Įkraunama...
Įkraunama...

Histeroskopija

Pepe/ilgakojine kaip praejo histro? Kaip jautiesi? smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(ausra0198 @ 2012 06 06, 09:34)
Pepe/ilgakojine kaip praejo histro? Kaip jautiesi? smile.gif

wub.gif Viskas praejo kuo puikiausiai wub.gif Nesuprantu ko as bijojau biggrin.gif Gal tik koki 10 min. pati procedura truko bigsmile.gif Viskas pas mane gerai, kaip ir tikejau pradzioje biggrin.gif Daktaras dziauges, kad suleido nuskausminamus pries pradedant, nes planavo to nedaryti....O paskui sako, lb lb lb siauras pas tave kaklelis. Kai suleido nuskausminamuosius, kad pasiliejo kraujai:) Sako gera cirkuliacija ax.gif
Buvo 2 daktariukai (vienas mokinys) ir 2 sesutes biggrin.gif Tai viena dave abi rankas isikibimui. Dariaus valdiskoje ligonineje, kainavo gal koki 150 litu isvertus.
Gerai keistas jausmas matyti viska per ekrana kur vaiksto mikrokamera:) gerai atrodo gleivine ant kurios kabinasi vaikiukai, kaip kokie debeseliai balti:) Nu ten tikrai gera vieta kabintis ir augti mazyliam wub.gif wub.gif keistai buvo ir tos dvi angos (viena desineje, kita kaireje puseje), per kurias ieina apvaisinti kiausineliai i gimda....Apturejau anatomijos pamokele:) Idomu thumbup.gif
Tai pati procedura tikrai praejo zymiai geriau nei tikejaus 4u.gif Tik va po....
Isejus pradejo silpna darytis....nesupratau ar cia pykina ar cia ka....karstis pyle....norejes prigulti, o aplink tik sedimos vietos...Spejau dar iki tuliko nulekti...galvoju pagulesiu bent jau cia ant grindu biggrin.gif Kur tau...kazkas duris pradejo tampyti..o paskui kai supykino mane...paklupejau prie klozeto..palikau visas raminancias arbatas, kurias ryte pries procedura buvau isgerus.
Pilva skaudejo kaip per lb. skausmingas menesines. Galvoju eisiu atgal ir prasysiuos, kad leistu kur prigulti...Tai ir pagulde , ir slapia salta ranksluostuka ant kaktos uzdejo, liepe butinai pavalgyti....Turejau issidejus sumustini...sukapojau atbulais dantim per prievarta...pagulejau koki 15-20 min. ir vel zvali kaip ridikas, saltis pradejo kresti...galvoju jau reikia kilti ir judeti:)
Gryzau i darba ir likusia d. pakui SM prasedejau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Patarimas, kas eis i diagnostine:) (be pilnos narkozes) pavalgykit ARBA KAZKA SU CUKRUM I SAVE ISIDEKIT....kad nereiktu mano istorijos kartoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 07 birželio 2012 - 10:43
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 07, 11:39)
biggrin.gif

wub.gif Viskas praejo kuo puikiausiai wub.gif
Pilva skaudejo kaip per lb. skausmingas menesines. Galvoju eisiu atgal ir prasysiuos, kad leistu kur prigulti...Tai ir pagulde , ir slapia salta ranksluostuka ant kaktos uzdejo, liepe butinai pavalgyti....Turejau issidejus sumustini...sukapojau atbulais dantim per prievarta...pagulejau koki 15-20 min. ir vel zvali kaip ridikas, saltis pradejo kresti...galvoju jau reikia kilti ir judeti:)
Gryzau i darba ir likusia d. pakui SM prasedejau 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Patarimas, kas eis i diagnostine:) (be pilnos narkozes) pavalgykit ARBA KAZKA SU CUKRUM I SAVE ISIDEKIT....kad nereiktu mano istorijos kartoti biggrin.gif

Labukas smile.gif O kiek daug parasei apie savo procedura mirksiukas.gif As kita savaite parasysiu.
Jeigu butum pavalgius pries narkoze, gal butum viska palikus su arbata g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skine: 07 birželio 2012 - 11:32
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 07, 11:39)
biggrin.gif

wub.gif Viskas praejo kuo puikiausiai wub.gif Nesuprantu ko as bijojau biggrin.gif

kaip smagu skaityti, kad viskas gerai smile.gif na man gal del to kad su pilna narkoze dare turejau atvaziuoti nieko nevalgius ir negerus, nors is streso ir taip apetito nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra0198 @ 2012 06 07, 00:50)
kaip smagu skaityti, kad viskas gerai  smile.gif  na man gal del to kad su pilna narkoze dare turejau atvaziuoti nieko nevalgius ir negerus, nors is streso ir taip apetito nebuvo  smile.gif

