Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(Bangine @ 2009 08 13, 09:39)
siaubiakas kazkoks, va taip ir buna kol operacijos nepasidarai, tai lakioja tie gydytojai, o paskui jiems viskas dzin sad.gif
o privaciai pasikonsultuot nenori? aisku tai pinigai, bet kai pasiziurejau visur dabar vistiek riekia moket sad.gif

neisivaizduoju pas ka man privaciai eiti?
kad kas galetu koki daktara normalu rekomenduot?jau gariau nevalgius busiu-bet sveika verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 08 13, 20:01)
neisivaizduoju pas ka man privaciai eiti?
kad kas galetu koki daktara normalu rekomenduot?jau gariau nevalgius busiu-bet sveika verysad.gif

forumas yra apie gydytojas, paskaitinek, ten nurodo ir pagal miestus, kazkada buvau uzklydus.
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif noreciau jusu pagalbos 4u.gif
Pas mane gimdoi kaupesi skistis ir po tyrimu sake kad butinai reikia operuotis doh.gif
darys operacija 25d, Vilniaus universiteto klinikoi.bet as labai bujau verysad.gif pas mane daryti 3 cezario pjuviai doh.gif o po paskutinio gimdimo praejo 1m 11men,apie ta operacija nieko ne zinau-Histeroskopija blush2.gif O Histeroskopija kenksminga? ax.gif
kaip mamyte po operacijos jauciasi? ax.gif ar po operacijos labai skaudejo pilvas? ax.gif ar buvo komplikaciju? ir dar ,po operacijos reikejo gerti kokiu nors vaistu? p/z antibijotikus,harmonus, nuo skausmo ir t.t
Aciu atsakiusiems man mamytems 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 15 rugpjūčio 2009 - 13:00
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 08 15, 13:55)
Labas mamytes 4u.gif noreciau jusu pagalbos 4u.gif
Pas mane gimdoi kaupesi skistis ir po tyrimu sake kad butinai reikia operuotis  doh.gif
darys operacija 25d, Vilniaus universiteto klinikoi.bet as labai bujau verysad.gif pas mane daryti 3 cezario pjuviai doh.gif o po paskutinio gimdimo praejo 1m 11men,apie ta operacija nieko ne zinau-Histeroskopija blush2.gif O Histeroskopija kenksminga? ax.gif
kaip mamyte po operacijos jauciasi? ax.gif ar po operacijos labai skaudejo pilvas? ax.gif ar buvo komplikaciju? ir dar ,po operacijos reikejo gerti kokiu nors vaistu? p/z antibijotikus,harmonus, nuo skausmo ir t.t
Aciu atsakiusiems man mamytems 4u.gif  4u.gif

man histeroskopija praejo gerai, dar aisku priklauso ar tau operacine histeroskopija ar tiesiog bus apziurima gimda is vidaus. Jokiu antibiotiku po to negeriau.
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2009 08 17, 10:37)
dar aisku priklauso ar tau operacine histeroskopija ar tiesiog bus apziurima gimda is vidaus. Jokiu antibiotiku po to negeriau.
Man darys is vidaus,salins skiscius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 08 17, 12:06)
Man darys is vidaus,salins skiscius doh.gif

tai visiems daro is vidaus biggrin.gif
lAPOROSKOPIJA YRA, KAI DARO PJUVI, o histeroskopija visiems daro is vidaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2009 08 17, 12:10)
tai visiems daro is vidaus biggrin.gif
lAPOROSKOPIJA YRA, KAI DARO PJUVI, o histeroskopija visiems daro is vidaus smile.gif
matai as nezinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 08 17, 12:46)
matai as nezinojau blush2.gif

aga, man irgi baisu buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2009 08 17, 13:01)
aga, man irgi baisu buvo  drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif po operacijos labai skaudejo pilvas? ax.gif ir kelinta valanda jau buvo name mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 17 rugpjūčio 2009 - 12:08
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 08 17, 13:05)
drinks_cheers.gif po operacijos labai skaudejo pilvas? ax.gif ir kelinta valanda jau buvo name mirksiukas.gif

as atvykau ryte, isvykau po pietu. dabar jau ne neprisimenu ar skaudejo, tik tiek, kad kaip ir gydytojas sake, apie 14 dienu buvo isskiru. manau labai svarbu kokius vaistus suleidzia narkozei, nuo ju priklauso kaip jautiesi po operacijos
Atsakyti
Siaip tai histeroskopiją padaro be pjūvio, naudoja visiską nejautrą, nes i gimdą įveda histeroskopą, kuriuom viska pamato, kas yra negerai, ir pašalina tuos negerumus. O iš ligoninės išleisti gali ir tą pačią dieną. Tik truputi skauda kaip per mėnesines, tai nuskausminamųjų gali suleisti. Tokia ta procedūra. Jeigu kas būtų rimčiau, tada jau daro laparotomiją(pjūvis).
Atsakyti
O jus pacios pirkote operacijai priemones ax.gif as pirkau numeri N-1 uz 215 lt doh.gif
Man pasake kad reikia paciai pirkti ,del to kad ligonine neremia tai operacijos doh.gif
Dar tyrimai kainavo 40 lt smile.gif
Atsakyti