Pepe/ilgakojine kaip praejo histro? Kaip jautiesi?

QUOTE(ausra0198 @ 2012 06 06, 09:34)

Buvo 2 daktariukai (vienas mokinys) ir 2 sesutes

Gerai keistas jausmas matyti viska per ekrana kur vaiksto mikrokamera:) gerai atrodo gleivine ant kurios kabinasi vaikiukai, kaip kokie debeseliai balti:) Nu ten tikrai gera vieta kabintis ir augti mazyliam

Tai pati procedura tikrai praejo zymiai geriau nei tikejaus

Isejus pradejo silpna darytis....nesupratau ar cia pykina ar cia ka....karstis pyle....norejes prigulti, o aplink tik sedimos vietos...Spejau dar iki tuliko nulekti...galvoju pagulesiu bent jau cia ant grindu

Pilva skaudejo kaip per lb. skausmingas menesines. Galvoju eisiu atgal ir prasysiuos, kad leistu kur prigulti...Tai ir pagulde , ir slapia salta ranksluostuka ant kaktos uzdejo, liepe butinai pavalgyti....Turejau issidejus sumustini...sukapojau atbulais dantim per prievarta...pagulejau koki 15-20 min. ir vel zvali kaip ridikas, saltis pradejo kresti...galvoju jau reikia kilti ir judeti:)
Gryzau i darba ir likusia d. pakui SM prasedejau

Patarimas, kas eis i diagnostine:) (be pilnos narkozes) pavalgykit ARBA KAZKA SU CUKRUM I SAVE ISIDEKIT....kad nereiktu mano istorijos kartoti

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 07, 11:39)

Pilva skaudejo kaip per lb. skausmingas menesines. Galvoju eisiu atgal ir prasysiuos, kad leistu kur prigulti...Tai ir pagulde , ir slapia salta ranksluostuka ant kaktos uzdejo, liepe butinai pavalgyti....Turejau issidejus sumustini...sukapojau atbulais dantim per prievarta...pagulejau koki 15-20 min. ir vel zvali kaip ridikas, saltis pradejo kresti...galvoju jau reikia kilti ir judeti:)
Gryzau i darba ir likusia d. pakui SM prasedejau

Patarimas, kas eis i diagnostine:) (be pilnos narkozes) pavalgykit ARBA KAZKA SU CUKRUM I SAVE ISIDEKIT....kad nereiktu mano istorijos kartoti

Labukas

Jeigu butum pavalgius pries narkoze, gal butum viska palikus su arbata

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 07, 11:39)

kaip smagu skaityti, kad viskas gerai

QUOTE(ausra0198 @ 2012 06 07, 00:50)
kaip smagu skaityti, kad viskas gerai
na man gal del to kad su pilna narkoze dare turejau atvaziuoti nieko nevalgius ir negerus, nors is streso ir taip apetito nebuvo 

Jo, pries pilna narkoze valgyti ir gerti negalima...Nebuvo man apetito is tos baimes

Svarbiausia, kad gerai viskas baiges ir dabar vel galesiu judeti i prieki ramia sirdimi:)
Labukas
Nera ko bijoti, nieko nepajauciau, jokiu blogumu, pykinimu po histeroskopijos
Polipo jokio nerado,delto gal gerai ir jauciausi.
Nevalgiau nieko ta diena, tik kavos geriau. O laukiau ligonineje iki dvieju ar triju, alkana buvau siaubingai
Tad iskart grizusi i palata geriau kavos ir suvalgiau sumustini

Nevalgiau nieko ta diena, tik kavos geriau. O laukiau ligonineje iki dvieju ar triju, alkana buvau siaubingai

QUOTE(Skine @ 2012 06 13, 05:59)
Labukas
Polipo jokio nerado,delto gal gerai ir jauciausi.
Tad iskart grizusi i palata geriau kavos ir suvalgiau sumustini 

Saunu

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 13, 22:14)
Leido nuskausminamuosius pries uzmigdant. Man buvo pilna narkoze. bet
merginos gal kuriai yra darę ir histeroskopiją ir Lap kartu,kaip tokiu atveju,kiek suprantu darys pilną narkozę?nežinau kiek reikės ligoninėj gulėti laiko pats darbymetis tad reik planuotis viską jei ilgai teks ten pragulėti

QUOTE(Birmania @ 2012 06 19, 23:18)
merginos gal kuriai yra darę ir histeroskopiją ir Lap kartu,kaip tokiu atveju,kiek suprantu darys pilną narkozę?nežinau kiek reikės ligoninėj gulėti laiko pats darbymetis tad reik planuotis viską jei ilgai teks ten pragulėti 

Duos tikrai pilna narkoze

As pernai gavau 3 savaitem po antros LP. To laiko tikrai reikejo atsigauti po LP. Butu gal ir 2 uzteke...
Gerai, kad viska vienu metu padarys...bus ramiau...viskas patikrinta:) Sekmes

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 20, 11:01)
Duos tikrai pilna narkoze
Ligonineje nemanau, kad ilgai laikys,ilgesni biuleteni duoti turetu. Isleido mane sekancia d. po LP. jokiu komplikaciju nebuvo. Nezinau kiap LT su gulejimais ligonineje. 2001 per pima LP gal savaite ir palaike po LP, bet dabar kitaip tikriausiai.
As pernai gavau 3 savaitem po antros LP. To laiko tikrai reikejo atsigauti po LP. Butu gal ir 2 uzteke...

dėkui už informaciją

QUOTE(Birmania @ 2012 06 20, 00:03)
Ziuriu, biski ismetytai parasiau:) 2001 po 1 LP- teko kokia savaitele pagulet, del biuletenio neatsimenu.
2011 2 LP isleido sekancia diena, 3 sav. biuletenis.
Nemaloniausia kai kateterius kisa i venas plastakos virsuje, ir peciu bei krutines lastos skausmas savaite tai tikrai.... bet viskas isgyvenama...veliau ir pasimirstama:)