Jo, pries pilna narkoze valgyti ir gerti negalima...Nebuvo man apetito is tos baimes biggrin.gif nors ir zinojau, kad diagnostine bus...dar pagalvojau jei kas atsitiktu ir reiktu narkozes tai geriau buti pasiruosus biggrin.gif
Svarbiausia, kad gerai viskas baiges ir dabar vel galesiu judeti i prieki ramia sirdimi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 07 birželio 2012 - 14:43
Labukas 4u.gif

Nera ko bijoti, nieko nepajauciau, jokiu blogumu, pykinimu po histeroskopijos smile.gif Polipo jokio nerado,delto gal gerai ir jauciausi.
Nevalgiau nieko ta diena, tik kavos geriau. O laukiau ligonineje iki dvieju ar triju, alkana buvau siaubingai blush2.gif Tad iskart grizusi i palata geriau kavos ir suvalgiau sumustini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2012 06 13, 05:59)
Labukas 4u.gif

Nera ko bijoti, nieko nepajauciau, jokiu blogumu, pykinimu po histeroskopijos smile.gif Polipo jokio nerado,delto gal gerai ir jauciausi.
Nevalgiau nieko ta diena, tik kavos geriau. O laukiau ligonineje iki dvieju ar triju, alkana buvau siaubingai blush2.gif Tad iskart grizusi i palata geriau kavos ir suvalgiau sumustini biggrin.gif

Saunu 4u.gif O nuskausminamuosius suleido i gimdos kakleli pries kisant mikroskopa?
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 13, 22:14)
Saunu 4u.gif O nuskausminamuosius suleido i gimdos kakleli pries kisant mikroskopa?

Leido nuskausminamuosius pries uzmigdant. Man buvo pilna narkoze. bet
Atsakyti
merginos gal kuriai yra darę ir histeroskopiją ir Lap kartu,kaip tokiu atveju,kiek suprantu darys pilną narkozę?nežinau kiek reikės ligoninėj gulėti laiko pats darbymetis tad reik planuotis viską jei ilgai teks ten pragulėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 06 19, 23:18)
merginos gal kuriai yra darę ir histeroskopiją ir Lap kartu,kaip tokiu atveju,kiek suprantu darys pilną narkozę?nežinau kiek reikės ligoninėj gulėti laiko pats darbymetis tad reik planuotis viską jei ilgai teks ten pragulėti  unsure.gif

Duos tikrai pilna narkoze 4u.gif Ligonineje nemanau, kad ilgai laikys,ilgesni biuleteni duoti turetu. Isleido mane sekancia d. po LP. jokiu komplikaciju nebuvo. Nezinau kiap LT su gulejimais ligonineje. 2001 per pima LP gal savaite ir palaike po LP, bet dabar kitaip tikriausiai.
As pernai gavau 3 savaitem po antros LP. To laiko tikrai reikejo atsigauti po LP. Butu gal ir 2 uzteke...
Gerai, kad viska vienu metu padarys...bus ramiau...viskas patikrinta:) Sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 20, 11:01)
Duos tikrai pilna narkoze 4u.gif Ligonineje nemanau, kad ilgai laikys,ilgesni biuleteni duoti turetu. Isleido mane sekancia d. po LP. jokiu komplikaciju nebuvo. Nezinau kiap LT su gulejimais ligonineje. 2001 per pima LP gal savaite ir palaike po LP, bet dabar kitaip tikriausiai.
As pernai gavau 3 savaitem po antros LP. To laiko tikrai reikejo atsigauti po LP. Butu gal ir 2 uzteke...
Gerai, kad viska vienu metu padarys...bus ramiau...viskas patikrinta:) Sekmes 4u.gif  4u.gif

dėkui už informaciją 4u.gif gal tiek ilgai neteks gulėti labai tikiuosi .
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 06 20, 00:03)
dėkui už informaciją  4u.gif gal tiek ilgai neteks gulėti labai tikiuosi .

Ziuriu, biski ismetytai parasiau:) 2001 po 1 LP- teko kokia savaitele pagulet, del biuletenio neatsimenu.
2011 2 LP isleido sekancia diena, 3 sav. biuletenis.

Nemaloniausia kai kateterius kisa i venas plastakos virsuje, ir peciu bei krutines lastos skausmas savaite tai tikrai.... bet viskas isgyvenama...veliau ir pasimirstama:)
Atsakyti