smile.gif

QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 06, 09:57)

Suvalgyta košė- o po košės pati su savo dviem kojom atėjau šlubuodama iki kambario. Patikėkit tokia laiminga buvau labai senai, norisi lėkti dabar. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 04 06, 08:13)

nubėgti 3,5 km per 25 min  cool.gif padaryti pratimai rankom, užpakaliukui, presui ir dar papildomai 400 mažų atsilenkimų ax.gif šiandien jaučiu po lašinukais pasislėpusį viršutinį presą  biggrin.gif

Nu tik pagalvok 400 atsilenkimų, kad ir mažų blink.gif kantrybė auksinė, aš vakar baseine pliuškenausi, čia relaksas man, nors ne paprastas pasiplaukiojimas su eile pratimų, bet vistiek malonumas bigsmile.gif

Tai va po ilgos pertraukos 4, 5 dienos žalios
Šio ryto svoris 73,4 kg. kiek pamenu kaip ir anos savaitės, bet vistiek džiaugiuosi nors pliuso nėra, tarp tiek pagundų

Braške laikykis, nesu tokios procedūros turėjus, bet itariu nieko gero doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa289: 06 balandžio 2016 - 09:25
QUOTE(rasa289 @ 2016 04 06, 10:21)
Nu tik pagalvok 400 atsilenkimų, kad ir mažų  blink.gif kantrybė auksinė, aš vakar baseine pliuškenausi, čia relaksas man, nors ne paprastas pasiplaukiojimas  su eile pratimų, bet vistiek malonumas  bigsmile.gif

man mažiukai niekis, aišku po 400 jausmas lyg pilvą mėšlumgis sutrakęs būtų biggrin.gif bet va normalūs - 10 padarau ir akyse net žalia blink.gif

Šaunu, kad radai kas tinka, patinka ir malonumą teikia thumbup.gif
Atsakyti