Gabivia, man atrodo, ten pasako is tokiu kaladziu, kur tiesiog nupiesta kurios nors lyties asmuo, na, is tu, kur tiesiog temines, pasizaidimui. Viena tokia turiu, as ja is koleges gavau be dezutes, ji man uzrase kur tais, kas cia per kalade, bet as, aisku, pamirsau pavadinima ir nerandu to laisko. Tai ten loversai taip nupiesti, kad tiktai sex prilipint galima ir dar koki, oooo! kaip zinom, loversai tikrai nera sex korta, sitas aspektas itin retai pasirodo, bet gi ta kalade kai delioju klausimu kur yra mano Dziuljeta ir ka veikia, tai jo, tada tokie vaizdai ir sita kalade dirba tobulai. Itariu, kad vaiku lytis nustatoma pagal panasius dalykus.
Ai. Man jau pasake Taro merginos, kad nieko cia baisaus neparasiau, bet supras ne tas, kam reiketu. Nu ir gerai. Itikti as niekam nesistengiu ir ne neketinu bandyt, tiesiog priminiau mokymosi metoda, kuris buvo naudojamas ir visose cia SM esanciose Taro temose, kur dirbo zmogus, turintis ir patirti, ir mokesis pas rimtus zmones, geranoriskai ir uz dyka, supermamu forume. Ne diletante kokia. Dabar mes neturim cia tokio zmogaus, bet nepasinaudoti informacija, kurios sitiek yra jau sukaupta, mano nuomone, yra neprotinga.
Ai, tfu, ne Blykste klause apie paveiksliukus, o Paulyna. Nu kad jau pasakiau Blykstei, tai gal pravers jai

Nu ir gerai, kad neatrodyciau labai jau pikta ragana (o esu dabar, nes neturiu parukyt), tai galiu papasakot apie dienos korta vakar ir uzvakar. Ta pati buvo. Tai Apversta tauriu karaliene is rusisku magisku kalades. Uzvakar pasireiske tuo, kad as, gamindama vienam zmogui ne namie pietus, klausiausi dramatisku pasakojimu, kurie manes neliecia ir verkiau (nors pasakojimai buvo nerislus, tiesiog kazkaip...), o vakar prirasiau meiles laisku i fb savo buvusiam E, apie kuri Gabivia, gal pameni, burei, kad viskas gerai bus, o as sakiau ne ne ne, uzmusiu, i teisma paduosiu. Tai as suklydau, ta prasme ivyko nesusipratimas, atsiprasiau, nu bet meiles jis man nedemonstruoja ir vaizdas mano vargses apverstos tauriu karalienes elgesio mazdaug toks:
Я понимаю как смешно,
Искать в глазах ответ,
В глазах, которым все равно,
Я рядом, или нет.
Бладимир Бысоцкий
(tiktai tiek, kad turejo padorumo nusitrinti irasa, kad su kazkuo isipareigojo, ten jis isipareigojes greiciausiai buvo su kompiuteriniu zaidimu, kuri pats kuria arba su mcdonaldu)
As sunkiai dorojuos su tom rusiskom magiskom, nors ir patinka man jos. Siand vel traukiu dienos korta, vakare parasysiu ko pridirbaus busiu. 10 lazdu apv ir patarimas, kad maziau s ir m butu (visada taip prasau patarimo), Saule.
Njum, prisijunkit, Blykste, cmon? Dienos kortos yra geras budas mokytis

Ir dar galiu prajuokint, jeigu vis dar atrodau kokia tais ojezau pabaisa. Nugi sapnavau, kad isskalbiau savo sena pagalve su viskuo, su uzvalkalu, nu zodziu (ten is proproprobobutes laiku, tokia labai patogi, bet plunksnos jau laksto is jos) nu ir kadangi i pamusala yra ikista Kroulio Zyne (kad dirbt galec pradet zmoniskai), Zvaigzde gydymosi tikslais ir Saule, po velniu ir bokstu bei pakabintu ir co del ivairoves, noriu Saules. isskalbiau su viskuo ir taip verkiau sapne, kad kortos susiglamze