Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

QUOTE(Irony @ 2016 03 30, 18:28)

Kur ruosiesi? Apv 9P
Ka veiksi? Apv kardu pazas

Gal koki mergaiciu vakareli apturesi? Toks jausmas, kad grazintis ruosiesi ir pasiplepeti (arba nuo vaiko pabegti). Nors gali but ir kokios moteteles i dekretines isleidimas... Interpretavau kaip tiesias kortas. Man su tais buitiniais klausimais baisiai sudetinga - begales variantu galiu prigalvot g.gif

Vakarelis su merginom taip tikrai tik nepasisedejimo, krepsinio pazaist buvau, o va velai vakare kirpeja paskambino gal gali greiciau mane priimt taigi siandien lekiu grazintis 😉
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 03 31, 10:58)
Vakarelis su merginom taip tikrai tik nepasisedejimo, krepsinio pazaist buvau, o va velai vakare kirpeja paskambino gal gali greiciau mane priimt taigi siandien lekiu grazintis 😉

Matai kaip, o man 9P tokia flegmiska korta, net keista, kad ji cia iskrito smile.gif
Atsakyti
pabandykite sia sia uzduoti padaryti uzduotis gal is tikruju duotu motyvacijos gyvenime? wink.gif)

man asmeniskai 9 monetos reiskia gauti arba isleisti pinigus. tai galvojau, kad pagal tavo kortas blykste eis shoppintis.. smile.gif bet pasirodo visai kitur. manau kirpykla cia taip pat labai tinka. nes visitiek yra leidziami pinigai, megavimasis "prabanga" ir pan.
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 03 31, 20:14)
pabandykite sia sia uzduoti padaryti uzduotis gal is tikruju duotu motyvacijos gyvenime? wink.gif)

man asmeniskai 9 monetos reiskia gauti arba isleisti pinigus. tai galvojau, kad pagal tavo kortas blykste eis shoppintis.. smile.gif bet pasirodo visai kitur. manau kirpykla cia taip pat labai tinka. nes visitiek yra leidziami pinigai, megavimasis "prabanga" ir pan.

Man 9P pinigu nelabai reiskia, labiau jau moteriskuma, tai kirpykla vistiek tiktu biggrin.gif Ritandra, matai kaip kartais buna, kad skirtingai kortos reiskia kiekvienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 31, 10:48)
Merginos ir vakar, ir šiandien yra labai prastos dienos. Emociniame lygmenyje gali jaustis dirglumas, sunkumas, būti konfliktų, o fiziniame atsirasti visokių sužeidimų, nervinės sistemos susilpnėjimų. Išvis šitas dienas geriau vengti bendravimo, pabūti nuošalyje visomis prasmėmis.

O dekui kad parasei, nes galvoju kas cia daros... visa sudirbus toks vaizdas vidui sprogsiu doh.gif su mama susipykau lygioj vietoj... vaikai erzina del kiekvieno sud... klientai nervina su kiekvienu klausimu doh.gif sakes!! Mane kaip veikia visokie menuliai, pms ir t.t tai uztat cia man !

Ramiau kad ne vienai o visiem 😂
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 31, 08:48)
Merginos ir vakar, ir šiandien yra labai prastos dienos. Emociniame lygmenyje gali jaustis dirglumas, sunkumas, būti konfliktų, o fiziniame atsirasti visokių sužeidimų, nervinės sistemos susilpnėjimų. Išvis šitas dienas geriau vengti bendravimo, pabūti nuošalyje visomis prasmėmis.

Kokia Tu teisi, Aviete, kokia teisi...

Labas visoms, su praejusiomis.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 04 01, 11:26)
Kokia Tu teisi, Aviete, kokia teisi...

Labas visoms, su praejusiomis.

labuka prapuolele drinks_cheers.gif
Atsakyti
Seikos!gal galetu,kuri nors is jusu man paburti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2016 03 24, 22:52)
Labas vakaras, esu visiška naujokė, Taro kortas gavau dovanų prieš mėnesį, bandau pažindintis. Bandau nagrinėtis paveiksliukus, simbolius. Karts nuo karto traukiu dienos kortą. Tikiuosi priimsit mokytis kartu.
Tuo pačiu noriu pasidžiaugt, kad pradėjo kalbėtis kortos su manim, bent jau man taip atrodo. Traukiau šiandien kortas sesers klausimui: kokia tikimybė, kad išvyks su vyru į kelionę?
Pentaklių riteris/Imperatorė/lazdų 6
Kokia tikimybė, jog gaus pigesnius bilietus?(nes šiai dienai tik pačius brangiausius rado)
Lazdų 4/Jėga/Vežimas
Mano akim rodo sėkmingą kelionę.
Po keleto dienų žiūrėsiu kaip išsisprendė.

Sesuo išvyko į kelionę, bilietus irgi gavo pigesnius. ☺
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2016 04 01, 18:40)
Sesuo išvyko į kelionę, bilietus irgi gavo pigesnius. ☺

Super 😉
Atsakyti
Na, merginos, ar yra besipraktikuojanciu? 4u.gif Jei taip, klausimas: del kokios priezasties pas mane namuose siandien trys vaikai? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif šaunu barbora dėl Jūsų sesers, ačiū, kad parašėte. O ar gali vieną ir tą patį žmogų kortos rodyti vis kitaip, na pvz. vieną kartą jis būna Diskų riteris, kitą kartą spektrų, trečią diskų karalius, kaip čia suprasti? o kad moterį gali rodyti pvz. kaip diskų riterį irgi gali, taip?
Atsakyti