Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 08, 15:42)

Sedziu vis dar su savo spec dirzu. Laukiu kol taps 90-60-90 lotuliukas.gif planuoju nusiimti tik vakare.

Ilgokai reiks sėdėt hihihi.gif

Vienas iš labiausiai paplitusių mitų apie lieknėjimą – neva specialūs elastiniai diržai padeda atsikratyti sukritusios odos ir pilvo ar šlaunų srityje susikaupusių riebalų. Šiai svajonei pasiekti tereikia kurį laiką vaikščioti arba mankštintis susijuosus šiuo diržu. Tokius diržus gaminančios kompanijos parduoda jų milijonus, tačiau apie atvejus, kad kam nors (išskyrus gražuoles, nusifilmavusias reklamoje) šis diržas išties būtų realiai padėjęs, kol kas negirdėti.

Iš tikrųjų šie iš neopreno pagaminti diržai tiesiog stangriai sujuosia pilvą, o kadangi yra šilti – paskatina prakaitavimą. Netekus drėgmės įmanoma šiek tiek sumažinti juosmens apimtį, tačiau ji vėl akimirksniu grįžta į savo vietą vos išgersi stiklinę vandens ar sulčių.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 04 08, 16:11)
Ilgokai reiks sėdėt hihihi.gif

perskaičiau ir pradėjau svarstyti, kad jei tik padėtų galėčiau oooj kaip ilgai sėdėti, net ir su trim diržais :lotuliuka
Atsakyti
Labas 4u.gif
04.06 , 07d žalios.
Savaitgaly planuoju visus namuo langus išsivalyt, tai bus nebloga rankų mankšta biggrin.gif

šiadien kankinuosi su migrena, čia mano organizmas kovoja prieš treniruotę...

gražaus žalio savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Tai as tikiu, kad sitas dirzas nieko nepades bet sugalvojau uzdeti ir paziureti kas bus. Tai va sakau jokio rexultato, nei sildo nei ka...
verysad.gif veltui isleisti pinigai
Man siandien norisi vandens wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 08, 16:54)
Tai as tikiu, kad sitas dirzas nieko nepades bet sugalvojau uzdeti ir paziureti kas bus. Tai va sakau jokio rexultato, nei sildo nei ka...
verysad.gif veltui isleisti pinigai
Man siandien norisi vandens wub.gif

Nenusimink, metant svorį 80% įtakoja mityba, 20% sportas, taip kad maitinkis protingai ir viskas bus gerai, nepajausi, kaip kilogramai ištirps mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, net 80% - daug!
Man tai kai sportavau svoris nedidejo bet stivejo vietoj ir istverme padidejo.

As jau laukiu sekancio treciadienio... noriu kad svoris kristu, kristu... ir likciau pasiekciau 1 etapa....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Volsebnica: 08 balandžio 2016 - 17:31
Sveikutės!
wicked, drąsiai rašyk raudonas dienas, išskyrus 04.04

Nieko nedariau. Mityba buvo sutrikus, nes nuo vaistų virškinimas sustreikavo, tai apetito nebuvo, bet išsiderino viskas. Svoris, pulsas, miegas, aktyvumas..
Po 3 sav sporto labai susinormalizavo pulsas (tolygiai nukrito nuo 73-75 iki 62 rest heart rate ir laikėsi stabiliai), o po 2 sav vaikų ir mano ligų vėl išsiderina vis labiau doh.gif
Šiandien baigiau antibiotikų kursą, skambino treneris ieškot kur dingau ir pirmadien sutarėm treniruotę. Turbūt bus sunku ir vėl reiks pradėti viską iš naujo unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Kokie planai savaitgaliui? ax.gif

Beje, dalinuosi paskaita apie mitybą, kurioje buvau smile.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
Kažkokia niūri (oru) diena g.gif
Šiandien Juodšilių duatlonas, biškį gaila, kad nesudalyvausiu, bet tiek to..turėjau pojūtį neskubėt registruotis, tai va tos mintys ir materializavosi biggrin.gif Noriu nenoriu neišlėksiu ką tik po antibų ir 2 sav nejudrumo į trasą smile.gif
Eisiu šiandien pasivaikščioti pirmai pradžiai (be automobilio į parduotuves tolimesniu maršrutu biggrin.gif).
Ryt jau gal lazdas trauksiu, mama išvažiavus, prašė atvažiuot pas ją ryt katę pašert. Reiks nueit ir bus visi 15 km.

Gamint kažką reiktų..o tingiu.. blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif tikrai niuri diena, ryte bnet suvalgiau bandele tai mano tikslas vel dvigubi preso pratimai, kad buti zaliai cool.gif

Beje 04.08 zalia

Desprit- labai aciu uz pasidalinima, tikrai naudinga, jau ziuriu. wub.gif

As siandien nieko nedarysiu, uzmarinuosiu vistiena rytojui arba siandien vakarui.... grizta mano MB. Ateis drauge darysiu jai makiaza smile.gif
Rasma- tu gal is juodsiliu? As netoli gyvenu g.gif
Atsakyti
17.30 as be pratimu vis dar ir be vandens... oj bus man vakare viskas kartu....
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 09, 17:28)
17.30 as be pratimu vis dar ir be vandens... oj bus man vakare viskas kartu....

nori pasakyt, visą litrą vandens išgersi vienu prisėdimu? ax.gif

labas mergaitės 4u.gif

parsivelku... nežinau, kiek aktyvi būsiu... bet einu nors dienas atžymėsiu ax.gif
Atsakyti