Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 08 17, 13:49)
O jus pacios pirkote operacijai priemones ax.gif as pirkau numeri N-1 uz 215 lt doh.gif
Man pasake kad reikia paciai pirkti ,del to kad ligonine neremia tai operacijos  doh.gif
Dar tyrimai kainavo 40 lt smile.gif

as tai nieko nepirkau (bet gydytojui ir anesteziologui daviau), o tyrimus dariausi savo poliklinikoj, tai kai kurie buvo mokami. BEJE KAS TAS n-1?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangine: 17 rugpjūčio 2009 - 14:49
QUOTE(Bangine @ 2009 08 17, 15:48)
BEJE KAS TAS n-1?
nezinau daktaras pasake kad nupirkciau N-1 ,buvo skirtingu o man sake tik nupirk butent si.Visa deze,net nezinau kas joje yra,sake kad tai gydytojams priemones. biggrin.gif As nieko ne dosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 17 rugpjūčio 2009 - 15:01
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 08 17, 15:58)
nezinau daktaras pasake kad nupirkciau N-1 ,buvo skirtingu o man sake tik nupirk butent si.Visa deze,net nezinau kas joje yra,sake kad tai gydytojams priemones. biggrin.gif As nieko ne dosiu

o kur tu cia ruosiesi darytis ta operacija?
as klinikose irgi pirkau tik spirale, daviau gydytojui ir anesteziologui i kisene blush2.gif
o tyrimus dariaus privaciai-110lt kazkur
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 08 17, 21:00)
o kur tu cia ruosiesi darytis ta operacija?
Vilniaus universiteto klinikoi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 08 17, 13:49)
O jus pacios pirkote operacijai priemones ax.gif as pirkau numeri N-1 uz 215 lt doh.gif
Man pasake kad reikia paciai pirkti ,del to kad ligonine neremia tai operacijos  doh.gif
Dar tyrimai kainavo 40 lt smile.gif

o kur jus pirkote ta rinkini, nes ir man reikia nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(wesika @ 2009 09 15, 13:36)
o kur jus pirkote ta rinkini, nes ir man reikia nusipirkti?

Aha, ir man liepė nusipirkti tą rinkinį Žirmūnų vaistinėje verysad.gif . Sakė Žirmūnų g. 48A.
Bet turėkite omenyje, kad jei operuojama mioma, tada rinkinys Nr.2, o polipui rinkinys Nr.1 . Kaina irgi skiriasi, miomos rinkinys brangesnis.

Ale ot ubagynas, mokame mokesčius, medicina nemokama, o žiūrėk, jei reikia operuotis, tai turi net savo įrankius atsinešt mad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 01 spalio 2009 - 13:35
QUOTE(Atėnė @ 2009 10 01, 14:34)
Aha, ir man liepė nusipirkti tą rinkinį Žirmūnų vaistinėje verysad.gif . Sakė Žirmūnų g.  48A.
Bet turėkite omenyje, kad jei operuojama mioma, tada rinkinys Nr.2, o polipui rinkinys Nr.1 . Kaina irgi skiriasi, miomos rinkinys brangesnis.

Ale ot ubagynas, mokame mokesčius, medicina nemokama, o žiūrėk, jei reikia operuotis, tai turi net savo įrankius atsinešt mad.gif .

aga, mane tai irgi nervina, kad nemokama, bet vistiek moki ir dar i kisene duodi, kad gerai padarytu verysad.gif
Atsakyti
Labas visoms, nesenai dariausi histeroskopine operacija, operavo polypa, tyrimus pasidariau pas seimos gyd. o ligoninej pirkau tik fiziologini skysti 3 po 1000ml, o daugiau nieko, tik namo kai israse dar 5 dienom antibiotiku pagerti liepe.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 10 10, 15:55)
Labas visoms, nesenai dariausi histeroskopine operacija, operavo polypa, tyrimus pasidariau pas seimos gyd. o ligoninej pirkau tik fiziologini skysti 3 po 1000ml, o daugiau nieko, tik namo kai israse dar 5 dienom antibiotiku pagerti liepe.

Sveika, papasakok smulkiau kaip tau sekesi pati operacija? Man irgi netrukus planuoja daryti, tai neramu.. Kiek laiko neleidzia po to pastoti? Kaip jauteisi, ar galejai eiti i darba?
Atsakyti
QUOTE(Rieduliuke @ 2009 10 11, 17:28)
Sveika, papasakok smulkiau kaip tau sekesi pati operacija? Man irgi netrukus planuoja daryti, tai neramu.. Kiek laiko neleidzia po to pastoti? Kaip jauteisi, ar galejai eiti i darba?

Pirma dariausi pries 2m. (maude pilvo apacia) si kart nieko neskaudejo po operacijos,truputi pakraujavau ir viskas, kita diena isleido namo, israse antibiotiku 5 dienom, operacija dare ketvirtadieni o i darba ejau jau pirmadieni, nenorejau biliotenio, sunkiai kilnoti,persalti pasisaugoti, jauciuosi gerai, viskas bus gerai, jaudulis kai atveze i operacine tai buvo, virpejau kaip drebule, net juokas eme is saves.
Atsakyti
Labutis smile.gif
Kreipiuosi i tas, kam dare histeroskopija (+ laparoskopija) Antakalnio klinikose Vilniuje.
Man greiciausiai ja darys gyd. Mecejus (itariamas polypas gleivineje). Kiek jus davete gydytojui uz operacija ir kiek anesteziologui? Gal kas daretes neseniai ir turite kokiu pastebejimu rolleyes.gif
Domiuosi, nes neuzilgo laukia tas ,,malonumas'' blink.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Jau praejo beveik 5 menesiai po operacijos.Pati operacija buvo ne skausminga,tik karta suklido sesele,ne pataike i vena,bet gavo velniu.Po operacijos 3men geriau hormonus,menesines praeidavo puikiai.Dabar jau kaip 2men ne geriu ir labai stipriai kraujoju,pilvas skauda apacioje ir galva skauda.Si menesi eisiu pasitikrinti per echoskopija. smile.gif

Daktarui nieko ne daviau. blush2.gif

http://www.moteris.l.../,page_offset.1
http://www.bak.lt/straipsniai/nr-44/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 13 sausio 2010 - 20:17